Две деца от 2ма различни бащи

• 9 601
  • 127
  •   1
Отговори
# 105
Така е.
Проблемът е, че лирическата героиня, дори да направи сега аборт, е твърде отчаяна да върже мъж, съответно дащна и манипулираща с деца и - продължавам силно да подозирам! - бременности, така че ще попада и занапред на мъже, които все в един момент ще бъдат категоризирани като боклуци.

# 106
Евала на пича, за това как тънко се измъква от ситуацията. Хем не натиска за аборт, хем не казва, че ще я изостави ако роди, хем тя не може да очаква нито физическа, нито финансова помощ, нито нищо. А тя още вярва, че я обича и критерия и е, че няма да ги изостави.

# 107
... Хем не казва, че ще я изостави ако роди...

Е, как? Казал е, че ще им ходи на гости през уикенда, просто кеш нЕма да има за детето.

Случи се че забременях без да го планираме, но той иска да родя детето без да поеме отговорност да се грижи за нас. Живее в друг град без възможности да отидем при него ние. И иска просто да продължава да идва уикенда и да ни вижда само тогава.

# 108
  • Terra incognita
Мислех, че безкрайно заблудените жени са някаква градска легенда.
Живее в друг град с друго семейство, затова няма и възможност да отидете при него. Няма място, просто.

# 109
ЛГ говори все за ни, нас. Може и да има за детето, но мама е правила сметка за друго.

# 110
ЛГ говори все за ни, нас. Може и да има за детето, но мама е правила сметка за друго.

Че да не е глупава? Тя ражда, за да я издържат. Не да седи пак гладна. Ако е така, да ѝ плаща като за сургатна майка и да си взима детето. Свекървата ще му се радва и гледа, дай Боже. Joy

# 111
За мене е, щото не си е направила сметката.

Живее в друг град с друго семейство, затова няма и възможност да отидете при него.
И точно тези две години, точно в пандемия пътува и харчи семейните пари точно уикендите при любовницата? Да не би да е командировка? И след две години предполагаемо успешно вадене навреме се случва фал и ЛГ забременява.
Тези неща не са напълно невъзможни, но звучат твърде фантастично.

# 112
  • Terra incognita
Хич не е фантастично, като че ли не си чувала за мъже, които водят двойнствен живот. Някои жени знаят за паралелното семейство и си траят, други не знаят, или разбират след години. Този, като го гледам колко е безпардонен, дали дава обяснения на предполагаемата си жена къде ходи и какво прави? Или на нея просто не й дреме, щот го знае какъв боклук е.

# 113
Едва ли си има друго семейство, няма начин всяка събота и неделя да отсъства и да не се усети жена му. По-скоро е някой разведен или ерген, но ползва авторката за уикенд кеф без много ангажименти. Ясно ми е, че ще духне щом се усложнят нещата, но нека авторката си мисли каквото си иска.

# 114
Чувала съм, ама наистина само съм чувала. В тази история по-вероятно някой градски ерген с два лева повече да се възползва от бедна селска милфка , която се натиска да стане модерна Пепеляшка и внезапно се оказва, че няма да ù се получи.

# 115
Ми, така е, като романтичните филми и романи създава грешна представа за живота. Всяка си мисли, че е героиня от история с хепи енд, но повечето случаи историята е сълзлив край в бг мама. 

# 116
  • София
Ама сте значииии...
Авторката никога няма да се върне, а аз наистина исках да ми отговори къде я вижда тази любов и подкрепа.

# 117
Ти решаваш. От теб зависи, за мен няма никакво значение той какво иска. Децата са общи в такива отношения, няма моето, твоето и нашето. Който не е узрял за туй, да си седи както и където е. Въпросът е, пак казвам - ти какво искаш. Можеш да си го родиш, с шут за мъжа или без. Може и да не го родиш, но погледни тогава в перспектива, щом не приема детето ти - готова ли си да го отместиш по-назад, за да си с мъжа.

# 118
  • София
Но рисковете си остават, защото той може да изчезне и един лев да не даде или да се появява периодично, но в един момент да цъфне с претенции относно юридически неща като виждане, родителски права и изобщо разправии колкото щеш. Той към момента се държи като пубер при кака, която ще го нахрани, напои, обслужи за два дни и той пак ще си живее живота. Е, сега ще има и домашен любимец да си играе с него като поиска.

# 119
Още ли има дилема, дали да родиш това дете?
Според мен няма, ако не искаш да гледаш сама две. Моля те, постъпи разумно и не си съсипвай живота за 15 години напред.

Общи условия

Активация на акаунт