Рецепти за Airfryer фритюрник - трета тема

• 100 316
  • 783
  •   1
Отговори
# 240

Станаха превъзходни😉

# 241
Поздравления, изглеждат страхотно. Аз толкова свикнах с пържени картофи само в Airfryer-а, че забравих вкуса на тези в тиган с половинка олио Simple Smile

# 242
bobsi81, браво!
С розмарин ли ги направи?

# 243
utro77,да с розмарин и много малко олио.

# 244
ИМа ли тънкости в приготвянето на пържоли от свинско контрафиле? Да ги начукам или не? Как ги печете- на много силно за кратко или на по- слабо за по- дълго. Държа да не станат подметки.

# 245
Аз не ги начуквам. Слагам ги така.
Пека на 190 градуса за 15 минути.

Гледайте и месото какво е. От бут е сухо. Трябва да е вратна пържола или котлет.

# 246
Някой дали е правил чернокоп във фраера?!

# 247
Чернокопът не е ли много по-добре пържен? Суха риба е, много вкусна, и не бих го съсипала във фрайера.
Но паламудът спокойно може да отиде в него.

# 248
  • Бургас
Чернокопът не е ли много по-добре пържен? Суха риба е, много вкусна, и не бих го съсипала във фрайера.
Но паламудът спокойно може да отиде в него.
Как пържен чернокоп, ще припадне гъркинята, недейте така Joy Чернокопа се пече на скара.
Пробвали сме във фраера, не става добре, малко като варен, слаба му е топлината. Но се яде. И лимонче да му сложите. Wink

# 249
  • Бургас
И аз правих веднъж-задоволително, но не е това, което трябваше да бъде.

# 250
Пържен чернокоп е супер вкусно!
Живея наблизо до морето и се приготвя и по двата начина - пържен и на скара. Ако е по-дребен, е подходящо да е пържен, по-едрия - на скара.
Между другото  на чернокопа месото  му е по-меко от останалите риби, както и да се приготви.

Аз не бих правила риба във фрайера, че после ми се струва трудно да се  измирише.

# 251
  • София
Пържен чернокоп е супер вкусно!
Живея наблизо до морето и се приготвя и по двата начина - пържен и на скара. Ако е по-дребен, е подходящо да е пържен, по-едрия - на скара.
Между другото  на чернокопа месото  му е по-меко от останалите риби, както и да се приготви.

Аз не бих правила риба във фрайера, че после ми се струва трудно да се  измирише.

Редовно правя риба във фурничката фраер - няма никакъв проблем за миризмата (ципура, лаврак, сьомгова пърстърва).
Хубавото, че на моя и вратата се сваля и мия всичко в миялната - скаричките + долната тавичка + вратата.

# 252
В почистващо отношение да, фраера е готин за риба, но на мен ми е като варена. Някак чернокоп, си е за скара, ако е дребен (стествено го продават за чернокоп) в брашно и на тигана. Снощи се чудих дали да не пробвам броколи в него, но реших да не рискувам и отиде в кукъра на пара за 10 мин.

# 253
Снощи се чудих дали да не пробвам броколи в него, но реших да не рискувам и отиде в кукъра на пара за 10 мин.

Рискувай. Става.

# 254
Снощи се чудих дали да не пробвам броколи в него, но реших да не рискувам и отиде в кукъра на пара за 10 мин.
Вкусно става и не отнема много по-дълго във фраера. Поне за мен е по-вкусно, варено или на пара ми е като бебешка храна...
Броколи/карфиол на розички или брюкселско зеле на половинки - идеални стават само с мъничко мазнина, сол и чер пипер и ги мяташ докато хванат лек загар по крайчетата.

Общи условия

Активация на акаунт