Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 523
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Този не може да се сети думата дезОДОРант.

# 16
Първата ми асоциация беше Одорекс 😁

# 17
И за Св.Николай беше лесно, и за Шипка. За пианото не знам, но предполагам, че е Италия.

Еха, той взе, че дръпна доста напред!

Последна редакция: пт, 11 фев 2022, 18:55 от pppqqq

# 18
Един да ползва гугъл жокер успешно 😄

# 19
Беше ми интересен последният участник, личи си, че има знания.

# 20
Един да ползва гугъл жокер успешно 😄
Така е - да не чете целия безкрайно дълъг въпрос и да знае на кого да се обадят.

# 21
  • София
Симпатяга. 😀

# 22
Е как можа тъй да се изцепи с Гугъл... Чак така ачик ачик никой не го беше казвал, не, че не се знаеше де, но все пак. Изпуснал съм помощта от публиката - за миризмата явно я е ползвал. Като за участвал в куизове малко слабичък дотук. Само за мачовете му признавам, че си изстреля отговора много добре.

# 23
Е как можа тъй да се изцепи с Гугъл... Чак така ачик ачик никой не го беше казвал, не, че не се знаеше де, но все пак. Изпуснал съм помощта от публиката - за миризмата явно я е ползвал. Като за участвал в куизове малко слабичък дотук. Само за мачовете му признавам, че си изстреля отговора много добре.
Винаги се е ползвал гугъл и никога не е било тайна. Още на времето с Ники Кънчев, той казваше да се подготви  жокера с интернет.

# 24
С Виктор Пасков беше доста по-лесен въпрос за 10к от онзи за жълъда и цера. Не защото го знаех от кой роман е, макар да съм ги чела преди 25 години (това славянско име в американски роман ме впечатли и съм го запомнила), но беше лесен въпрос за гугъл-жокер. А да го видя как щеше да търси вид-дъб+жълъд+шипчета+не знам какво там още беше. Simple Smile

# 25
  • София

Стани богат - 11.02.2022

# 26
Човекът имаше 2 запазени жокера до 10 000 лева, това си е постижение.
Правилно ги използва до момента.

# 27
Хареса ми последният участник. Не виждам нищо неочаквано в изказването, че помощ от приятел всъщност е помощ от гугъл. Освен ако не се ползва за някакъв много специфичен въпрос конкретно по специалността на жокера, за който няма нужда от интернет помощ.

# 28
  • Пловдив
Хареса ми последният участник. Не виждам нищо неочаквано в изказването, че помощ от приятел всъщност е помощ от гугъл. Освен ако не се ползва за някакъв много специфичен въпрос конкретно по специалността на жокера, за който няма нужда от интернет помощ.
Съгласна съм. При това много често се чува как жокерът приятел чука по клавиатура и играчът ясно и недвусмислено диктува.
Нито Билалов пада от небето, нито зрителите. 😉

# 29
  • София
Ето това си пожелах по-рано днес и хоп, ето ти. Simple Smile
Жената се представи, а мъжът много ми допада. Симпатяга. Значи отваря жокер за 20 000 лв. и има жокер 50 на 50. Ей това ти е играта. Ще имаме уникален шанс да се отвори въпрос за 30 000 лв. А дано, успех желая. Е, то се е снимало отдавна де, ама нищо, така се казва. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт