Чака ни надежда нова - Дядо Коледа чертички опакова. ~бебеправене 400~

• 28 723
  • 730
  •   1
Отговори
# 510
Маце, на теб кога ти предстои? И при мен има съмнения за хиперплазия..

# 511
Здравейте! За пръв път пиша в този форум! Следя ви от доста време. Честит празник на празнуващите!
Та на кратко за мен: с мм правим опити от 5 месеца, нямаме деца, това ще ни е първо ( дано да се получи скоро)
Пожелавам ви скоро да видите двете чертички, а на тези, които вече са ги видяли честито ❤

# 512
  • София
Маце, на теб кога ти предстои? И при мен има съмнения за хиперплазия..

18.02

# 513
Sunshinegirl84, Ковид наистина прецаква сперматогенезата понякога, но явно не при всички. Действително на моя приятел резултатите бяха ужасни 1 месец след боледуване, но и следващите месеци си имаше проблеми, само в 1 месец се беше подобрила много подвижността, сигурно от добавките. Имам и приятелка, която забременя след боледуване от Ковид. Мисълта ми е, че при всеки е различно, действайте си и опитвайте.

# 514
  • София Младост 3
Здравейте, за много години и много сбъднати мечти като за начало две черти!
Дойде ми МЦ на 31 декември в 23.00 ч., от което хич не ми беше приятно, но посрещнах новата година с нови надежди.
Преди няколко дни бях в овулация и вечерта като си тръгнах от работа влезнах в 3 аптеки и търсих гела за зачеване, но го нямаха в наличност, а само с поръчка. На другият ден същото в още 3 аптеки. Дано да сме успели и без гела, но ако не, другият месец ще съм го поръчала преди това, за да го имам в наличност в точния момент.

# 515
Здравейте момичета ,
С ММ сме на 26 г и   правим опити от вече 5 месеца , засичам овулация с лентички от 3 месеца насам.  .Този месец взех и гела за забременяване Prefert .Цикъла ми се е променил много от както правим опити и този месец имам засечена овулация с лентичките на 02.01 или това е 17 ден от цикъла . Днес вече започна зацапване на салфетката и предполагам утре вече ще ми дойде . Обръщам се към вас в търсене на съвет ,да пусна ли някакви изследвания (правила съм профилактични при АГ на 3 месец от опитите и всичко беше ок ) , мога ли да подпомогна процеса с витамини или прием на вечерна иглика ... Леко почнах да се отчайвам ,колкото и да си казвам ,че има време Sad

# 516
По отношение на Ковид и ефектът върху мъжката реподуктивна система за съжаление четох няколко научни статии, че е възможно да се отразят на количеството и качеството на материала. Като процент е цитирано над 30% вероятност дори при мъже, които да го изкарали леко. А за съжаление и мъжът ми го кара скоро.. Ако някой се интересува ще кача статията, на английски е. За съжаление доста се притесних от прочетеното. Не се бях замисляла докато не видях въпросите в тази тема, за което благодаря. Защото предпочитам да проверим, вместо всеки месец да страдам от евентуален неуспех

Редактирам се, качвам линк, в случай, че ще е полезно. Има още редица подобни статии, за съжаление всички твърдят за потенциален риск от намаляване на фертилитета (дори до 0 в разгара на вируса) .
https://www.euronews.com/next/2021/12/21/covid-can-damage-sperm- … a-new-study-finds

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 15:28 от Pink_Lips

# 517
Маце Сега се сетих и аз имам намален кръвоток от ляво 😁. Тотално бях изключила. Странното за мен е, че на 1 ден от цикъла си беше наред кръвотока, но на 14 ден беше намален от едната страна. При мен каза, че може да имам хроничен ендометрит, но изследването ще покаже. До сега на прегледите не са ми казвали за проблем с лигавицата, но все пак това май не се вижда на ехограф.

# 518
Едит: Инферийка, на мен май ми предстои на този цикъл, който чакам сега.. (дано не дойде, но ако дойде..)
Скрит текст:
Може ли да ми кажеш:
- Колко време ти отне да се възстановиш?
- Кога може да се започне с опити (което осъзнавам, че може и да е индивидуално, но ми е интерсно)?
- С пълна упойка ли беше?
Благодаря ти! :*
Дейзи, бейби, не знам колко мога да съм полезна, тъй като при мен я направиха заедно с лапарото. Принципно знам, че се прави или офис само за оглеждане или оперативна, когато има нужда от премахване. Поне аз не бих се навила да ми премахват каквото и да е без цял екип около мен, Дойчиновски каза, че ме е "стъргал" 40 мин :/ Нищо не е могло да се закрепи, дори тръбите ми да са били отпушени :/ Как да е... Simple Smile Прави се с пълна упойка, когато е оперативна, няколко дни след това може да има кървене, но може и да прикапваш чак до цикъла. Полов контакт можеш да подновиш след 1 менструация, но е препоръчително за опити да са 2, да е сигурно, че вътре всичко е ок Simple Smile Отчитайки, че от лапарото се възстанових за 4 седмици така, че да мога да отида в Барселона и да ходя по 15 км на ден мисля, че само с хистеро работата щеше да е още по-лека Grinning Много зависи, разбира се, пак би трябвало да се пазиш от тежко поне седмица, но да не се обездвижваш. Само не знам колко болничен дават...
А и на мен ми дойде по часовник, не е мърдала М заради интервенциите Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 яну 2022, 16:11 от Inferiya

# 519
Момичета имам резултати, не знам защо ама като го прочетох изтръпнах.. Пратих ги веднага на Дойчиновски..

# 520
Наси, какъв е този фертилити тест?

Относно ковид - две познати семейства забременяха точно след преболедуване и от двамата. Може би, както всеки вирус, има негативно действие временно.

Добре дошли на новите момичета и да не се задържат дълго. 

Аз пак направих един следобеден тест и вече дори след 2-3 часа непиене на вода и следобедния излиза с ясна черта. Успокоих се и се обнадежих пак,че всичко ще е наред. Simple Smile

# 521
Инферия - благодаря ти за изчерпателния отговор, мила! Heart

AloveUnreal - знаех си аз! Тихичко честито. 😍

# 522
  • На изток от Ада
Фертилити теста е за инфекции, който не се  хващат с обикновена микробиология. В Геника е.

# 523
  • Nederland
Ако искате и ме смъмрете , но си направих тест на 10 ден след О и или съм куку руки или виждам сянка ( слвдобяд след сто пиканета ) Утре сутрин ще направя нов . Не можех да се доверя на инстинкта си , защото мислех , че си внушавам . Е не значи , че ще съм бременна или ще бъда цели 9 мес. Ще опитам да не откачам и каквото Годпод е рекъл ❤

# 524
Мишелинка, може да ти е била всъщност по-рано овулацията. Дай да го видим този тест Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт