Звездни компромати - Февруари'22

• 294 263
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 390
Транссексуалната актриса Hunter Schafer. Много е красива и изобщо не ѝ личи, че е родена мъж
Скрит текст:

Понеже не съм наясно с нещо, да питам - сега тази "жена", която е била мъж, не може да има собствени деца нито като жена, нито като мъж, нали?
То може и да го изтрият и това скоро като гледам, че май не е много политкоректно явно да ги обсъждаме така, но реших да питам все пак 😁
Ами, специално за нея, мисля, че не е преминала през всички операции за смяна на пола, така, че май може да има деца като мъж

# 391
Баси ужаса. Да ти се съблече и ... изненада JoyJoyJoy

# 392
Ами наистина си е ужас - мъж с гърди или пък жена, но с пенис 😵
Значи ако си още с пенис, нищо че пиеш хормони да ставаш жена и са ти инсталирали вече гърдите, пак можеш да създаваш поколение. Направо не знам какво да кажа освен много поздрави на модераторите, ако решат да трият 😁

# 393
  • Варна
Значи ако си още с пенис, нищо че пиеш хормони да ставаш жена и са ти инсталирали вече гърдите, пак можеш да създаваш поколение. Направо не знам какво да кажа освен много поздрави на модераторите, ако решат да трият 😁
Ех , че Хубаво го написа!
Направо се изкефих.

# 394

Имаше една такава истинска история за мъж който е бил жена и жена която е била мъж. Пият си хормоните и вече изглеждат като пола към който се стремят. Станали са двойка и в един момент мъжът, който е бил жена, но вече се мисли и изглежда като мъж започва да ражда.
Тези хора са толкова объркани, че не са знаели, че могат да имат дете.
Разказа е на една американска гинеколожка и тя казва, че в момента много гинеколози отказват да приемат родени жени, който се стремят да са мъже, но още имат женски органи, така да го кажем.  И поради тази причина те престават да се следят и да си провеждат редовни профилактични прегледи.
Всичко е много объркано в момента.

# 395
  • Бургас
Важното е да сме живи и здрави!

Четох,че СДж П била против срещу евентуално връщане на Ким Катрал в сериала.Нямало да и бъде приятно.Не съм чела оригинала,само коментари във фейса

# 396
  • На морето!
Тоци бизнесдамата коментирахме ли? Направо не знам от къде да я започна- от аутфита, от косата, от бизнес съветите или задължителния ресторант ...
Скрит текст:

# 397
Този текст на Тоци е писан на английски и преведен с Гугъл преводач, нали? Flushed

# 398
Дори гугъл преводача не е толкова зле колкото Тоцка Joy

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 08:57 от rummi_pl

# 399
  • До морето
Този текст на Тоци е писан на английски и преведен с Гугъл преводач, нали? Flushed

Надай се! 😂

Абе Тоцимира да не е загубила някакъв бас и сега да е принудена да ходи с тия папучки винаги и навсякъде?!??! Нямам никакво друго обяснение.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 08:08 от Boho chic

# 400
Поне стана ясно как се финансират пътуванията. Може ли черно на бяло да напишеш, че вечерята в любимия ти ресторант е бизнес разход!

# 401
Тоци и на френски има грешки! Един език не знае както трябва! Laughing

Като заговорихте за синоптички да ви питам нещо, което много ме вълнува! Натали сега нон стоп ли ще я гледаме? Времето, Култ и сега нещо за геймъри

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 21:14 от Г-жа Малдини

# 402
  • София
Повечето не бинарни се определят като флуидни. Значи нямат определен пол - когато се чувстват са жена, а друг път се чувстват мъж. Сутринта може да иде на работа мъж, по обед да се чувства жена, а утре обратно.
Това обяснение ме върна към една фентъзи трилогия (много яка) - Дъгата на косата, в която имаше един младеж, който при облачно време се чувстваше мъж и се обръщаха към него с "господине",  а при слънчево беше жена и съответно "госпожа".
В един момент ще настъпи тотален хаос. Току-виж някой и за кенгуро се обяви.

# 403
Ох, тая Тоцка. Язък му за паричките на Батинков, които изкара покрай Ковида. За тия обувчици и 10 лв от битака са им много.
И косицата как има нужда от ножицата да играе.

# 404
Евентуално, ако забременее ще има смяна.

Общи условия

Активация на акаунт