Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Мога ли да продължа да кърмя след изваждане на зъб?
Малката ми е на 1,5 години и има лишеи по краката. Възможно ли е забранените храни за мен да повлияят на нея?
Как да спра бебето постоянно да изпуска гърдата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Мога ли да продължа да кърмя след изваждане на зъб?
-
Малката ми е на 1,5 години и има лишеи по краката. Възможно ли е забранените храни за мен да повлияят на нея?
Лишеите по краката на малката могат да бъдат свързани със суха, люспеста кожа и диета. Забранените за вас храни като ядки, кола и шоколад могат да повлияят на нея, тъй като кожата й е суха. Препоръчително е да се консултирате с лекар относно възможните връзки между вашата диета и кожните проблеми на малката.
-
Как да спра бебето постоянно да изпуска гърдата?
-
Мога ли да комбинирам изцедената кърма след охлаждане и замразяване в един контейнер?
-
Мога ли да кърмя, след като съм боледувал от COVID-19?
! Ще оставя помпата за краен случай. След като написах поста днес, малката спа един час и после сука час и 40 минути, през което време имахме само една смяна на памперс. Даже не знаех, че новородено може да стои толкова време будно, камо ли да суче. После спа още един час, аз тъкмо тръгнах да задрямвам и пак се събуди да суче, та сега това прави от половин час. Предполагам след 2-3 седмици този процес ще стане малко по-регулиран ?