ОСМИ клас 2021/2022 - Тема 5

• 38 348
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ние го минахме много леко, пу-пу! Без Т, само за 1 ден отпадналост, хрема и болки в гърлото. Наборът спа 11 часа за денонощие и на следващия ден не се търпи. Скача, блъска една топка. За 5 дни вече може при скок да пипне тавана с 2 ръце едновременно. Той няма 170 , та си е постижение. Grinning Ако не го набия тия дни, ще изкара много леко тоя вирус.

# 181
  • София
От днес и моят син е в карантина. Жалва се, че е само седмица, а не 10 дена, но и без това щели да минават онлайн. Пишело в нета.

Радвам се, че болните го карат леко. Нека така безпроблемно да го карат всички заразени. 🤗

# 182
  • Пловдив
Цитат на: aunt Ogg link=topic=1398174.msg44127214#msg441 Ако не го набия тия дни, ще изкара много леко тоя вирус.
[/quote
Heart

# 183
  • София
Слушах (по случайност) гос'ин Пенчев по БНТ ".... училищата и градините последни ще затворим, първи ще отворим...." и малко след това "от другият понеделник"

# 184
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за Бургас чета... Sad
дръжте се момичета.

# 185
  • София

Какво му е на Бургас?..

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 01:45 от katiABV

# 186
лилави са от вчера.

# 187
  • София
Добри, София е с 1444 срещу 1009 за Бургас. Лилави са вероятно в прогнозите на Витанов... Неговите 10000 на ден бяха прогнозирани още за 15.10.2021... Сега дори не съм им чела апокалипсисите.

# 188
аз веднъж да прочета нещо и то да се окаже фейк. Simple Smile
а този смешник да вземе да се обеси на вратовръзката си.

# 189
  • В центъра на моретата
Не са фейк, Добри. В Бургас си е доста сериозно положението. Не съм от там, но най-добрите ми приятели са от Бургас и се чуваме ежедневно. Разликата на Бургас и Варна, спрямо другите градове е това, че са доста гъсто населени, затова заразените са повече. Болниците са пълни, в това число и местата за деца. Абе, очакваше се след празниците това да е резултата.
Класните при наборката започнаха, вчера беше по АЕ, утре -математика и понеделник - БЕЛ.  Класната им е в каратнита, въпреки това правиха класно при друг учител. Утре след часовете ще има и олимпиада по АЕ. Казали са им и за някакво състезание по ангилйски на Pearson longman, което ще бъде през февруари, че и за там се записа.

# 190
  • Варна
Щерката от днес минава онлайн до края на другата седмица. Класното по БЕЛ мина преди ваканцията, по АЕ беше тази седмица (ама тя разбрала в деня...), а това по математика е предвидено за понеделник. Явно ще е онлайн Sad Само да е здраве, пък каквото-такова.
Как са болничките? Имате ли подобрение?

# 191
Вчера моята се обади след втория час, че не й е добре и я взех. Седя на тръни сега да не излезе пак онази гад.
При нас не включват онлайн обикновено боледуващите, което е мега тъпо решение предвид колко късно позитивира Омикрона.

# 192
И ние сме карантинирани, наборът от няколко дни е с положителен тест. Основният симптом е перманентното му състояние- желание за сън и почивка, които се засилват с изтичане на крайните срокове за предаване на заданията😁.
Имаше леко неразположение- главоболие (1-2 дни) и стомашен дискомфорт. Когато ходихме за преглед и тестване, насочени от личния лекар, имаше много тийнеджъри, вкл. и с усложнения (сърдечни) 😔. Наборът още на следващия ден беше добре и без симптоми. Лекарят, който го преглежда каза, че при него до 2 дни ще е отшумяло всичко. Явно с опита медиците ни са придобили и ясновидски способности.
Всички останали в семейството сме отрицателни. В понеделник ще ни изтече карантината, а от РЗИ още не са ни се обадили.

# 193
Моят пропусна класната по математика.
Още кашля доста, особено вечер. За около 2 часа е кашлица на 2минути, която ми докарва панически пристъп. Заради това съм на лекарства, дано удържа, че предния път при такива пристъпи стигнах до повръщане. Оф, само си оплаквам, съжалявам.
Днес е втората доза на сестра му. На тръни съм, защото и изби херпес преди 3 дни, а не мога да отлагам така спокойно както с ваксините на момчетата. До 11 г е по-сложно, трябва да се съберат 10 деца за флакон. Надявам си теста, който и взех да е отрицателен, а сред прегледа да може да я ваксинират.

# 194
Вики, много съжалявам. Дано скоро оздравее наборът! Някакви инхалации предписаха ли му за кашлицата?

Общи условия

Активация на акаунт