Искам да кажа...(190) през януари 2022

• 61 407
  • 1 028
  •   1
Отговори
# 990
  • дядовата ръкавичка
Щерката ме води "на прилепи" в Родопите уикенда. Доброволческа инициатива за опазване на спящите зимен сън в пещерите прилепи. Страхотно си изкарахме, много неща научихме и видяхме. Газихме девствен сняг по неутъпкани пътеки, надишахме се с кристален въздух, запознахме се с готини хора. Искам пак Simple Smile. И на ски искам, ама няма Simple Smile

# 991
  • Germany
Айяла, страхотно си описала уикенда ви! Искам и аз! Simple Smile
Нямам нищо особено за казване и аз. Снощи ме боля пак корема, ама доста и се бях ошашкала, но в един момент съм заспала и днес нищо ми няма. Подозирам зелената салата, която ядох на обяд. Иначе, при нас ваканцията е чак края на месеца, а децата са вече уморени... В петък съм рожденичка и ако сме здрави ще празнувам в събота.
Хубава седмица на всички!

# 992
  • Бургас
Айяла, как хубаво си го описала, чак ми се доходи, а ни сняг ми се гази, ни в пещери ми се влиза по принцип Joy

Ес, и при нас ще скача билетчето. Надявам се поне да запазят опцията за прекачване с един и същ ел.билет в рамките на 45 мин.

Ени, дано Синеочка се задържи повечко време на градина. Вчера се разписаха майките от нашата група с разни питанки и се оказа, че само 3 дечица са на градина, всички други кашлят. Яко сме развъртяли някой вирус.

Деси, как апетитно си я описала тази торта, преглъщам, а не съм по сладкото.
Я дайте рецепта за торта с ананас. Имам една консерва и мисля да я оползотворя за рд на татко.

Купих си вчера цъфнали нарциси. Мога ли да ги прехвърля още сега в по-голяма саксия или да чакам да прецъфтят?

Спирам с питанките Simple Smile Пожелавам ви спокойна и слънчева седмица!

# 993
Селесте, ето - много любима

Виенски шницели ще правя за обяд. Вечерята още не съм измислила 😳

И служебни имейли имам да пиша, но и до тях още не съм стигнала. Нищо де, той деня още не е преполовил - имам време 😉

# 994
4 по Химия! Simple Smile
Айяла, страхотно преживяване си имала в компанията на щерката.
Ени, да се задържи Синеочка в градинския живот.
Бел, поздравления.
Мери, дано евтино да мине ремонта на тенджерата.
Мони, аз имам забрана да ям марули. Ако все пак искам- да ги попарвам във вряла вода. Послушах ги и почнах да си я задушавам в масло за гарнитура.
Идеята за торта с ананас от котешки езичета е страхотна.
Титина, организирала ли си вече приспиване около Мидалидаре? Лято, вие ще идвате ли? Може да заформим сбирка.

# 995
  • Бургас
Рир, слюноотделям вече. Тя ще е, благодаря!

# 996

Титина, организирала ли си вече приспиване около Мидалидаре? Лято, вие ще идвате ли? Може да заформим сбирка.

Не съм, но със сигурност няма да сме на палатка:) чак такваз романтика не ме е обзела

# 997
А, и ние няма да сме на полеви условия.

# 998
  • някъде ... тук ...
Първоначално помислих, че е във вашия вилает, Мари.
Даже не знаех за това събитие. Благодаря за инфото.
Ще видим как ще сме дотогава. Иначе сме оборудвани и с бус, и с палатки Simple Smile

# 999
Не може със собствени палатки. ако се сещам добре са ти вкл в цената, и после си вземаш палатката.
Мен ме притеснява, че вечер ще е ....с целия този народ български там. Били сме на Камен бряг и просто останах безмълвна.

# 1 000
  • някъде ... тук ...
Пише, че са за тези, които нямат собствени.
По принцип избягвам подобни масовки, а и сме мобилни. За моите деца може да е интересно.
Няма значение, де. Най-вероятно ще сме някъде на юг по това време, както обикновено.

# 1 001
Тръгнахме сутринта към Националната галерия, но съм забравила, че в понеделник музеите не работят, та стигнахме музеят на илюзиите. След това и на кино бяхме.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 31 яну 2022, 18:11 от Sunny29

# 1 002
  • на Мелмак
Изпуснала съм събитието, палатките, но звучи интересно, приятно изкарване ви пожелавам! Simple Smile

Тъкмо се закрепих два дни и пак се разкихах и ми текна носю Simple Smile дано се оправя, че мисля след два дни да обуя пак ски обувките Wink
Иначе открих пилешки руладини във фризера сутринта, та сега се пекат, също мисля, че и едни свински пържоли се размразяват. Те за утре ще бъдат. Кога ли ще започна да надписвам?

# 1 003
Тути, изненада ме Simple Smile И аз не мога да ям сурови марули, а от повечето салати не се чувствам добре. Попарените зеленолистни не ми допадат на вкус, затова ги ям сурови в малки количества за гарнитура или задушени.

Преди малко се прибрах от поредното околосветско пътешествие. Болят ме ръцете от толкова шофиране, но съм доволна и удовлетворена.

Вече си взех дозата палаткуване за този живот. Мога да се прежаля за 1 или 2 вечери, ако причината си заслужава. Децата много обичат и понякога спят в палатката, разпъната в хола Simple Smile

И тази зима ми се разминаха ските. Сноуборд щях да уча, засега се отлага за следващия сезон.

# 1 004
A, sega видях. Вероятно не.
на 12.07 сме на концерт на Рамщайн в Торино.

Общи условия

Активация на акаунт