Октомврийски бебета 2022

• 45 265
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Има три групи ( поне аз в толкова се записах).  Ако не откриваш кажи ще ти пратим линк

Относно повръщането, карам 10та седмица ии всеки ден е  ад. Повръщане, гадене нон стоп... умора, пребледняла като призрак. Всичко това от началото на 6та седмица. Цял месец на легло. Точно преди седмица си мислих да звъня на 112, бях в много лошо състояние, след този ден малко почнаха да притихват всички гадости. Пак всеки ден ми е лошо и повръщам, но поне успявам да стана от леглото и да стоя права. Мисля че почва да минава от самосебе си. През този месец  пробвах всичко, което ми препоръчаха като лек. Само Антиметил не повърнах. Възможно е и от него да е почнало да ми става по-добре, но нямам представа. Успех на всички!

# 571
Tap-tarap, преди две години с предната бременност бях като теб7. До 4ия месец бях отслабнала 7 кг. Постоянно АГ ми пускаш да изследвам за кетони в урината. Следи се и говори с АГ.
Наистина изведнъж ми олекна. Един ден станах и не ми се повръщаше, но свят ми се виеше още няколко дни от залежаването и липсата на сили.
Стискай още малко, следва облекчение.

# 572
m-angel, a първото момиче ли е или момче?
На мен и с първата бременност и сега отново нон стоп гадене, имах усещането, че този път ще е момче, но всичко е по същия начин та като нищо ще е пак момиче. Разбира се най-важното е да са живи и здрави Hands Pray аз просто си гадая Simple Smile

# 573
Не мисля, че има значение пола на детето. Първото е момче, но мисля, че и сега ще е момче, макар и да съм много по-добре. Ще видим Grinning
Да си кажа честно след като ми минаха всички неразположения изкарах страхотна бременност.
А благодарение на смъкнатите кг се чувствах и много секси даже и на плажа по бански в края на седмия месец.
Сега май положението ще е друго. В момента ми е лошо даже и малко да огладнея. Лошото е, че ми се яде предимно нещо тестяно, така че живот и здраве тази година ще има кит на плажа.
Хааха. Това в кръга на майтапа.
Важното е децата да са добре.

# 574
Ох по повод на килограмите… въпреки повръщането (макар и не толкова силно) съм 3кг напред  за един месец 😭 даже не знам от какво…. Не бих казала, че ям повече

# 575
Аз ям само тесто и не съм изненадана +1.7кг Sad това, което правя е постепенно ще върна плодовете и зеленчуците. Реално мн ми се ядат плодове, но не винаги ми понасят но малко по малко ги връщам както и постоянно до мен имам чаша с вода и пия.

# 576
При мен лошото е, че отново не мога да пия вода. Кожата ми се е нацепила яко.
Отначало си правех вода с лимон, но после спря да ми понася. Тези дни ще пробвам пак, но каквото и да е в сравнение с преди съм направо супер. И добре, че е така, че имам да гледам и дете на 1 г и 4 м.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 10:14 от m-angel

# 577
Ох , момичета успях да пия вече вода. Като съм супер жадна пия две глътки и след 5 мин още и вече не ходя да я връщам като преди. Ям на всеки 2 часа и някакси ми се премахна жестокото гадене.Но съм свалила 2 кила ...

# 578
На мен не разположенията и прилошаването спряха в 8+4 дни, сякаш с магическа пръчка. Но и аз ядох само тестяно, 2 часа да минат без храна и ми прилишаваше и качих 3кг досега. Вече се чувствам добре и се старая да се храня по-здравословно и се надявам да не кача следващите 2м.

