Отговори
# 135
Здравейте!
Успешна нова седмица!

Отдавна си бях набелязала едно сериалче и сега му дойде реда да го изгледам, изпълнено с малко мистика, малко екшън, малко любов... В него участва и един турски актьор, а ролята е била написана лично за него, но най- интересното беше, че играе гей хакер в сериала.

Самообвиненията на Рейян

Няма как да пропусна един от най- милите моменти в Легендата. А утре ни очаква една доста интересна и динамична серия.

# 136
Самообвиненията на Рейян

Сцените със самообвиненията и в пещерата бяха много силни моменти в целия сериал.
Ако обърнете внимание в следващит епизоди тези сцени се повтарят, но в обратен ред.
А сцената в която Миран разказва за сребърния гребен и поведението на Рейян е едно към едно с онази красива сцена в 46 епизод. Цялата линия на сцените в сериала бяха взаймно свързани и това засилваше интереса на зрителите. Джем Карджъ е невероятен режисьор и по удивителен начин превърна един не кой знае колко добър сценарий в забележителна история.

Ще стане приблизително година от края на сериала, но креативността на феновете е неизчерпаема.
Всеки ден се пускат нови, и още по-хубави снимки, колажи, гифчета. Не мога да им се нагледам Heart Eyes

Очите и погледа на Джемал  имат изгарящ ефект....

Тази жена в ролята на Асие играе много силно и прави страхотен образ, но аз още не мога да свикна с нея.

Изобщо не ми трепва когато видя Асие и Джемал заедно в една сцена.
Харесвам ролите им, играта им и визията, но нищо повече. Не усещам магията....

Последна редакция: пн, 17 яну 2022, 20:37 от DeniAra

# 137
Изобщо не ми трепва когато видя Асие и Джемал заедно в една сцена.
Харесвам ролите им, играта им и визията, но нищо повече. Не усещам магията....

Не ми се търси назад в темата, а може и да е в старата тема, но нали това чакахме, "дебнехме" под лупа как ще играят Акън и Ебру с новите си екранни партньори. Да видим, усетим някаква капка от онази страст, която изживяхме всички ние и милионите фенове по целия свят!
В Играта за сега всичко ми се струва като леко пресилено, от играта на сцените изпълнени с нервните, гузни тресящи мимики и тикове на лицето му ще вземе да останат хронични. Шегувам се! Просто това не е партньора за него /Асие/!
Ебру не я гледам и не мога да кажа нищо.

Бях в Турция през уикенда, но никъде никой не зърнах Cry

# 138

Бях в Турция през уикенда, но никъде никой не зърнах Cry

Не си ли купи поне списанието с Акън????

Хубава вечер, момичета!

Феновете творят......

Лека нощ....

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 06:10 от Stella2021

# 139
Дени, аз също много харесвам сцените в пещерата. Наскоро бях казала, че в този сериал всеки влезе в обувките на другия и точно това му беше очарователното. Много пъти съм чела за други сериали, коментиращите да негодуват за повтаряемостта на ситуациите, но тук си беше очарователно точно това. Само след няколко епизода дори Хазар ще каже, че разбира Азизе, как самия той наклевети Миран с лъжа...

Pink Dress, Ебру и Едип Тепели като партньорство са много добри, но ролята на Ебру е по- скоро соло, отколкото като заформена любовна двойка, затова и го наричам партньорство. Историята в Легендата определено е много завладяваща, но е много далеч от любовна във вида, в който ние ги знаем, тук на преден план е изнесена борбата за трона, кой ще го наследи, умението да запазиш крехкия мир и територия, и то най- вече чрез уредените бракове.
Не ни е много непознато тъй като го имаше и във Вятъра - брака на Миран и Рейян, а после и брака на Азат и Елиф. А и онзи Хъшмет ага нали го каза на Рейян, че тя ако се ожени за Миран ще спаси живота на Азат. И на самата среща на Азизе, Насух и Хъшмет ага, той обоснова всичко. Реално техните бракове от векове се уреждат, а младите трябва да се примиряват.

Точно под този момент в руския форум една рускиня беше написала: От три седмици виси там. Хайде давайте го вече.

# 140
Не си ли купи поне списанието с Акън????
Ми не, Стели! Thinking В момента се замислих дали въобще някъде съм видяла будка, реп, павилион с вестници и списания... не съм видяла... ще срещна лицето му на списания и няма да си го купя?!? Видях само рекламни транспаранти на Джан Яман.

Благодаря ти, Цвети за разяснението. То в тези сурови и мрачни времена това е бил начина да се поуспокоят страстите за притежанието на земи. Не мога да гледам два филма едновременно, то няма да ми остане време за други неща, а и не ми харесва тематиката.

