Звездни компромати - Февруари'22

• 294 927
  • 2 767
  •   1
Отговори
# 1 185
Как да не е титан Боби Михайлов? Човек, посветил живота си на танца, свекър на Николета Лозанова, борец срещу трезвеността! Колос!
Скрит текст:
Ники Михайлов поздравява баща си
Много се смях. Всички знаят какъв голям титан е и на какво високо и недостижимо ниво, дълбина направо е българският футбол. Жалко, че заради такива колоси и титани, хора като Бербатов не могат да дадат всичко, което искат на бг футбола. А Бербатов се връща оттам,  откъдето сина му не можа да отиде...

# 1 186
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
mi6ka.p Тц, свекър не е. Освен ако мамин Ники не я е направил законна госпожа Михайлова?

# 1 187
  • София
Май не е знаела, че ще е толкова скоро. Вече не помня Simple Smile ще чакам Дейзи с фактите.
На мен изобщо не ми липсва фактологията на съфорумката. Тия дни за мен са глътка чист въздух.

Аз пък много се забавлявам с Тоца. Преди симпатизирах на мъжа й и смятах, че й се води по акъла заради това, че е много влюбен, но за съжаление май и той е същия кух сноб като нея.

# 1 188
Той е заслужаващо я кух
Всъщност по-подходяща двойка трудно ще се намери

# 1 189
И аз се радвам на нашата кралица от Перник, какво ни занимавате с английската?!

Тарантино очаква второ дете!

# 1 190
Ся, подробности! Снахичка му е тя, и тя като него е с голям принос за БГ футбола.
mi6ka.p Тц, свекър не е. Освен ако мамин Ники не я е направил законна госпожа Михайлова?

# 1 191
  • на пистата
Бентлито си е с нормален волан.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 192
  • софия
На първо място са Илиана и Наско. В класацията бяха Малкоданска и Алек, Коцето и Надя. Толково "внимателно" гледам, че в момента не се сещам кои други бяха 🙃
Гледам Мармалад заради класациите и основно заради Мария и коментарите зад кадър.
Ок, Малкоданска и Алек, Илиана и Наско разбирам като двойки. Но за сеир ли са сложили Коцето и Надя - Коцето не е ли женкарят на София?
Ясмина и нейният бизнесмен бяха ли в класацията? А Мария и нейният нов жених?
Гледайте, тролове. Любов за завиждане било.

Ей тва е! Сериозна жена е Мичка. Снима волана и ни затвори устите!

# 1 193
Риана Joy
Потрес
Скрит текст:

# 1 194
Риана изплиска легена и тя😀
Аз пък предпочитам Тоци и мъж, пред Илиана и Наско (голям левскар съм, но не го понасям, откакто си свали гащите), пред толкова изкуствената Малкоданска и съпруг, за Коцето и жена му, ще замълча 😬

# 1 195

Балан и Надето вярно, че са като ученическа любов обаче Надето е толкова флегматична, че не знам как е в едно изречение със “за завиждане”.
Петя Дикова и Илиян и Луиза и мъжът й са готини двойки.
И коментаторите са “топ” - всички дерматоложки по ТВ ли са изперкали - тази Мария Хаджийска едвам връзва някое умно изречение. И казва, че нещата, които Батинкови казчвали в инста, били красиви. Дерматолог с такова криво чувство за естетика и после се чудим защо е пълно с киборги. За сметка на това, колегата й има хумористични попадения - “за единия било съдба, за другия карма”.
Орлин Павлов пък има фригидно излъчване, какво общо има с тази класация.
Давам ютюб линк към Любовта за завиждане https://youtu.be/6abxgq_Vemo

Последна редакция: сб, 12 фев 2022, 20:50 от Linda*kiss

# 1 196
Припомнете ми,преди години за Наско ли говореше една изстрадала с*екс звезда,че имали връзка,ала-бала? И Илиана май се изказа при Венета ли беше,върти ми се нещо в главата,но не си спомням.

# 1 197
Канадската българка Мирела Рахнева се класира малко под медалите на скелетона в Олимпиадата
Скрит текст:

на мен ми се струва, че откъм интелект е 0. Като робот прави в годината 1-2 изказвания
Да бе, и във форума не влиза, нищо не разбира Satisfied

# 1 198
Риана Joy
Потрес
Скрит текст:

Може да извадиш момичето от селото, но селото от момичето - не.
Важи с пълна сила за Риана.

# 1 199
Откъде знаете, че няма образование ??? Харвард ли трябва да е завършила ??
Със сигурност в интелектуално отношение може да сложи доста политици в малкия си джоб !!!
Вземете попрочетете. Буквално няма никакво образование. Обучавана е вкъщи от гувернантка по два часа на ден. История, литература, музика и френски.
Това, че е учила в къщи и получава частно образование не означава, че е без образование, тя няма и паспорт реално  … пак стигнахме до това - Харвард ли трябва да е завършила ?!

Общи условия

Активация на акаунт