# 579
И аз съм 8с. 3дни. Относно гаденето, аз лично пия сода ( михалково) с лимон, просто върши чудеса. Относно умората, установих че в дните, в които се опитвам да ям по- здравословно т.е с по-мало въглехидрати и тогава нямам сили и се чувствам уморена. Преди една седмица сготвих пиле с ориз, което ядох и за обяд и за вечеря и това ми беше най-страхотния ден, все едно не бях бременна, чувствах се перфектно 😀 като гладуваме или не ядем въглехидрати и ни пада кръвната захар и оттам е чувството на умора. И аз ям през 2-3 часа иначе почва да ми се гади. Стартирам в 8 сутринта и последно ядене към 6, заспивам в 9 и малко преди лягане ябълка, за да не заспивам на празен стомах. сега вече в една кутийка на нощното шкафче си държа нарязана ябълка, за да може като се събудя в 5 сутринта и ми се гади да хапна и така мога да поспя още час. Засега не съм повръщала, моля се и да не ми се случи, само имам киселини основно и като пия разхлабително тогава почва и да ми се гади много.

Момичета, да ви питам какви витамини пиете? Аз пия Елевит, но по препоръка мисля да го сменям с по-натурален, този е много синтетичен.

# 580
При мен пък нещата се обърнаха , гаденето сутрин мина следобяд Hushed и сега гледам да се възползвам от първата половина на деня и да съм по- активна. Преди да забременея тренирах 4-6 пъти седмично, правех си походчета и не падах под 13 хил крачки на ден, а до преди седмица не ми се ставаше от дивана до тоалетната даже Sweat Smile та сега ми се иска да върна активноста и от няколко дни ходя на разходки , че даже и потренирвам по малко Heart Eyes
Аз пия Пренатал на Джеймисън, но след няколко седмици ще пускам изследвания и ще видим дали не трябва да се наблегне на нещо конкретно, като вит Д , който все е в дефицит примерно Simple Smile

# 581
И аз съм 8с. 3дни. Относно гаденето, аз лично пия сода ( михалково) с лимон, просто върши чудеса. Относно умората, установих че в дните, в които се опитвам да ям по- здравословно т.е с по-мало въглехидрати и тогава нямам сили и се чувствам уморена. Преди една седмица сготвих пиле с ориз, което ядох и за обяд и за вечеря и това ми беше най-страхотния ден, все едно не бях бременна, чувствах се перфектно 😀 като гладуваме или не ядем въглехидрати и ни пада кръвната захар и оттам е чувството на умора. И аз ям през 2-3 часа иначе почва да ми се гади. Стартирам в 8 сутринта и последно ядене към 6, заспивам в 9 и малко преди лягане ябълка, за да не заспивам на празен стомах. сега вече в една кутийка на нощното шкафче си държа нарязана ябълка, за да може като се събудя в 5 сутринта и ми се гади да хапна и така мога да поспя още час. Засега не съм повръщала, моля се и да не ми се случи, само имам киселини основно и като пия разхлабително тогава почва и да ми се гади много.

Момичета, да ви питам какви витамини пиете? Аз пия Елевит, но по препоръка мисля да го сменям с по-натурален, този е много синтетичен.
Аз съм в тая седмица и нищо не са ми дали да пия. А и скоро си правих лаборатория и витамините са ми в границите.

# 582
Аз си спомням,че предната бременност пеех ви атоми и разни комбинирани за бременни. Сега лекарката каза само фолиева и аз й се доверявам.

Започнахте ли да мажете корема и бедрата. Какви продукти ползвате и от къде ги взимате? Аз още не съм си взела нищо и се чудя на какво да заложа.

# 583
Аз започнах , имам едно Биооил да доизпилзвам и после мисля да заложа на Мустела
Аз си спомням,че предната бременност пеех ви атоми и разни комбинирани за бременни. Сега лекарката каза само фолиева и аз й се доверявам.

Започнахте ли да мажете корема и бедрата. Какви продукти ползвате и от къде ги взимате? Аз още не съм си взела нищо и се чудя на какво да заложа.

# 584
  • София
За мазането се консултирах с приятелка,която живее във Франция . Тя буквално беше като кит с първата си бременност и ми препоръча Нивеа. Не знам какво е вашето мнение за продуктите им,но аз бях доста очарована от крема. Действително не се нацепих никъде,но се мажех обилно на всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт