Да се оплачем... 2022

• 2 039 038
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 13 740
Никъде не се лепи - самата полезност е. Съдържа основно витамини от група Б.

За тази група витамини имам по-добра идея,например биричка!
Значи, ще замезваме биричката с чипс, поръсен с хранителна мая. Wink

# 13 741
  • Great Britain
Не мога да се надигна от леглото,а трябва.

# 13 742
О, не съм била единствената, която по нощите разкошни е разглеждала рокли! Simple Smile Бобчи, тази е много хубава. От снимката ми изникнаха две асоциации - от роклята за София Лорен и нейния сексапил, а от манекена - на Фрида Кало.
Към днешна дата се оказах с една единствена рокля в гардероба си. Универсалната (в моя случай "малка" с основание е в кавички) малка черна рокля. Откакто я намерих се родих, защото с няколко различни аксесоари или акценти, с различни обувки, променям цялостната визия за различни поводи.
Иначе по ред причини станах фен на полите с ластик - да си втасвам и спихвам в тях на воля:) Докато разглеждах снощи видях, че отново се е върнала модата на набора в страничните шевове и се сетих, че в "архивите" имам прибрана такава любима пола. Иначе се оплаквам, че от разгледаните над 500 рокли в НМ, абсолютно всяка, която ми хареса не беше налична. Отбелязвам го за статистиката просто Simple Smile
Стиснете палчета днес следобед. Отивам на дОФтор, да му се оплаквам от болежки.

# 13 743
  • София
На косъм съм да поръчам тази: https://plamenna.boutique/products/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8 … nt=42492038086901, само ме притеснява дали с тези набори на ръкавите няма да изглеждам като мечка. Ще я нося с еспадрили (които също не съм поръчала още Simple Smile ).
Оплаквам се, че не ми е в бюджета. Sad Но пък много  ме кефи.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 11:03 от Дидка-бандитка

# 13 744
Аз си поръчах тая. Ако ми скрие шкембето ще пиша

# 13 745
Дидка,буфан ръкавите намаляват визуално бюста и даже може по-финна да изглеждаш.
Поръчвам аз роклата,с кожени бели кецове,биркенщожи в златисто и кафеви кожени чехли ще я нося
Тетка,стискам!

# 13 746
Това с универсалния размер леко ме притеснява, в смисъл - откъде е точно роклята и дали е наистина памук.

# 13 747
  • тук и там
Като на Сигма роклята ми трябва, ама не до коляното, а малко под коляното. Аз съм дебела за рокли над или до коляното, ама и дългите не са за мен, та трябва да е средна дължина.  
 Брех, като ми се отвори приказката на холандски, чак се изненадах. Та този устен го минах де. 😃

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 14:55 от Кайсия

# 13 748
Дидка,буфан ръкавите намаляват визуално бюста и даже може по-финна да изглеждаш.
Поръчвам аз роклата,с кожени бели кецове,биркенщожи в златисто и кафеви кожени чехли ще я нося
Тетка,стискам!
Извинявай, Бобчи, но какво е биркенщожи? Предполагам приумица на коректора, но с нищо не мога да го свържа.

Бутан ръкавите наистина намаляват визуално бюста, но до среден размер бюст. Ако е по-пищен, цялата горна част става мамма миа.

# 13 749
  • София
Биркенщок

Аз чакам една бейсик синя, вече съм накупила дантела и бродирани рози. Ще я дам, да ми я направят така. Grinning
Скрит текст:

# 13 750
Sigma, откъде е роклята? Благодаря предварително!

# 13 751
Биркенщоците са нещото, което преоткрих в Германия. Дълго се съпротивлявах, но не мога да си кривя душата - страаааашно удобни и практични! Само цената им не ми харесва...

# 13 752
Не съм и предполагала, че тия чехли си имат собствено име 😄 Благодаря ти.

# 13 753
  • Наблизо
Напълнила съм си количката с поне 5 рокли,памук и чакам да ми дойде музата да ги поръчам.

Оплаквам се,че ми е много много свито на душата.Чувствам се ужасно изгубена и объркана.Нямам на кого да се оплача,защото знам че ще остана неразбрана.Плаче ми се,не мога да спя и ме избива в ядене.Не знам какво да правя,на кръстопът съм и от мен само се иска,иска,иска..

# 13 754
Не съм и предполагала, че тия чехли си имат собствено име 😄 Благодаря ти.

Това е марката. Всъщност една от марките. По-високият вариант е Папилио. Повечето, които се продават и носят масово обаче, са минали покрай Биркенщок.

Общи условия

Активация на акаунт