Да се оплачем... 2022

• 2 035 218
  • 32 033
  •   1
Отговори
# 14 010
Корема ще продължавам да го мъча с ядене и тренировки. С две секцио съм, за портокола.
На операция заради него едва ли ще се подложа. Но отдавна обмислям редукция на бюста- от бременностите полудя и стана голям, а на мен не ми харесва. Преди бях със съвършени малки към средни гърди, чашки А- Б, но след второто раждане бюстът ми си остана голям (чашка С) и хич не ме радва, да не кажа никак. Не са баш увиснали, но са големи, пречат ми и ми причиняват дискомфорт. Единственото, което ме спира, е пълната упойка. Болката и възстановяването не ме притесняват, но не искам да ме упояват зАлудо, ако не е животоспасяващо.

# 14 011
Нервира ме тоя цикъл, уж спря, след 2-3 дни пак малко, пак след 2-3 дни пак малко, не ми се е случвало досега. Все пък нещо да има.

# 14 012
  • София
Ей мЪ на, така съм 99% от времето - дънки, кецки, сако или жилетка:

Ето ме и с роклята, учудващо се одобрявам. Само че няма да я нося с тези сандали, защото не мога да ходя с тях, много са ми високи и неудобни:

# 14 013
  • Deutschland/HE
Супер си с роклята! Още една си вземи Simple Smile

# 14 014
  • София
Ши чакам още по-голяма прИмоция. Сега наред са бански и сандали. Simple Smile

# 14 015
Абе поръчах биркенщок и аз, пък тамън няма да ядем

# 14 016
Дидка, ако позволиш един съвет - не носи така видима блузка под връхната дреха. Прави ханша ЕЙ ТАКЪВ. Аз за фигурата си съм доста дебелогъ*а и с такова облекло изглеждам като рисувано диамантче в сако - широчко в средата.

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 23:55 от Нарцùса

# 14 017
  • тук и там
И аз бански избирам. Уж избрах- 44D, дано ми стане,че вече към 46 клоня.От френско 46 започат дрехите +  сайз..,та вече натам трябва да се ориентирам ..Confused. И аз имам голям корем-под пъпа и на пъпа. Много е странен-все едно съм сложила един пояс от мазнини ,ама точно пояс.
Иначе две части бански избрах..Ми тъй де-като имам мазнинки, поне и тях да покажа... С толкова пълни трапези и хубава храна  съм си ги направила... Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: сб, 14 май 2022, 11:46 от Кайсия

# 14 018
80 лв ТЕЦ. Тези се подиграват с мен. За чий са им тия дистанционни разпределители, от 3 месеца не пускам радиатори.

# 14 019
  • Light of Zartha
Ние имаме 180лв, а от януари не сме пускали абсолютно нищо. Минахме и на дистанционно отчитане, но цитирам "докато не мине цялата сграда, ще трябва да изчакате да мине изравнението". Миналата година беше същата работа - избрахме да ни приспаднат парите за следващия сезон.

# 14 020
80 лв ТЕЦ. Тези се подиграват с мен. За чий са им тия дистанционни разпределители, от 3 месеца не пускам радиатори.
На мен толкова ще ми е газта само за топлата вода, с новото увеличение от 01.05. А през септември беше 25 лв. за същото количество затоплена вода. И ми говорят, че увеличението на цената на газта било малко на 100%. А то всъщност вече задмина 200%. Добре, че е топло. Зимата изобщо не знам какви сметки ще пристигат.

# 14 021
С тези сметки само приспадането ме успокоява за идния сезон. Настоящия (той вече свърши, де), де факто половината не съм ползвала отопление.

# 14 022
Моята хрема намаля след антибиотик. Преди това беше ад! Не можех да спя, да говоря, да ям. Много зле ми беше. С първото хапче и усетих облекчение

# 14 023
Ето ме и с роклята, учудващо се одобрявам.
Здравейте, момичета!
Страхотна и свежа рокля, Дидка.
И аз другата седмица смятам да се обзаведа с някоя лятна рокличка, задължително изискване: удобна, свежа и над коляното.
Оплаквам се, че споделените чехли по-горе са скъпички.... ще поровя още малко обаче, изглеждат удобни.

# 14 024
Ето ме и с роклята, учудващо се одобрявам.

И се оплакваш, че си дебела 🙄

С тези сметки само приспадането ме успокоява за идния сезон. Настоящия (той вече свърши, де), де факто половината не съм ползвала отопление.
Като гледам какво става и накъде вървят нещата, нищо не ме успокоява! Кой знае какво ще ни измислят за тазгодишните изравнителни, а догодина може и сами да се откажем от парното. Ако въобще го има!
Мечтаещите фалит на Топлофикация може и да се зарадват най-после...

Общи условия

Активация на акаунт