# 141

Новият 3 трейлър на Съдбата....
Така като гледам ни очакват вълнуващи моменти.
Асие в рокля и по-женствена отвсякога.
Джемал я гледа опиянено...
После картината на която мисля, че са двамата с Хелен и не само са двамата, но тя е превърнала първата им среща в картина. Джемал е с дрехите от онова време. (това по инфо от туйтър)
И накрая младежа от Амасия. Дано да има екшън, защото 3 седмици чакане си е доста време....

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 12:33 от DeniAra

# 142
Здравейте!

-   Знам, това е последното място, на което би искала да си.
-   Не, това не е последното място, на което искам да съм, Миран. Не е първото място, но не е и последното. Аз искам да съм до татко. Заедно с теб, искам да съм до татко.
-   Ти и без това си до него. Баща ти все още е до теб и знае, че и ти си до него, Рейян.
-   Не си длъжен да говориш добре за баща ми, Миран. И изобщо не си задължен да говориш каквото и да е за него. За теб това е трудно, знам.
-   Рейян… аз не мога да кажа нищо лошо за любовта на баща ти към теб.

И понеже днес е денят на Легендата с дългоочаквания епизод 7, края на 6- та серия

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 10:16 от cvetansk

# 143
Здравейте!
Хубав ден и здраве за всички!
🌺

Днес е денят на Легендата.
Влизаме вече в ритъм. Да, чакането си беше доста.

.....................

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 12:07 от Stella2021

# 144
Стели, страхотни колажи... Благодаря за красотите, които ни носиш.
Ето и момента, за който говореше Дени вчера.

-   Когато бях малък, винаги мислех за мама. Понякога й се ядосвах. Заради това, че не може да е до мен. Нямах нищо, което е било нейно. Само една стара снимка. Но веднъж се порових в сандъка на баба. По това време този сандък ми изглеждаше магически. Мислех, че вътре, в този сандък, има красиви неща.
-   Какво точно?

-   Това, за което може да мечтае едно дете.
-   А после какво се случи? Хвана ли те баба ти?
-   Не, тя вероятно е разбрала, но не го показа.
-   А ти какво намери в сандъка?
-   Сребърен гребен. И на снимката, в косите на мама, беше този гребен.
-   Ти много си се зарадвал, нали?

-   И още как. С години носих този гребен със себе си. Когато пораснах, когато отидох да уча. Пазех го като зеницата на окото си. И даже го криех от баба и от мама Есма, за да не го намерят. Мислех си, че докато този гребен е с мен, то и мама е с мен. До мен… Не знаех, че след години ще се влюбя в момиче, което също като майка ми, вдига косите си с гребен.

-   После, когато мама Есма почистваше, намери гребена и го даде на баба. А баба дойде и ми каза, че този гребен не е на мама, а неин.
-   Ти разстрои ли се?
-   Не, не се разстроих. Защото смисълът, който влагах в този гребен, беше любовта ми към нея. Все едно тя винаги беше с мен. Ето тук. Също като теб. Там, където си ти.

Нови снимки на Ебру (от преди няколко дни), на път за снимачната площадка на Легенда.

И не може без прекрасната половинка

# 145
Цвети, колажите са на една фенка, доста са. И на мен ми харесват! Ще ги качвам по-малко.

https://www.facebook.com/groups/395528425540176/permalink/457911639301854/

# 146
Horse Racing Horse Racing Horse Racing

Днес е дългоочакваната нова серия на Легендата, от миналата година не сме я гледали. Grinning
Аз няма да следя онлайн, че без превод на разбираем език не ми се гледа. Но пък има достатъчно групи във ВК и ентусиазирани фенове в Туитър, та се надявам да разбера основното, а утре предполагам ще има някакъв превод.

Излезе ново промо, много ефектно.

Наистина отношенията между Аккъз и Алпагу хан са сложни, всеки иска да убие другия.Satisfied: Но все си  мисля, че ще започнат да се разбират, особено когато излезе истината за майката на Батуга и любима жена на Алпагу.Broken Heart Ханът и без това вече се възхищава на бойните умения на нашето момиче. Hands Facepunch

От Селим Байрактар.

Ако излезе трейлър за новата серия и няма пост след този, ще се върна да допълня. Satisfied

# 147
Онче, да ти дам поле за новия трейлър с малко гифки от новия епизод. Аз го гледам онлайн, благодарение на Вятъра повечето го разбирам, той сериалния турски не бил много труден, няма да го проговоря, но поне се научих да го разбирам.

# 148
Нова снимка от сторито на Ебру.
Ех, този оранжев цвят, много го харесват всички Stuck Out Tongue Winking Eye

Галантен Джемал, няма коя да му устой Heart Eyes

# 149
Ето как са скрепявали договорките в средновековието. Кая ще трябва да вземе за жена Туткун, за да ги освободи Чолпан. Темур и Туткун ама никак не са доволни. После ще направя гифки на Темур и Туткун, след като чуха цената за освобождението на двамата Тегина.

Общи условия

Активация на акаунт