Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 388
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 960
  • на Мелмак
Боби, много сте хубави Grinning

И нашият ски аут фут е червен, само щерката е черно бяла.
Да се поФаля - задобрявам със ските, другия път ще боря една предизвикателна за мен писта Sunglasses Изморени сме, но ще тръгваме, че едната колежка се обади, че е болна. Много съм доволна от днешния ден, броя го успешен Simple Smile
Никой не познавам от Етрополе, знаете ли, че е един от седемте града в България, които започват и завършват с една и съща буква? Сега обаче седем ли бяха, или така си спомням? Joy
Старост, нерадост.

# 961
Боби, много сте лъчезарни и сплотени Simple Smile

Стопли ми се душицата, като видях, че в Конвоя на свободата има и българско участие.

# 962
  • Germany
Момичета, моля за мнения. Гледаме един килим в Икеа за мазето и на едната снимка има нещо като вата/дунапрен под килима и се чудя какво и за какво е -https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/large-medium-rugs/lohals-kilim-gladko-takan-200x300sm/00277395/  Някой да има идея?

# 963
И аз видях българският флаг в конвоя.

Много обнадеждаващо действаше да видиш как са приети и колко хора се присъденяват към тях всеки ден от всеки град.

Последна редакция: нд, 30 яну 2022, 23:13 от Анонимен

# 964
  • Canada
Мони, да не се пързаля предполагам.

Боби, чудесни сте 🍀

Етти, браво, момиче!

Кака ви днес кърти плочки и цимент с една макита 😂 Подозирам, че утре ръцете няма да ме слушат 😂

Деконструирани сарми готвя аз, нямам сили за друго 😁

# 965
  • някъде ... тук ...
У дома много се тачат деконструирни сърми Simple Smile

Боби, екстра сте!

Пътувам към къщи. Пак е топло, но и спокойно във влака.

# 966
  • Germany
Фонс, и аз така реших, но не разбитам с килима ли се продава и ако не, къде и като какво да го търся.

# 967
Фонс, и аз така реших, но не разбитам с килима ли се продава и ако не, къде и като какво да го търся.
Мони в описанието:
Полезна информация
 За този килим ще са ви нужни 2 подложки против хлъзгане STOPP FILT (165x235 см).
https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/rugs/anti-sl … 5x200-sm/80227877

Нищо интересно нямам за казване и си мълча. Добре сме де. С група дружки мислим да ставаме културни предприемачи, да видим дали ще стане.

# 968
  • Germany
Много ти благодаря, Рире! Нито на немски, нито на български го видях това, а уж четох...

# 969
Браво, Боби! Толкова сняг не съм виждала по нашите земи от доста години.
За конвоя слушах днес по радиото.
Рире, тук споделяме и съвсем безинтересни неща, знаеш.
За вечеря ще пекна бекон и картофи. Разменям ги за сарми от всякакъв вид, а ако са солени- ще им добавя сосче. Simple Smile
За утре планът е китайско, та днес купих бамбук и лют сос.

# 970
  • при моите деца .....
Благодаря, момичета!
Мари, и сняг, и студ имаме...
Водопадът замръзна...

# 971
Мари, пращам сарми. Вчера правих два вида и ми останаха, но днес готвих друго.

# 972
  • Варна
Айде, видях снеговалеж по родния ми край
Следя канадците, и не само

Бях и на протеста на 12.01.
Бях там и не вярвам на медиите, които писаха за сблъсъци
Имаше да, моменти, в които екзалтирани хора се побутнаха с полицията.
Но най вероятно няма да ви покажат обикновените хора като мен и моя мъж, не обвързани партийно с организатора тогава. Много бяхме просто против сертификатите и с др. искания.

# 973
Медиите търсят сензация, не обективна гледна точка Simple Smile

Занимавам се с подаръка на съпруга ми за РД, че наближава. Ще го получи след това, че от Русия ще дойде. Много се надявам да му хареса.
Вчера се с колежката обсъждахме разни реконструкции в градината.  И като изключим зора с домашната на Дребси, с това се занимавах през уикенда. Вижда му се краят, много се надявам усилията ми да бъдат възнаградени. Помислете ме с добро!
Аз пък се ядосвам на една компютърна фирма. Съпругът ми си поръча една извънземна конфигурация, имаше недоразумения и ни разкарваха напразно, еле взехме си я, пропуснали са да сложат едни джиджавки, които вървят с дъното и половинката не може да работи пълноценно. Абсолютно несериозно отношение. Писа им мейл, утре очаквам развързката.

# 974
Родители и учители, да не забравите да изключите алармите за утре - ваканция е 😃
Добре, че мъжът ми ми напомни, та викам и на вас да кажа 😃

Общи условия

Активация на акаунт