Кога предлагат мъжете?

• 38 964
  • 1 432
  •   1
Отговори
# 195
Не, ще ме уморите! Joy Ще сготви "за себе си", няма да му даде да яде от сготвеното и той ще хукне за пръстен! Joy О, да!

# 196
“Еее, как ме ревнуваш, ще кажеш, че сме женени!” работи. 😂

# 197
Не, ще ме уморите! Joy Ще сготви "за себе си", няма да му даде да яде от сготвеното и той ще хукне за пръстен! Joy О, да!
Ще хукне да й купи куфар, после гащите в него и при мама. Тия номерца - в началото. Сега е късно за китка. Само за котка става.

# 198
  • Down south
Ако не е с диамант, какъв ще е този годежен пръстен?
Така, ако нещата се провалят, поне пръстена и придружаваща сума ще бъдат временна утеха.

# 199
  • Terra incognita
Направо си представям да съм мъж и някоя фльорца да ми се прави на интересна, че искала пръстен в шампанско и частна заря. Спирала да готви, спирала да чисти. Багажчето и у майкини. Толкоз й е акъла.

# 200
Направо си представям да съм мъж и някоя фльорца да ми се прави на интересна, че искала пръстен в шампанско и частна заря. Спирала да готви, спирала да чисти. Багажчето и у майкини. Толкоз й е акъла.

Ама не си мъж. Те са, както ги научиш.

# 201
Скрит текст:
Сетих се и друг вариант.
Спира да чисти, готви, пере. Само за себе си. Ако пита що - да каже - "ти не си ми мъж, че да ти готвя и пера" Joy
Тъй де, стачка да обяви.

Работи. Наистина.

Олеле майко, сериозно ли?
Аз на майтап го написах Joy

# 202
Скрит текст:
Сетих се и друг вариант.
Спира да чисти, готви, пере. Само за себе си. Ако пита що - да каже - "ти не си ми мъж, че да ти готвя и пера" Joy
Тъй де, стачка да обяви.

Работи. Наистина.

Е, не знам дали точно това, но посоката на мислене ми хареса.

# 203
Скрит текст:
Скрит текст:
Сетих се и друг вариант.
Тъй де, стачка да обяви.

Работи. Наистина.

Е, не знам дали точно това, но посоката на мислене ми хареса.

Демек не работи. Не и наистина. Просто ти е харесало и си лафиш. Ясно.

# 204
Е то само сексът остана. Без пръстен - не, да не сме некви к..ви! Айде, да си върви у майкини, даже хич оттам да не излиза. Без пръстен. Ще чакаме следващия.

# 205
  • Варна
И с " Бентли", пред блока. Комшиите трябва да са впечатлени.😄

# 206
всичко е прекрасно, ала не ѝ стига..то и след пръстена така ще каже, после и след сватбата, детето и така до развода...

# 207
А каква е драмата за един мъж да даде пръстен? Или пък дори и да се ожени? Освен, ако мама не го е научила да внимава да не се прекара с някоя, да му вземе наследствения панел и да му съсипе живота.

Много го жалите. Авторката си губи времето с този, но не сме ние тези, които трябва да ѝ решават отношенията. Въпросът е “Кога предлагат мъжете?”. Моят ми предложи след половин година. Обикновено нищо не спира един мъж, освен това, че не е сигурен в теб.

# 208
Последното е добра причина да не бързаш.

# 209
А каква е драмата за един мъж да даде пръстен? ...
 Обикновено нищо не спира един мъж, освен това, че не в сигурен в теб.
Именно. Не я иска... още.

Общи условия

Активация на акаунт