Две деца от 2ма различни бащи

• 9 566
  • 127
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Когато има дете в картинката, не можеш да си позволиш да те управляват емоциите.

# 61
  • София
По какво позна, че не подбира? Не подбира точно толкова, колкото не подбира 99 процента от населението. Всеки си мисли, че подбира, докато не попадне на неподходящ.

# 62
  • Варна
Добре де, подбира. Ама подбира зле. Така по-добре ли е?

# 63
Аз нещо не й вярвам, че вярно представя ситуацията.
Абортът щял да доведе до това връзката да се разпадне - значи той иска детето. Това нещо не се връзва с другите твърдения.
Да приема уикенд-връзка, вместо нормална такава, тя сигурно има някаква полза от него. Пари вероятно, подозирам, но така историята не би била толкова сърцераздирателна.
С две думи, съмнявам се.

# 64
Виждам, че се обсъждат два варианта - да роди детето и да остане с мъжа или да направи аборт и да се разделят с мъжа. Аз ако бях в тази ситуация щях да избера третия вариант - раждам си детето и натирвам мъжа да си ходи, не ми трябва такъв глупак. Абортът не е лесно решение, това все пак е твойто дете, дори неродено още… така че бих си го родила и бих си го гледала. И за другото дете ще е добре да си има брат / сестра. А мъжа да изчезва от живота ми и точка. Но това съм аз, в мойта ситуация, с мойта професия и мойте роднини… не знам за авторката дали е възможен вариант…

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 09:40 от Змей Горянски

# 65
По какво позна, че не подбира?
По това, че нарича уикенд-любовника мъжът ми. Не съм голям фен да се бърка тъпотата или сбърканата пресметливост с наивност.

# 66
  • София
Виждам, че се обсъждат два варианта - да роди детето и да остане с мъжа или да направи аборт и да се разделят с мъжа. Аз ако бях в тази ситуация щях да избера третия вариант - раждам си детето и натирвам мъжа да си ходи, не ми трябва такъв глупак. Абортът не е лесно решение, това все пак е твойто дете, дори неродено още… така че бих си го родила и бих си го гледала. И за другото дете ще е добре да са има брат / сестра. А мъжа да изчезва от живота ми и точка. Но това съм аз, в мойта ситуация, с мойта професия и мойте роднини… не знам за авторката дали е възможен вариант…

Аз също. Но това съм аз. Тя вероятно няма професия, стаж, няма да има майчинство, 2 деца без никакви пари...
Иначе на мен ми стана много мъчно за детенцето ѝ. Умът ми не побира как майка може да обича някакъв льольо повече от детето си. И авторке, недей да скачаш, обичаш го повече. Защото и аз гледам сама дъщеря си от бебенце и  никога не съм я запознавала с някой, просто, защото няма начин да я запозная с човек, който ми казва, че не съм семейството, което желае, понеже има чуждо дете. Чуждо. Това дете е мое и е част от мен. Ако иска да бъде с мен, ще приеме и детето ми! Ако не - прав му път. А ти си го запознала с човек,  който не иска да бъде в живота на детето. Не му стига липсата на баща, а ще трябва да преживее и съзнателна раздяла.  А и как така правиш секс без презерватив - мен би ме било страх. От болести, не от друго.
Да не казвам (всъщност вече го казвам Simple Smile ) как , ако нещо му прищрака или родата го натисне за бебето може да ти стъжни живота .

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 10:30 от Светулчица

# 67
  • София
В момента обяснявате как вие бихте постъпили с ресурсите, с които сега разполагате. Но никой от нас не знае с какви ресурси разполага авторката, нито тя самата що за човек е. Тези решения не са конфекция с номерация, а са индивидуални.

# 68
  • Най-красивата страна
Ами,не.Не те обича .
Когато мъжът обича една жена,той приема и детето,като част от нея.
Не са малко жените с дете,че някои и с по две деца от предишна връзка,които втори път създават семейство и раждат още едно дете.Ама мъжът е мъж,не Мунчо.
А този не само,че не приема твоето дете,ами и за собственото си не иска да поеме отговорност....
Моят съвет е  да направиш аборт докато е време.
Нямаш бъдеще с такъв ,,мъж,,.

# 69
Вярно е, но ако жената няма навика да подбира с кого да спи и от кого да ражда, мъжът не може да е виновен И за това.
За това не е виновен. Виновен е само, че е обикновен боклук.

# 70
  • София
Авторката дали си прави труда да изчита постовете и да разсъждава върху тях?
Аз искам да й задам един въпрос, че би убягва логиката. Как да разбираме заявлението от "мъжа й", че няма да поема отговорност за бебето, ако го роди и в същото време, че ще я зареже, ако направи аборт?

# 71
В момента обяснявате как вие бихте постъпили с ресурсите, с които сега разполагате. Но никой от нас не знае с какви ресурси разполага авторката, нито тя самата що за човек е. Тези решения не са конфекция с номерация, а са индивидуални.
Поредната порция оправдания.
Хайде нека постъпи индивидуално тогава, защо пуска тема? Сетих се защо - в радост сме големи индивидуалисти, но в болест и проблем рязко имаме нужда от чуждо мнение, подкрепа, пари...

# 72
Еми логиката е ясна - да му роди ,,неговото" дете, а той ще подкрепя дистанционно...Въобще, обречена на много страдания връзка

# 73
Той поне е бил откровен, а не я лъже. Тя не иска да повярва и се чуди.

Съгласна съм. В случая мъжът ясно е заявил намеренията си, а именно, че няма такива спрямо нея. Но тя отказва да осъзнае този факт. Надявала се е жената, че ако се появи бебе, което си е негово, отношението му ще се промени.
Авторке, присъединявам се към съветите за аборт. Имам пред себе си пример с моя позната, абсолютно същия случай като твоя, само че имаше и друга жена в картинката. Тя с дете от друга връзка, хваща се с този, уж подкрепа, уж сериозен, и когато забременя и стана късно за аборт, стана ясно че момъкът си има и друга изгора, без деца, и предпочете нея. Познатата ми остана сама с две деца и какво е преживяла докато ги отгледа, само тя си знае. Беше много много трудно.

# 74
Вярно е, но ако жената няма навика да подбира с кого да спи и от кого да ражда, мъжът не може да е виновен И за това.
За това не е виновен. Виновен е само, че е обикновен боклук.
А защо той да е боклук? Казал е, че не иска обвързване с нея, защото има дете, обаче тя го запознава с детето и после охка, че детето било много привързано. После взема и че забременява и охка ама сега какво да правя, той не иска детето. Я пак помисли кой е боклукът.

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 11:24 от Нарцùса

Общи условия

Активация на акаунт