Звездни компромати - Февруари'22

• 294 325
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 555
Този Cartier set не го ли гледахме доволно демонстратиран преди  и от г-жа Мара The Dame?

# 556
  • Glasgow
Кралица Елизабет е рожденичка днес.  Казала е в обръщение, че когато Чарлс я наследи иска Камила да бъде наричана кралица.

# 557
Кралица Елизабет е рожденичка днес.  Казала е в обръщение, че когато Чарлс я наследи иска Камила да бъде наричана кралица.

Няма рожден ден, а 70-годишен юбилей от възкачването й на престола. Родена е на 21-ви април.

# 558
Браво, бе, Камила! Докопа се до тази титла..
Тези гривни, оставено в леглото навяват само на едно - "ще ги получиш, само ако спиш с мен". Прекалена е Антония. Толкова е  погълната от демонстрация на луксозен живот, че вече ми се повръща от нея... Имам една позната и тя само това набива в снимките си - коли, екскурзии, бижута. Ама сигурно завиждам, затова говоря така

# 559
Кралица консорт ще е Камила.

# 560
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Този Cartier set не го ли гледахме доволно демонстратиран преди  и от г-жа Мара The Dame?
Може да го дават под наем за фотосесии 😆

# 561
Както в Англия инфлуенсърките заемат дизайнерски чанти под наем.  🤪

# 562
  • Glasgow
Anniversary буквално съм го приела 😅 и не ми се вързаха нещо сметките, а и нали тук и се радвахме за РД. 
 И аз като Айс, мисля че Антония има спешна нужда от pr, някаква социална кауза, или и аз ве знам какво за баланс, защото така остава един неприятен вкус. Пари от пандемия да профука за чанти и бижута.

# 563
Дамата преди много години ги показваше тези гривни, изостанала е Антония.

# 564
Лизо
Скрит текст:
Алесандра
Скрит текст:
Какъв транзишън между двете персони. Joy
От няколко етажа сланина до кльощаво увиснало дупе. Няма да се извинявам на първата за думите си. И аз не съм слаба, но няма да ме видите с подобни фотоси.

Обратно трябваше да ги представиш - Лизо долу, Александра горе. Не дай Боже, през нощта снимките да оживеят като цветята на малката Ида, и Лизо ще сплеска хърбавелката, падайки върху нея. Simple Smile Лизо я виждам като добиче, изложено да покаже добър рандеман.

# 565
Тези баналности като бижута, листенца от рози (по снимки на Дамата), закуска в леглото, балони и прочие изненади от любимия не трябва ли да впечатляват в по-малка възраст? На прага на четиридесетака ми изглежда много жалко и смешно. Аз поне не бих се впечатлила изобщо Laughing А гривните на Картие са грозни и кичозни Bowtie Но то какво да очакваш от Тоца?! Heart

# 566
Отдавна беше модерна тази гривна. И айде снимка да качиш, че са те изненадали с подарък ок, но от магазина? 🤣🤣 Нямала е търпение, милата.

Алесандра е изключително суха, не ми харесва тялото й.
И все е на плажа с някви грозни бански.

Кристиян К. ми е антипатичен.

# 567
Значи снощи гробната я е чакала на леглото, а сутринта се хвали, че си я е заслужила... Милата тя, колко малко ѝ трябва. Добър мечо, добър.

# 568
Модерни са си гривните на Картие и желани от всички жени на богати мъже.
Качила е снимка от магазина, за да се види, че се оригинал. Любовната е към 8-10 хл. за базов модел без диаманти, не видях нейната дали няма.
Бая стандарт демонстрира Батинков.

# 569
Те пък как намазаха така покрай пандемията? Не се ли занимаваха с разни ортопедични неща или са се преориентирали към внос на пср тестове 😀

Общи условия

Активация на акаунт