Рецепти за Airfryer фритюрник - трета тема

• 103 270
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Аз взех Cosori   Dual Blaze от техния сайт с 40 лв отстъпка, но незнам дали  кодовете са активни все още .

# 586
  • София
На Косори често DrModernMommy и MagiSan имат код в Инстаграм. Аз така взех нашия.
Тези дни съм решила да пробвам нови рецепти и ще взимам идеи от вас, че нещо напоследък все картофи и калмари правя на него.

# 587
Здравейте!
Чета ви отскоро.
Искам да ползвам еър фрайъра вече, крайно време е.
Имам китайско зеле. Може ли във фрайъра да го приготвя, постно, без месо?
Зависи какъв резултат искаш да постигнеш. Фрайерът пече. Ако очакваш зелето да стане на манджа ти трябва мултикукър.

# 588
  • София
Темата я изчетох на един дъх. Страхотни рецепти, идеи и съвети давате! Благодаря! Flowers Hibiscus
Запазих някои рецепти, идеи и препоръки. Май ще ми стане любим уред!

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 12:51 от Amiamo

# 589
Здравейте!
Чета ви отскоро.
Искам да ползвам еър фрайъра вече, крайно време е.
Имам китайско зеле. Може ли във фрайъра да го приготвя, постно, без месо?
Зависи какъв резултат искаш да постигнеш. Фрайерът пече. Ако очакваш зелето да стане на манджа ти трябва мултикукър.

мама-ени - не си права

Ами не е вярно що се отнася до Косорито !
то си е мини  фурна пече отгоре и отдолу+ горещ въздух
Пека хляб и с мая и с квас в него !
Скрит текст:

соленки

канелени ролца

Мусака, чушки с кайма и ориз, карфиол с ориз и манатарки! Баница, мъфини..Защо, да не става зеле?
картофи огретен
Скрит текст:

гювече

и
ма си програми

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 23:56 от pinko

# 590
  • София

Чудя се дали може да се пече хляб с мая в него? Сега пека във фурна без вентилатор, мисля че тестото ще спадне с обдухването Thinking

Да, може. Аз редовно си пека хляб, слагам го в плик за печене и после в тавичка. Става пухкав, с мека коричка.
Фраера ми е тип фурничка, само с горен реотан.

# 591
  • София
Момичета, благодаря за Косорито. Явно то ще бъде в близко бъдеще. Колебая се между мултикукър и нов фрайър. Мултикукър нямам изобщо. И изобщо ми се иска да хвърля печката и да остана само с котлон индукция, мултикукър и фрайър. Във фурната правя само хляб. Не съм готвачка, но тестените с мая ми се удават. Готвя в тенджера под налягане, ако трябва да направя нещо по завързано, провалът е гарантиран в 80% от случаите. Но трябва да хвърлям печка и преустройвам мебели, че иначе няма да се справя пространствено. Иначе като пари едно 1000лв ще стигнат.

# 592
  • София
И аз мисля, че китайско зеле ще стане вкусно. В тази тема прочетох, че съфорумка е пелкла брюкселско зеле и броколи.  Ще стане и китайско зеле. Simple Smile Запазих информацията за минути и градуси.

# 593
  • София
И аз мисля, че китайско зеле ще стане вкусно. В тази тема прочетох, че съфорумка е пелкла брюкселско зеле и броколи.  Ще стане и китайско зеле. Simple Smile Запазих информацията за минути и градуси.
Правила съм сарми с китайско зеле, подлъгана от клип, ужасно е, смива се. Но  не пречи да се опита. Всеки опит е полезен.

# 594
  • до най-прекрасния мъж
От година и половина готвя в комбиниран мултикукър със запичащ капак, а от 3 месеца добавих и отделен фрайер. Голямата фурна я пускам само за пица и голяма питка. Всичко друго правя в двата уреда. Котлон - за закуска за детето, защото готвя малко и лесни неща, които стават и без това за 5 минути и омлет. Много рядко и за китайско в уока, палачинки, мекици и други подобни неща.

# 595
Пекла съм кестени на 160 за 7 минути в Косори с един реотан.  Трябва им още 1 -2 минути,следете си. Трябва да е нарязан с нож кестена на едно ,две  места. Чушки зелени пълнени с яйца и сирене правих.

# 596
Здравейте. Днес мисля да правя пилешки дробчета в Cosori.Някой правил ли е,на коя програма и пръска ли?

# 597
  • На брега на реката
И аз имам Косори с двата реотана.
Ползвам го от година и съм много доволна, но ми е много тегаво почистването на кошницата.
Само с веро и гореща вода, някои запечени пръски, не се почистват.
Вие как чистите кошницата?
Ползвате ли обезмаслител?

# 598
Аз отскоро съм с Cosori , в началото с веро и гореща вода,но наистина не се чисти хубаво и вече я пускам на съдомиялната. На стария Тефал винаги в съдомиялна съм  мила  кошницата и нищо й няма.

# 599
  • София
Кошницата на Косори да не е мрежа? Че сегашният е с мрежа (като на стар тип фритюрник) и е много трудно почистването.

Общи условия

Активация на акаунт