ЛЪЖИТЕ В НАС - предстоящ сериал на НОВА Телевизия

• 36 816
  • 773
  •   1
Отговори
# 750
Имам чувството, че сценарият е писан на принципа - 10 човека и всеки ще напише по една страница, но без да чете другите, после ги сглобяват на случаен принципи и готово.
Ирина се качва в колата с Виктор, пътуват някъде в планината, но тя аха да му пусне, взе, че размисли и рязко напусна сцената пеша и се прибра вкъщи. Бремнната обаче я чака в студа ей така просто, посред нощ. Все едно са на централна гара-влизат, излизат. Вън камък се пука от студ, Ирина обаче стои на пейка и чете книга. Тича, но слушалките й са сложени върху шапка и качулка. Шейтанов си бръмчи с призрака на жена му. Явно са агенти на ДС с Щерю, що са развалили отношенията не е ясно, но то па какво ли е. Ясно що онзи мизерник даде талаша, замислил е коварен план да го замърси и да ги прецака, но старото куче го надуши.
Не знам какво се оплаквате. Идеалка е сериала Joy

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 18:03 от Хоп-Троп!

# 751
Какво ли е турнал в боровия талаш, палисандър, може би.За цвят. 😁

# 752

Tц, не внимаваш, начи. Мравчена киселина. Боровата смола може и да мирише на сладко, но не може да замаскира тази миризма. Така каза главата на фамилията GrinningLaughingLaughing

# 753
  • Другата България
Имам чувството, че сценарият е писан на принципа 10 човека и всеки ще напише по една страница, но без да чете другите, после ги сглобяват на случаен принципи и готово.
Ирина се качва в колата с Виктор, пътуват някъде в планината, но тя аха да му пусне, взе, че размисли и рязко напусна сцената, пеша и се прибра вкъщи. Бремнната обаче я чака в студа ей така просто посред нощ. Все едно са на централна гара-влизат, излизат. Вън камък се пука от студ, Ирина обаче стои на пейка и чете книга. Тича, но слушалките й са сложени върху шапка и качулка. Шейтанов си бръмчи с призрака на жена му. Явно са агенти на ДС с Щерю, що са развалили отношенията не е ясно, но то па какво ли е. Ясно що онзи мизерник даде талаша, замислил е коварен план да го замърси и да ги прецака, но старото куче го надуши.
Не знам какво се оплаквате. Идеалка е сериала Joy

Ей това е, с пет изречения си изясних съществото на съществените моменти!
Обаче, чоплят ме няколко въпроса, още.
Тия листи и папки, и книги, или каквото и да е там, дето жената на Биг Шейтан му дава всеки път, истински ли са, не са ли, какви са аджеба и какво се очаква от ШейтанА да направи с фирмата? И защо?
Защо това означава, че фирмата ще фалира?
Защо ШейтанА възкачи Сава на "престола", ама всъщност си е главно действащо лице там?
Това с чушките по стената на стаята -
Защо леля Шейтанка иска Бояна да абортира? Като каква го раздава?

Да, поне стана ясно, от едно изречение, че фирмата е от червените куфарчета и двамата са агенти на ДС.
Обаче, какво и защо се е объркало?

# 754
  • София

Tц, не внимаваш, начи. Мравчена киселина. Боровата смола може и да мирише на сладко, но не може да замаскира тази миризма. Така каза главата на фамилията GrinningLaughingLaughing
Аз на човек с халюцинации не вярвам.Grin

# 755
  • София
Лелята според мен знае, че бебето е от Явор, освен и другите издънки на Бояна. Затова и каза, че никое дете не заслужава майка като нея.

# 756
Вече съм сигурна, че Щерю е виновникът за катастрофата, но фактът, че е бил и продъжава да е привързан към Ирина сочи, че има нещо повече към нея. Не би било просто вина, защото и Рая е била в колата, а към нея я няма тази грижа. Да не се окаже негова дъшеря, особено след думите как баща й е единак и добър човек?
Лелята - егати, цербера "ще го махаш!", все едно грозен маникюр или къса пола ще маха.  Барабар с Рая ми идеше да ги шамаросам, не че Бояна постъпи добре, тършувайки из чуждите вещи и то на приятел, ама знаят за състоянието й и виждат, че е разтроена и продължават да я тормозят и винят.
Шейтанов ми е съвсем ясно, че всичко се случава само в главата му, иначе нямаше отначало да ни съобщят за заболяването му. Жена му е мъртва и няма как да му дава нищо, като бяха в гората, тя му "даде плик", но по време на сцената се виждаше, като сменяха кадрите, как нея я няма и той нищо не държи.
При Ирина също се потвърди, че харесва Сава, но няма да използва Виктор,  за да си го избие от главата. А ако пък последният не ги види в някоя опасна близост, то на, познавайки сценаристката Grinning

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 23:13 от maichetoooo

# 757
  • София

Лъжите в нас   Сезон 1 Епизод 9

# 758
  • There I was on a July morning
Аз вече се отказвам да търся логично обяснение на сцените с Шейтанов. Разбрах, че жената е халюцинация, но той все пак прибра един плик в джоба си след като седя с нея на пейката. Освен това, не разговаря с покойната си съпруга, тъй като и обясняваше, че имал жена, която е спечелил с тези стихове, а тя му говори все за децата ТИ, а не за децата НИ. Не знам, със съвестта си ли разговаря, с какво?
Все пак ще продължавам да го гледам - най-малкото да видя колко още могат да се изложат. Smiley

# 759
  • София
Младият Щерю - много добро попадение на актьор / визия/ 😉 . И мен ме съмнява, че Ирина е от него…
С кого танцуваше малката Ирина, помни ли някой?

# 760
  • There I was on a July morning
С някакъв мъж танцуваше, май мургав, с тъмни очи Thinking  Не мисля, че беше младият Щерьо, но не съм 100% сигурна.
И аз предполагам, че Ирина е дъщеря на Щерьо, той твърде мило се държи с нея, а не е особено любезен с останалите.

# 761
  • Другата България
Младият Щерю - много добро попадение на актьор / визия/ 😉 . И мен ме съмнява, че Ирина е от него…
С кого танцуваше малката Ирина, помни ли някой?
С Биг Шейтан.
Освен ако не е бил халюцинация.....

# 762
Къде съм гледала младия Щерю!? Предлагам в ОЖ.🤔

# 763
Аз още от посрещането на Ирина от Щерю си помислих, че той ѝ в баща.
Бояна през целия сериол ли ще играе разревана?

# 764
Ако не знаете, Радина Думанян съвсем случайно била избрана за ролята. Вървяла си по пътя с чердже за йога, и насреща й Кумчо Вълчо, пардон ВеснакОв, със сценарий под ръка. И й казал, ако желае, да се яви на кастинг, и опа- ударила кьоравото 😁
Извадила е късмет. Като си спомня разказа на Силвия Петкова и тайните кастинги и се убеждавам, че на тази и е било лесно да се разхожда и чердже за йога.

Общи условия

Активация на акаунт