Форумни липси № 9

• 388 722
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Барбалена, не знам дали този потребител е трол, но се изказваше и доста грубо в две други теми, които следях (за стил, мода и обзавеждане). В тях се представяше като архитект, а в политическата, като икономист. Хм.
Барбарела обясняваше в темата за П Диди, че жертвите не са точно жертви. И наричаше в модната тема още едно време с много неприятни прикрити обиди.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 10:15 от The Catcher in the Rye

# 3 091
  • София /Абсурдистан
Луди ли са, или само се правят.

# 3 092
Кечър, нещо бъркаш потребителите...

Дева, аз говоря за GeryGG. Ти май тогава не пишеше в темата като стана трансформацията.

# 3 093
  • SF
Това е нормално. И ти ако получиш бан, няма да се върнеш и да кажеш, че си старата естела.

# 3 094
Абе то може и нормално да е, но някои направо с изцяло ново житие- битие се явяват и става голямо мазало (за тях), за останалите- пада забава.

Пак да кажа, че ми липсва Стрина Калина на мен.

# 3 095
  • София
Кечър, нещо бъркаш потребителите...

Дева, аз говоря за GeryGG. Ти май тогава не пишеше в темата като стана трансформацията.
Този път не. Телефонът ми е коректнал това, което съм цитирала, аман. Сега ще го поправя и горе.
Барбарела. Преди се пишеше Need money for chanel. После остана само с картинката. Нея имах предвид, не теб Simple Smile

# 3 096
Вероятно се бърка бан със замразяване на профил.
Банът е наказание и след него нямаш право да се връщаш с нова регистрация. Според правилата де, на практика доста баннати се връщат.
Замразяване на профил е лично решение и след него нова регистрация не е ограничена от правилата. Етично към аудиторията е да се обяви кой е бил стария профил, според мен. Не всички го правят.

# 3 097
  • here and now
Контесата върнала ли се е? Или устиска този път?

# 3 098
  • София
Според мен не се е.

# 3 099
  • Deutschland
Бобчита защо не пише вече?

# 3 100
Колкото и да не бях фен на Контесата, се надявам всичко при нея да е ок, че май имаше разни притеснения, покрай преместване.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 15:09 от alex_jp

# 3 101
  • София
И двамата бяха в състояние да пишат постове фермани, пълни с лични интерпретации на ситуации и събития, лични виждания и разбирания за нещо някъде някога, нямащо общо с реалността и действителността. Сигурна съм, че не са били платени, просто логореята не прощава/ше/. Дори и добронамерената такава, когато се прекалява с нея прави определени теми нечетими, освен това спамът и офтопиците са си нарушение на правилата.
Аз пък имам впечатления, че и логореята се санкционира избирателно.
Първо се сещам за темата за Имане Хелиф - имаше чаршафи двоен размер Simple Smile кой етнос какви телесни форми имал и потребителката винаги имаше някоя уж реална позната за подкрепа на твърденията си.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 16:51 от Cuckoo

# 3 102
Вероятно се бърка бан със замразяване на профил.
Банът е наказание и след него нямаш право да се връщаш с нова регистрация. Според правилата де, на практика доста баннати се връщат.
Замразяване на профил е лично решение и след него нова регистрация не е ограничена от правилата. Етично към аудиторията е да се обяви кой е бил стария профил, според мен. Не всички го правят.
Че те тия замразявания или както там се води са точно за да няма проследяемост според мен...
На такъв профил мисля че не можеше да се отвори страницата с публикациите както на активен профил, съответно вече е съвсем друго ако някой се опита да търси нещо публикувано от този потребител преди време. А се оказва че такива ровещи "детективи" никак не са малко във форума Grinning

# 3 103
  • София
Да, много хора си замразяват профилите и после идват пак и пак. Което е тяхно право. Но ако ги посочиш кои са, трият.

# 3 104
  • Варна
Да, трие се много. И мен ме трият, ама в крайна сметка това е форум и би трябвало да можеш да напишеш мнението си, а не някой да те обижда очеизвадно, пък мнението му да стои.

Общи условия

Активация на акаунт