90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XIІI

• 28 684
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Sofia
Мерси 👍
Грозничко е 🙄

# 181
Не, че нещо, ама защо като се дава цитат, трябва да се цитират и всичките снимки, а не само самият въпрос "Какво е това животно"? В смисъл... не да гледаме снимките по два пъти.

На мен ми прилича на тия "техонес", които съм виждал в Мексико, на п-в Юкатан, т.нар. tejón, от рода на енотите. Аз ги хранех постоянно, че бяха в градината (двора/парка) на хотела в Playa del Carmen. Щъкаха навсякъде. Много мили същества. Знам, че са само в Латинска Америка, така че няма как това на снимката да е същото, просто явно е от рода "еноти"

# 182
  • Sunshine state
Това си е опосум.

# 183
Значи понамирисва Simple Smile

# 184
  • Sofia
Заприлича ми на Кристиян Костов 😁

Паола

Алина има рд

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 22:12 от Doli

# 185
Потърсих песента на Усман. Не знам за какви луди по него фенки говори, колко бил известен. Песента му Zara e излязла преди месеци, а има само 100к гледания и то покрай предаването. Комнтарите отдолу са показателни.
Може ли линк към песента

# 186
Тоя Усман не знам защо все на баби налита. Предполагам има и американки на неговата възраст, които са малко по-глупавички и ще му се вържат.

# 187
# 188
  • София
Зара, песента, която сега ни показват с Ким

I love you, я снима пък с Лиса, тя набра повече популярност, но и се пускаше много във фб групите:

Предполагам, че и Зара ще набере популярност, но пак не от местни фенове. А Усман трудно да хване млада американка, трябва да я някоя отчаяна с пари.

# 189
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
не гледам този сезон но миналия го гледах
там бях за Бини и Ариела; и Кени и Арманда
жал ми е че Алина е заедно със Стивън

# 190
  • София
Баба Ким нещо много се е изложила с Усман в опитите си да го привлече в леглото (не са го давали у нас още) Сега е пуснала обяснение, че се извинява на феновете и ги моли да не й пишат лични съобщения и да не я хейтят

# 191
Тоя Усман не знам защо все на баби налита. Предполагам има и американки на неговата възраст, които са малко по-глупавички и ще му се вържат.
Сигурно защото младите жени не биха му подарили лаптоп и х бокс.

А Кристиян Костов точно на кореец се прави (включително с ярките срехи, аксесоари и дълга коса), нашите тъпи журналисти си мислят, че се прави на жена.

# 192
  • Sunshine state
Извинява св сигурно, защото в последния епизод прекали с натиска над Усман да спо с него. Просто е неудобно да я гледаш - то не е разкарване по някакви нощнички 🤢, тръшкане, кога аджеба ще правят секс и тн. Много гадно. Той се изнерви и чак излезе от стаята, а тя го гонеше по стълбите. 🤐

# 193
Аз не знам, тези жени в предаването (Ким, Лиса, Анджела, Джени) наистина ли не се виждат как изглеждат? Ким е само на 50 ...еми, познавам хубави и поддържани жени на тази възраст, които не харчат луди пари за външния си вид. Тя изглежда над 65, а при пристигането си заяви, че изглеждала много по-млада от възрастта си - значи сигурно си вярва... И какво ни демонстрираше в тази розова нощничка на сърчица - едни разплути телеса, които въобще не трябваше да бъдат показани по телевизията. Усман сигурно е травмиран, въпреки компенсацията (пари от предаването и подаръци от Ким).

# 194
  • Sunshine state
Грозничка си е Ким, тя и на младини не е била хубавица. Май на всички стана ясно какво иска Соуджабой.

Общи условия

Активация на акаунт