🤍 Ергенът 🤍

• 120 458
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 005
  • Някъде там
Това е целта на предаването. Сеир, рейтинг, известност.
Смешно ми беше и ще продължавам да гледам.
В руският формат Тимъти  си избра много красиво момиче, но не видях след това повече снимки заедно, та и тук е ясно че е сценарий, но поне не е скучно.
Женени от пръв поглед също беше нагласено. Едва ли ще го повторят повече.

# 1 006
А на мен Александра ми прилича много на Теди Велинова на доктор Енчев

Хубава е и е много обиграна според мен и се учудвам, че е без мъж.

А художничката, Марта, не знам какво точно прави там. Явно и тя търси популярност и има нужда от развлечение, защото според мен почти всеки мъж би я харесал по външност, държи се нормално (за момента), знае как да съблазнява само с поглед.

# 1 007
  • Sofia
Да не даде розата на Наумчо?!
Има и такива слухове.

Не успях да гледам цялото предаване снощи, а не съм ви и изчела, но по повод тея слухове, Викторчо явно се е обидил..
(дано не е споделяне още)

Как го гарантира това тоя приятел (тук кавичките са напълно уместни, според мен). Ергенинът трябва да се научи, че като споделяш нещо в тоя Интернет и вече си известен, първо малко мислиш..

# 1 008
И бившата му и тя мяза на куха кифла, па макар и с хубаво тяло.
Ами не точно. Беше участвала в предаването с този Михаил Дюзелов по Нова и ми се стори начетена жена.

# 1 009
Здравейте,
Дениз и Габриела по спомен ги гледах в един формат на Слави - Мис Левски Г. В него Габриела си беше все така арогантна, но с доста по приемливи джуки. На мен най - много ми харесаха Марта и момичето което целуна.
Габриела участваше преди години в още едно реалити предаване и тогава помня, че изобщо не беше с такива устни. До по-нормално изглеждаш

# 1 010
Много ерОдиран е тоя, абе всичко е един фарс.

# 1 011
  • Някъде там
Бившата никак не ми е красива.
А и е бивша. Ако са били един за друг, нямаше да е такава сега и  това предаване нямаше да има точно този ерген. Та не мисля че тя е някаква висока летва и критерий.

# 1 012
Те жените, че не са стока е вярно, но за мен,   може да остарявам вече и да се превръщам в кисела лелка, знам ли, но и ергенът хич не ми е модел за желан мъж. Нацепеняк със съмнителен умствен капацитет - е, да, говори нормално, опитва се да е кавалер, но дали му идва от вътре или си е прочел и заучил добре думичките - не знам. Аз такъв мъж не бих погледнала па ако ще цял свят да припада по него. Но това е, защото си падам по умни, интелигентни мъже, с потенциал, па били те и не точно красавци. Само на височината държа Joy

И друго си мисля - тия квачки ли са моделът за поведение на младата жена. Че имам две дъщери питам…
Харесва ми Марта и донякъде Александра, макар че с тези инфантилни прегръдки и целувки с бонбонестата малко ме озадачи какво точно демонстрира. И това е човек психолог… Александра ми прилича на Джулия Робъртс, да видим какво ще покаже по-натам.
АЕЦ госпожата изглежда по-възрстна от мен, а съм и кака със 7-8 години, но пък създава впечатление на нормален, уравновесен и възпитан човек.
Голям цирк ще бъде това предаване, може би това искат да гледат хората.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 08:58 от Iseis

# 1 013
Много унизителна концепция на цялото ШОО. Да те отхвърлят публично чрез недаване на роза без каквито и да е аргументи. Всичко между хората трябва да е по-фино, по-елегантно. А тук размахват гащи и бедра като стандарт на търсене на другар в живота? Нямам нужда от още един шамар върху жените. Дори тези, които оплюваме тук. Ставаме и всяка една от нас носители на табела "кухи лейки", които се целуват с непознати в храстите. От това чак ми се повръща.

# 1 014
Участничката Марта Желязкова да не би да е сестра на Маги Желязкова, че и визуално си приличат? На 36 да не се занимаваш с нищо и да чакаш принца на бял кон да те спаси от това, че си висяла по детски площадки е смехотворно. Тук повечето сте майки, но си имате кариера и работа, нали? И не се тръшкате, че цял живот сте висяли по площадки и сега изведнъж трябва от нищото да дойде принцът-спасител.

# 1 015
А на мен Александра ми прилича много на Теди Велинова на доктор Енчев
Хубава е и е много обиграна според мен и се учудвам, че е без мъж.

А художничката, Марта, не знам какво точно прави там. Явно и тя търси популярност и има нужда от развлечение, защото според мен почти всеки мъж би я харесал по външност, държи се нормално (за момента), знае как да съблазнява само с поглед.

Много я прехвалихте тази художничка - тя на запознанството си с ергена едвам обясни, че е разведена домакиня. Средно хубава, с дете, но без работа/професия не е точно мечтата на всеки мъж. Разбира се на фона на останалите “професионални компаньонки” е за медал.

Психоложката явно има поведенчески проблеми - кой професионалист, уравновесен човек, който уж трябва да е психолог за другите, ще се съгласи да се излага в такова предаване и ще носи къси рокли и обувки за стриптизьорка в съвсем не дамски пози. Докато се хили, не си затваря устата прекалено дълго време, обърнете внимание - това показва психо проблем.

Нито художничката, нито психоложката са толкова зле, че да не им върже някой объркан мъж. Толкова простакеси и грозотии са женени. Това не е критерий. Обаче чак пък да са готини.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 08:50 от Linda*kiss

# 1 016
И на мен ми е странно с какво се занимава Марта. От профила ѝ се вижда, че често ходи на екскурзии.
Не успях да гледам цялото предаване снощи, а не съм ви и изчела, но по повод тея слухове, Викторчо явно се е обидил..
(дано не е споделяне още)

ТоА па ергенът... щом отсега се почва с "Ама аз не съм гей" оправданията, значи има вероятност наистина да не е избрал никоя.
Искаше ми се да е малко над нещата. Хората видяха какви са кандидатките и е нормално да се шегуват, че ергенът ще се вземе с Наум.

# 1 017
  • Варна
Тая Деница не работи в АЕЦ, а в ДП РАО, което съвсем различно предприятие. Само местоположението е едно.
Психоложката ми е най-симпатична.
Подозирах, че не се представя чистата истина и тя не работи точно в АЕЦ.
Включително много не вярвам и каква точно работи, длъжността й, кабинета в който беше снимана.

# 1 018
Тая Деница не работи в АЕЦ, а в ДП РАО, което съвсем различно предприятие. Само местоположението е едно.
Психоложката ми е най-симпатична.
Подозирах, че не се представя чистата истина и тя не работи точно в АЕЦ.
Включително много не вярвам и каква точно работи, длъжността й, кабинета в който беше снимана.

Една дерматоложка обикаля телевизиите да говори колко е “заета” и за “клиниката” й, която е всъщност 2 стаи в нает офис и за “екипа й”, който изглежда е тя и сестра й на “рецепция”.  Такива като АЕЦ-ката репетират визитната си картичка с много лъжи, че иначе не са никак интересни.

Ергенът и той е ограничен льольо, щом веднага скача да се обяснява като женичка в инстаграм през приятели, за които явно е много важно да кажат колко жени е на*бал.

# 1 019
Аз, докато гледах предаването, не бях забелязала, но като разглеждах снимки сега, забелязах, че Марта е и с бая силикон Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт