Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-често срещаните методи за отслабване, обсъждани във форума?
Какви са най-често срещаните предизвикателства и трудности, пред които са изправени участниците във форума?
Каква е диетата на Дерилис?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-често срещаните методи за отслабване, обсъждани във форума?
-
Какви са най-често срещаните предизвикателства и трудности, пред които са изправени участниците във форума?
Участниците се сблъскват с предизвикателства като поддържане на постоянен режим на отслабване, справяне с емоционалното хранене, силни желания за храна, поддържане на дисциплина и преодоляване на хранителни изкушения. Те също така изпитват трудности при запазване на постигнатото тегло след загуба. Участниците се сблъскват с предизвикателства като трудността да се придържат към строг режим, чувство за липса на енергия и трудността да намерят време за упражнения, особено когато се грижат за дете. Те също така споделят преживявания, свързани с йо-йо ефекта при загуба на тегло.
-
Каква е диетата на Дерилис?
-
Какви са различните диетични преживявания на участниците във форума?
-
Какви са някои стратегии за отслабване, които са предложени и споменати в темата?

Всеки ден вървя по 45 мин от вкъщи до работа и обратно (общо), а също и редовно се разхождам в почивките, работя непосредствено до един красив парк.

При 160см височина съм 75кг и меко казано не мога да се понасям в собствената си кожа. Кореместа съм...все едно съм в 5-6месец постоянен (не съм раждала, на 30год. съм) и тъй като наистина положението вече е извън контрол реших да започна с нещо по драстично. 11ти ден съм на плодуване по режима на Лидия Ковачева. Честно казано за сега ефект не виждам, знам че не мога да очаквам чудеса, още повече че не спортувам нищо. Искам да попитам има ли някой, който е спазвал режима и как му се е отразил. Чудя се има ли смисъл или само гладувам и се мъча...