🤍 Ергенът 🤍

• 120 432
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 035
Винаги ми е чудно като се хвалят с бройки. Ами то това и уличните кучета го могат. Да имаш дълъг и стабилен брак е по-впечатляващо.

# 1 036
Намерих я Габриела къде съм я гледала. 😀
https://www.vbox7.com/play:2a96e245dd
И аз от това предаване си я спомням. Все същата простакеса, но поне устните тук са й по ок. Grinning

# 1 037
  • Някъде там
Винаги ми е чудно като се хвалят с бройки. Ами то това и уличните кучета го могат. Да имаш дълъг и стабилен брак е по-впечатляващо.
Е те ако са с дълъг и стабилен брак, няма да са в такива предавания.
Тази с джуките е изглеждала по нормално преди.
Карина и на мен ми допадна. Високото момиче също.

# 1 038
Съгласна съм. Но дълъг и стабилен хубав брак.
Че дълги има много. Стабилни за пред хората също. Иначе съпрузите не си говорят даже - съпрузи, които не уважават жените си, и жени, които са се превърнали в истерички.

# 1 039
Ясно е Харемът защо се снима в Турция Grinning Много сексистко предаване.
Всички много самостоятелни, успели, бла, бла. То така се почва работа в АЕЦ, налЕ, яки връзки, или мама и тате, чичо дядко и пр.

# 1 040
Азалия, тамън повярвах в интелекта и възпитанието на Виктор, и този инста пост ...но поне по сценарий се представя добре и изглежда добре

# 1 041
На мен ми направи впечатление, че Виктор хареса повече скромните и по-тихи момичета. Не ми изглеждаше очарован от Виктория рускинята или пък Венета пияната. От това, което видях му харесаха Марта (с резерви) , АЕЦ-а (там разговора потръгна идеално), Люси (там чак целувка си взе) и Александра (която не трябваше да бърза да прекъсва разговора). А и Ева му допадна много сякаш.
А според мен твърде очевидно не му харесаха рускинята с нейното нахалство, Венета с пиенето й и Зорница с дипломите.
Аз не знам коя харесах, за сега никоя, но ще продължа да гледам.
А инста-постът не е на Виктор, а на негов приятел по адрес на Виктор. Той само го е споделил.

# 1 042
Ох това предаване, спонсорирано от евтината водка, го бях забравила. Благодаря за линка. Grinning

Във ФБ са много лоши - писали, че Зорница прилича на Мерилин Менсън. Grin

За профилите на участничките - снощи ги видях от сторитата на Виктор.

# 1 043
Имаше сторита как нахалната инфлуенсърка, траверса, Венета, компаньонката Дениз и Баба Яга Зорница са на вечеря и гледат премиерата на предаването.

# 1 044
Изгледах повторението до 3 през нощта.
Абсолютно съм ЗА реалито като начин за забавление. Очертава се да бъде много интересно, ще има конфликт между участничките във всяко едно направление - възраст, физика, социален, интелектуален, финансов статус...Според мен много добре подбрани момичета за участие с изключение на вече употребените в предишни участия лица. Плеймейтките свалят от критериите на един сериозен подбор, но е ясно че са само пълнеж. Онези с дипломите и претенциите за поне пет езика също са ми смешни, къде вървят да ги тикат като допълнително качество не мога да разбера.
Нещата са били винаги кристално ясни в едни отношения - първо е визуалното впечатление, после вокалното и накрая вербалното. Естествено още на пръв поглед ергенът ще търси нежна, привлекателна жена/ красотата е абстрактно понятие/, която да го очарова с глас и вибрация, после идва нуждата от разговор и от него зависи накъде ще потеглят нещата.
Въпреки че изглежда бледа фигура и я определиха като *стара мома*, девойката от АЕЦ си заслужи розата според мен.  Няма онова агресивно, доминиращо поведение, което демонстрираха доста доброволки за сърцето на ергена.
 Повечето дами са с измислен имидж, който се натрапва и не им носи активи. Умението да водиш качествен разговор, да задържиш внимание без натиск е приоритет на по-интелигентните хора.

Венета с черна точка за пиянство , несериозен играч, колкото и да развеселява общността. Ще има сеир покрай нея.
Онова нахакано същество с физиономия на ленивец е представителна извадка на цял кръг жени, които имат самочувствие единствено на базата на джуките си. Там никакви подобрители не помагат. Много налична злоба.

Вики студентката ми хареса. За 20 те години  много добре отиграва отговорите , няма силиконови примамки по себе си, но е твърде млада за един доста преситен откъм жени мъж като Виктор.
Деница от АЕЦ, въпреки  че не е ясно точно къде и как са предобрили биографията и/което е минус/ ми е фаворит откъм поведение.
Ергенът ми хареса в цялостното си представяне. Недоумявах как е запомнил имената на всяка за една вечер, но после схванах, че нещата не са от първи дубъл и евентуалната слушалка в ухото, което ние не виждаме.

С една дума не съжалявам в никой случай за двата часа прахосано време.
Паралелно гледах/преди това / един изключително силен философски, гротескно-сатиричен с алегориите си филм за социалните връзки, сближаване и общуване, неща, които понякога са извратени до сюрреализъм.
Доволно тежък, след който  *Ергенът* ми балансира усетите.

# 1 045
  • Варна
Имаше сторита как нахалната инфлуенсърка, траверса, Венета, компаньонката Дениз и Баба Яга Зорница са на вечеря и гледат премиерата на предаването.

чудна компанийка , предствих си ги...

# 1 046
Намерих я Габриела къде съм я гледала. 😀
https://www.vbox7.com/play:2a96e245dd
Прилича ми на Мегз в устата. Нещо зъбите не са и ок, в захапката.

# 1 047
  • Разпиляна във въображението
Марта не ми допада много. Слаба с тези силиконови гърди, татуировката на ръката /иде ми да взема някаква магическа гума и да почна да трия, мръсно ми изглежда/. Всъщност идеята ми хрумва за всички с тези "ръкави" по ръцете.

# 1 048
Да, междудругото немалко момичета са с татуировки тип ръкави, на мен лично ми е много грозно за жена. За мъж някак си по го възприемам, но жена.....

# 1 049
Топ са коментарите тук, заради тях гледам. Simple Smile
За съжаление не малка част от девойките на тази възраст в реала са точно такива-с фриволното си поведение, с татусите, с алкохола...
Тази еманципация съвсем обърка някои жени и го превърнаха на свободия и.. простотия. Що за тактика да му подариш гащите си.. Мне, бие и Шарън Стоун по вулгарност с този жест. Да познаваш човека, да сте във връзка, да искаш да го съблазниш, но вместо "здрасти, приятно ми е.." - гащи!! ЖДНБ!
И много се натъртваше как всички се справят сами и са много успешни, демек само любовта им липсва... и малко известност. Joy
Сериозно ли това са коментари от реалният профил на Виктор? Не ми се вярва. Той определено изглежда сдържан и умерен човек.

Общи условия

Активация на акаунт