Имам си една мечта, подарък в коремчето да имам аз сега ! ~бебеправене 401~

• 33 207
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
10 ден. Правила съм, спазвам правилата. Макар, че единия месец така и не видях две напълно еднакви черти, но пък после на преглед доктор потвърди, че е имало О, пък и аз я усетих много ясно. Повече ме озадачава тази кратка поява на ЦС.

# 691
  • На изток от Ада
Хм и при мен е един ден ЦС, или 2 макс. За тестовете по натам може да има +, 10 ден е рано.. То не е длъжно да са еднакви чертите може или да са еднакви или тест чертата да е по - наситена от контролната. Но ти знаеш това сигурно. Та и от тестовете зависи. Аз правех на  clear, както каза АА. 5 теста за О и един за Б. Хванах я!

# 692
И мен тази цс ме притеснява,понякога е само един ден.Някъде бях чела ,че след цс е всъщност ову и в самия ден може и да нямаш.Не иска да обърквам никой,но колкото повече чета се обърквам много.Май ще си послушам доктора който ми препоръча след спиране на кръвотечение се започват опитите през ден два до 15 число.Само че моя мъж трудно издържа на такъв маратон😁

# 693
По въпроса за температурата, или поне за усещането, че "гориш" - имам и аз подобен проблем в последните два месеца. Мислех, че е от О до М, обаче май е перманентно (дойде М и замина, но усещането продължава - главно нощем; чувство, че съм много топла, без изпотяване; температурата при мерене е ОК, само един път я засякох 36,8 за кратко). ПКК е наред. Сега мисля, че е на психична основа, защото постоянно се "вглеждам" и го мисля - топла ли съм, не съм ли; също подозирам, че може да е от недостатъчен прием на течности (знам си, че не пия достатъчно вода, все ми се карат) или от консумация на люта храна (звучи ли налудничаво?)... Някъде съм срещала, че може след прекаран ковид да ти се объркат усещанията (изкарах го преди 4 месеца).

ЦС и при мен е няколко дни преди О, а при самата О - почти нищо.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 18:35 от Bellflower

# 694
На мен последните два месеца Ц ми е на 25 дни, за това си мисля, че О може би ще е около 12-ти ден, но може и да греша...

# 695
  • На изток от Ада
Може да на 12 ден или 13 ден. По - точно било базалната температура, аз ми е трудно. А най - точно е фоликулометрия. Успех Луна!

# 696
На цервикалната слуз и аз не мога да й хвана спатиите. Този месец бях убедена, че са ме изпуснали, започна на 10ти ден, инсеминацията ми беше на 14ти, като току що се бяха спукали фоликулите. Вярно, с таймираща инжекция, но все пак започна от 10ти ден.

За ваксината и ковид аз лично се доверих изцяло на моята лекарка, която се занимава доста и с тази тема (чела съм й интервюта, по едно време и по телевизии се мяркаше), та си сложих и бустер - 2 седмици преди едината от инсеминациите. Така се случи, че пусках и разни имунологични изследвания по това време и поне по изследваните показатели нямаше изменение. Аз лично не съм карала ковид, ако това има значение за някого. Половинката пък си сложи бустер и 2-3 седмици след това ни беше последната инсеминация. Обективно това му беше най-доброто представяне откъм годни сперматозоиди, за което не "обвиняваме" ваксината, но такива бяха фактите. Та това е нашият опит с ваксините.

# 697
Излезна микробиологията ми и пише :не се изолират патогенни организми.
Но ме притеснява СГ на ММ.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 08:53 от малката лисичка

# 698
Лисичке, наистина не изглежда добре. Подвижност на 24 час 0. Представи си с каква точност трябва да се уцели О. А казват, че можели да оцелеят до 5 дни.

# 699
Андролог ли да търсим ?

# 700

Да, с тази диагноза ще се наложи.
Не знам дали няма да се препоръча инсеминация. Нали при нея таймират точно момента.

# 701
filme , благодаря ти.

# 702
Относно спермограмите имам въпрос. Наличие на кръгли клетки над нормата какво означава? Търсих инфо, но не ми стана много ясно. Дали това не е индикация някакаква за варикоцеле? Доколко пречат тези клетки на естествено забременяване? При нас морфологията също е 5% и подвижността е малка. Чудя се дали не си губя времето в опити за естествено забременяване.

# 703
  • Замък сред облаците
Кръглите клетки са левкоцити, като са над нормата това може да е индикатор за възпаление в репродуктивната система на мъжа.

# 704
Аз няма да се уморя да повтарям, че ако след посещение при доктор се предприеме нещо за подобрение на подвижността, дори и с малък процент морфология се забременява.
Левкоцитите често са признак на възпаление, но и там се поправят нещата.
Консултирайте се с андролог, нека провери за Варикоцеле. Често първо се пробва с добавки. Лоша СГ не означава непременно хикс на естественото забременяване, освен ако не е много тежък мъжки фактор. Мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт