226 ранобудни птички чуруликат в НЕМСКАТА тема

• 22 913
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Джей Джей, вчера резервирах паркинг директно на летището около Великден, разликата с другите airparks на 9-15 км разстояние за 12 дни беше 15€, и въобще не се замислих. В момента имат и още 5% намаление ( код Lichterglanz21) за резервации направени онлайн до края на януари.
Ако има повече от три месеца до полета вариант е и предлагания от тях Holiday Parking и после с SBahn,билетът е включен в цената.

Забравих да добавя, че и без проблем се канселира резервацията, покрай началото на корона ми се наложи да сторнирам две резервации и за разлика от самолетните билети веднага ми върнаха 100% от сумата. Сега е възможно и директно онлайн да се канселира, до деня на резервацията е без неустойка.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 14:32 от margolotta

# 196

Паркирай в някое околно градче на гарата, където има безплатен park&ride, после с s-bahn или влака до летището. Гледай да има директна връзка.

Park&Ride при нас е за 1-2 дена. После глоба. При това не на гарата, а в периферията на града. После автобус и до гарата.

# 197
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Дени, Вийсбаден не е малко градче 🤪
На нас летището ни е близко и ходим с автобуса (шатъл до летището).
Сега като толкова им паднаха приходите, виж намери ли са начин да привличат пътуващи.
Нали и Райън ги напусна ...

# 198
  • Germany
Ние паркираме на различни паркинги около летище Франкфурт. Мъжа ми често се сеща в последният момент и запазва където има места. Те си осигуряват транспорт до самото летище, а после ни взимат от летището. В БГ си наемаме кола. С 2121 не пътувам от години и бих си викнала такси от друга фирма.

# 199
В София имя опция директно с метрото и смяна на Сердика на долния етаж е линия 2 и да се стигне до автогарата, където има през час автобуси за Стара Загора. Вие бяхте дотам, нали?
Иначе можете да вземете кола под наем от самия терминал, но за предпочитане предварително резервирана онлайн. Аз последно търсих през billiger mietwagen.
За Франкфурт за паркиране не мога да коментирам.

Последна редакция: ср, 19 яну 2022, 17:51 от Вечерница

# 200
Може и само да се смени линията на метрото към Централна гара и пак стигаш до Автогарата. Не е нужно да се излиза на повърхността. Просто  се прекачваш на линия 2 до Обеля. На Сердика се сменя. Иначе от Терминал 1 до Терминал 2, където е метрото има безплатен шатъл. Но за големите куфари трябва в метрото и градския транспорт отделен билет за всеки.

# 201
Трябва също да се провери метрото( делник/празник) .На коя станция в/през колко минути е. В различните посоки има различно време на последната /първата мотриса. Естествено, ако пътувате късно/рано сутринта. Има и рейсове който обслужват не само между терминалите .  Не бих разчитала на тях особено. Номерата са 84,384 и 184

# 202
Ася, за 3 седмици ми трябва паркинг на/около летището във Франкфурт.

Веч, в тази посока ни трябва превоз +30/50 км зависи къде решим да отидем първо.

Благодаря за споделените мнения. Кола под наем в БГ за целия период ми излиза много скъпо, ще го мислим в движение.

# 203
Джей, за коледната ни ваканция цената на трансфер от летище София до мамини и след 2 седмици връщане, беше на цена близка до кола под наем за 2 седмици. Телефон на трансфера ще ти дам на лични, много коректни, ползваме ги от няколко години.
На летище Франкфурт ползваме паркинг по близките села с шатъл до летището, различни, според както дойде най-добрата цена от сайтовете за сравнение.

# 204
Привет момичета! Искам да попитам как мога да подам молба за онлайн обучение.
От близо месец съм в болнични и се страхувам, че ако пак се върна в тоя студ и бациларник отново ще се разболея. Благодаря (питах, но троснато ми отговориха, че трябвало сериозно оправдание за това).
Другата седмица сме отново присъствено, ако хвърля още един болничен вече ще ме изгонят. Благодаря на отзовалите се.

# 205
Привет момичета! Искам да попитам как мога да подам молба за онлайн обучение.
От близо месец съм в болнични и се страхувам, че ако пак се върна в тоя студ и бациларник отново ще се разболея. Благодаря (питах, но троснато ми отговориха, че трябвало сериозно оправдание за това).
Другата седмица сме отново присъствено, ако хвърля още един болничен вече ще ме изгонят. Благодаря на отзовалите се.

Добро утро. За какво обучение става въпрос? Може би, ще мога да бъда полезна.Мм работи в сферата на образованието .😇

# 206
Borty, здравей! Правя аусбилдунг и съм на дуал обучение. Две седмици работа, седмица училище. Ако имаш още въпроси питай. Благодаря ти!

# 207
Веднага щом се прибере от работа(след обед) ще го питам и ще пиша.Не се тревожи, ще се намери решение на проблема. 😇

# 208
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Ариел, може би и провинцията има значение, обучението е Ländersache.

Предлага ли училището ти онлайн обучение?
Ако не предлагат и само за няколко човека трябва да го правят или само за теб (свързано е с допълнителна работа за тях), то си помисли в каква позиция сама се поставяш.
Не разглеждай нещата само в плоскостта моето здраве срещу тях.
Гледай по-глобално на ситуацията.

Понеже ти и в други теми само твоята работа и обучение тематизираш, оставяш впечатление на човек, който е силно неудовлетворен от ситуацията си. В тази връзка помисли “битката” за онлайн обучение какво впечатление ще остави у твоите колеги и евентуално те как биха реагирали.

# 209
Позицията ми не е "моето здраве срещу тях".
Ако хвърля още един болничен наистина могат да ме изгонят (ако не ме лъжат). Януари месец имам може би 1 седмица присъствена (общо с работа и училище).
Все още пия антибиотици - ако другата седмица пак хвърля болничен заради проветряването какво ли впечатление тогава пък ще направя?

Общи условия

Активация на акаунт