Рецепти за Airfryer фритюрник - трета тема

• 103 132
  • 783
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте, може ли някой да даде изпитана рецепта за пилешки гърди във фраера !! Благодаря Ви!

# 631
Здравейте, може ли някой да даде изпитана рецепта за пилешки гърди във фраера !! Благодаря Ви!
Слагам пилешкото в марината от кисело мляко, горчица и соев сос. Фолирам и държа в хладилника , колкото време имам-поне 2 часа, най-добре цяла нощ
Във фрайъра 15-20 мин на 180-190

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 13:05 от The Invisible

# 632
Здравейте,ще сменям отново фраера.
Пинко, покажи модела на твоя,моля.
Или препоръчате някой с долен и горен реотан.

# 633
Здравейте,ще сменям отново фраера.
Пинко, покажи модела на твоя,моля.
Или препоръчате някой с долен и горен реотан.

https://www.amazon.de/COSORI-Connected-Airfryer-Multifunctions-O … tZT1zcF9hdGY&th=1

ето, редовно го намаляват с - 40 -50 евра ..писала съм по напред, може би сега за ЧП

# 634
На мен повече ми харесва фурничката – пак с горен и долен реотан. Но и с прозорче, а и по-голям обем. Simple Smile

https://www.amazon.de/-/en/Multifunctions-Dehydrator-Function-Ai … i=B0C992CBH1&th=1

# 635
Благодаря!
Картофите стават ли хубави във въртящата кошница,могат ли да се първата в тавата?

# 636
  • София
Аз имам фурничка , е, не с долен реотан, но за нея трябват и разни съдове.Сега си мисля за другия, че поне и има собствен съд и не му трябват други.

# 637
А удобно ли е да се пържат картофи в кошницата.Имам опит с кошница с мрежа и знам,че се мие много трудно.

# 638
Моята кошница е стоманена и я мия само в съдомиялната, както и скаричките.

# 639
Чаках отговор,търсех и мнения с търсачката,ама не намерих кой знае какво.Току-що поръчах такъв като фурна.Оказа се,че и вградената ми фурна е с такава опция,но нищо.
Избрах с визита на фурна,заради по-лесната за ползване четвъртита форма.В събота ще дойде,ползвах намаление от 20 евро,което е до днес,излезе ми 160 евро от немския Амазон.

# 640
  • София
Днес гледах някаква рецепта за печени нещица директно в кошницата на фраера. Без решетката.

Дайте някакви идеи какво всъщност може да се готви директно в кошницата.

# 641
Днес гледах някаква рецепта за печени нещица директно в кошницата на фраера. Без решетката.

Дайте някакви идеи какво всъщност може да се готви директно в кошницата.

всичко, върни няколко страници назад ..слагала съм и снимки

red soul
Честито!
аз имам  и от този тип с въртящата се кошница и картофките стават един път .

# 642
  • София
Кюфтета колко минути н колко градуса печете?

# 643
15-20 мин. на 180градуса с едно обръщане по средата.

# 644
180 или 190 и аз, а времето ми зависи от това колко са големи и дали са замразени, че ако са ги мятам вътре както са на кокал. Даже повече ми харесват така - ако са били замръзнали остават по-сочни отвътре.

Общи условия

Активация на акаунт