Бебешки валентинки ще озарят лицата на 'Искам бебе' бремелинки. /тема 35/

• 36 322
  • 806
  •   1
Отговори
# 780
Литъл, честита дъщеричка! Да е много здрава и лакома! ❤️

# 781
Литъл, да е жива и здрава Арина, много да ви радва! Бързо възстановяване на теб и скоро да се гушкате! Hug
честита дъщеря литъл да е жива и здрава да има безгрижно детство и много да ви радва ние с бебчо днес в 3.30 сме на преглед при докторката като изляза от там ще ви уведомя как мина прегледа и какво каза тя хубав ден на всички мами а на тези които ще раждат леко раждане

# 782
Ще се престраша най-накрая и аз да се присъединя при вас момичета, че честно казано след една БХ, мисед и кухо яйце за една година и този път не вярвах, че всичко ще е наред, но за сега въврви чудесно, в 14 г.с съм.

Най-напред да честитя на Литъл за пухкавата Арина!На всички останали стискам палци, чета ви и се възхищавам на силата на повечето тук!

И един бърз въпрос, че съм в голямо чудене.Бях твърдо решена да си пусна генетичен тест, но АГ ме убеди да решавам след ранната ФМ, на която според него всичко е повече от перфектно и нямало никакъв смисъл от пренатален тест.По-добре било да инвестирам в допълнителни фетални, ехокардиография и т.н.Какво ще ме посъветвате?Аз все си мисля, че не е излишно.

# 783
Тортелина, добре дошла и честото! Желая ти лека и спокойна бременност! Hug
Направи това, което би ти донесло спокойствие. Ако вече си се настроила и решила, никога не е излишно. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 784
  • Замък сред облаците
Ще се престраша най-накрая и аз да се присъединя при вас момичета, че честно казано след една БХ, мисед и кухо яйце за една година и този път не вярвах, че всичко ще е наред, но за сега въврви чудесно, в 14 г.с съм.

Най-напред да честитя на Литъл за пухкавата Арина!На всички останали стискам палци, чета ви и се възхищавам на силата на повечето тук!

И един бърз въпрос, че съм в голямо чудене.Бях твърдо решена да си пусна генетичен тест, но АГ ме убеди да решавам след ранната ФМ, на която според него всичко е повече от перфектно и нямало никакъв смисъл от пренатален тест.По-добре било да инвестирам в допълнителни фетални, ехокардиография и т.н.Какво ще ме посъветвате?Аз все си мисля, че не е излишно.

Честито, Торти!
Нито една ФМ не е излишна, защото се гледа развитието на органите, което на генетичен тест няма как да се види просто защото няма общо. И един генетичен тест не ти гарантира здраво бебе, просто сверява за ДНК аномалии.
Аз бих си отговорила на въпроса дали ако излезе проблем в генетичния тест бих махнала бебето и тогава бих решавала. За справка, направих всички ФМ и БХС заедно с ранната, рискът от БХС беше много малък, резултатите на всяка ФМ много добри и не съжалявам, че си спестих едно 2000 лв.

# 785
Tortelina, честито и до успешен финал! Heart Eyes
На мен също при предлагат пренатален тест, заедно с ранния скрининг на 20.06 когато ще съм 13с+3дни. Определено ще го пропусна. 2000лв са си 2000лв.

Литъл, честита радост! Heart Да расте здрава и щастлива, а на теб бързо възстановяване! Hug

Моите прегледи по ЗК и ранния скрининг се паднаха в два поредни понеделника. На 13ти ми казаха, че всичко изглежда идеално. Сянката, която беше на пъпчето вече я няма. Бобчето вече е 5.6см Heart Eyes видях пръстчетата дори. АГ измери онова разстояние на гръбначния стълб (все го забравям как се казва) и каза, че е супер. Чакам си с нетърпение 20ти да го видя отново...

ПС: Станаха 53страници.. Някой ще пуска ли нова тема?

# 786
Литълче, честита дъщеря! Да сте здрави и щастливи цялото семейство!

Аз също бях се затърчала за тест, но докторката каза да изчакам ФМ, може би все пак щях да направя, но като му дойде времето нямаше как при изчезващ близнак. След ФМ направих тест за даун (поради възраст). Оказа се, че синдром на Патау и синдром на Едуардс се виждат (е сигурно при добър ФМ) на 100%, но към 16та седмица, а даун само на 90%, т.е. ФМ може да не открие само даун и това е единственото, от което има истински смисъл, освен ако разбира се не искаш да си спокойна от рано и нямате проблем с цената.

За Сигридов и аз мисля, че колкото вижда неща дето друг не вижда, толкова и вкарва излишни притеснения.

За новата тема, предполагам Рейв е подготвила, ако не пусне днес ще и пиша на лично.

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 12:59 от Одри ♡

# 787
Минах Паскалева, продължаваме Клексанчето Simple Smile посъветва ме все пак да се видя с ендокринолог за тсх-то, но като цяло продължаваме в същия дух Misc Syringe утре ще пусна щитовидните и ако пак са над 2.5 ще намина да си поговоря с някого Blush
Торти, привет!

Последна редакция: ср, 15 юни 2022, 11:11 от Inferiya

# 788
Честито, Литъл! Бързо въстаноеяване ти желая! Живи и здрави бъдете! Прекрасно име сте измислили на малката-голяма принцеса!🥰
Торти, добре дошла! Желая ти лека и спокойна бременност и до финал разбира се!

# 789
Литълче, честито! Heart Да раста здрава и щастлива малката сладурка!

Торти - помня те от другата тема, добре дошла и до финал! :*

Относно ТСХ - АГ ми каза да го изследвам заедно с ЧХГ, когато пуснах теста миналата седмица, и резултатът беше 2.8.. Преди това никога не съм имала проблем с ТСХ, та и на мен ми изписа хапчета. Предполагам след прегледа пак ще пусне, за да видим докога да ги пия... При мен прегледът предстои тази седмица и много се вълнувам. Heart

# 790
Литъл, честито! Бързо възстановяване на теб и скорошна среща с малката. Да ти е жива и здрава!
Торти, добре дошла и лека бременност до финал!

# 791
Честита пухкавелка литъл! Да е здрава, палава късметлийка. На теб бързо възстановяване. Моята дъщеря се роди 4.300 и си спомням какво вързопче беше. Сега бебо също върви големичък, пък да видим.

Аз от днес вече не работя и се радвам на малко почивка и мързелуване. От друга страна ме чака сериозното решение дали да пробвам VBAC или да плануваме секцио. Досега нямаше време да го мисля, сега вече се налага.

# 792
Mateya Zoe, колко време е минало от предишното ти раждане?

# 793
Литълче, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! 🍀🌷🍀

Успех на всички и добре дошли на новите момичета! 🍀

# 794
Mateya Zoe, колко време е минало от предишното ти раждане?

3 години и 5 месеца минаха вече. И акушерката и гинеколога са на мнение, че е достатъчно и VBAC може да се опита. Понеже си има и рисковете аз не го чувствам като 100% правилно. Особено ако бебето пак е голямо като първото.

Общи условия

Активация на акаунт