Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 6

• 29 870
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
# 181
Ама защо очаквате жокерите да седят непрекъснато на компютъра? Дори и да им се обаждат предварително, пак не всеки може да спре всички занимания, за да заседне да чака дали евнтуално някой ще звънне.

# 182
Е, той Билалов достатъчно помогна, иначе дамата щеше да изгърми още на първия въпрос.
Що, аз това го пропуснах, какъв беше въпроса?

# 183
Явно сте млади и за това сте чели Хари Потър. Аз си спомням преди много години на една сбирка на съученици от гимназията как един се оплакваш, че синовете му четели Хари Потър. На реплика, че все пак четат, отговори с погнуса, че можели да четат нещо друго. Естествено, че не знам отговора, нито някой от близките ми.

Колко пък да съм млада – не само съм чела книгите (дори преди сина ми), ами и филмите съм гледала. Няколко пъти. Simple Smile
И около мен също е пълно с хора на години, които са чели и/или гледали.

# 184
Аз съм чела една от книгите за Хари Потър, взех я назаем от децата на приятелка. Но това е било преди повече от десет години и почти нищо не помня, освен че ми хареса.

# 185
Е, той Билалов достатъчно помогна, иначе дамата щеше да изгърми още на първия въпрос.
Що, аз това го пропуснах, какъв беше въпроса?

Въпросът беше лесен, но тя го схвана наобратно - какво най-не харесват децата ... тя щеше да маркира какво харесват и той я спря.

# 186
Ама защо очаквате жокерите да седят непрекъснато на компютъра? Дори и да им се обаждат предварително, пак не всеки може да спре всички занимания, за да заседне да чака дали евнтуално някой ще звънне.
Този направи две предположения, като и двете бяха съвършено погрешни. Ако беше казал, че не знае, тя щеше да има по-голям шанс да продължи.

# 187
Чела съм всички книги и съм гледала филмите, така че за мен беше лесно. Но винаги съм мислела, че поне покрай филмите и актьорите, хората знаят главните три персонажа, затова съм учудена, че Уизли не беше изключен като отговор.

Иначе има начин логически да се стигне до правилния отговор - ако се сетиш, че Волдемор е от "лошият", то Смъртожадните си звучи напълно логично.

# 188
Човек като знае, че днес може да му се обадят няма ли да има телефон под ръка? Аз се изненадввм, защото моят винаги е около мен и за секунда ще гугълна.

Честно казано, аз ако участвам ще подбера жокерите доста внимателно. Един задължително ще е бърз на клавиатурката. 😁

# 189
  • София
Еххааа, сега пък въпрос с любимия ми филм, хехе
И пак, явно са на Хари Потър вълна.
Авада Кедавра е забранената черна магия (смъртоносно проклятие) с която можеш да убиеш човек. Беше като опция за отговор.

Готини въпроси. Ей такива да дават, за кино и сериали и за спорт. Grinning

# 190
Човек като знае, че днес може да му се обадят няма ли да има телефон под ръка? Аз се изненадввм, защото моят винаги е около мен и за секунда ще гугълна.

Честно казано, аз ако участвам ще подбера жокерите доста внимателно. Един задължително ще е бърз на клавиатурката. 😁

Ами щом вдига, значи има телефон. 😁 На днешно време всеки е със смартфон и интернет достъп, защо не се договарят жокера веднага да отвори гугъл не знам.

# 191

Ами щом вдига, значи има телефон. 😁 На днешно време всеки е със смартфон и интернет достъп, защо не се договарят жокера веднага да отвори гугъл не знам.

И аз това се чудя! Все едно са с нокиа с фенерче! 😁

# 192
  • Велико Търново
Не виждам причина да се смята, че възрастта е най-важният фактор да бъде или да не бъде харесван Хари Потър. Въпрос на интереси по-скоро.
Напълно подкрепям мнението на Solaris - че до верния отговорр може да се стигне и по логически път.

Diavolo, и аз мислех, че всички знаят, че 20 е 1, ама... нъцки Laughing  Нищо че за разлика от Хари Потър даже се и учи в училище.

Sherilyn, аз докато съм на работа, почти не си поглеждам личния телефон, а служебният ми е именно Нокиа с фенерче Grinning Но пък мен и никой не ме е цанил за жокер, де.

# 193
😂
Аз пък дори не знаех, че може да си говориш по телефона и едновременно с това да гугълваш от него. Че и бързо при това!
Не за 30 сек, а и за 30 минути няма да се оправя 😧 И връзката ще прекъсна, и въобще...
Не ме викайте за жокер 😉

Последна редакция: ср, 16 фев 2022, 19:58 от птица

# 194
Е, то това би трябвало да е уговорено и отработено предварително.
Както беше братът на онзи мъж на въпросът за Стивън Кинг - той си знаеше, че е гугъл жокер и още докато говори с Билалов беше на търсачката.

Общи условия

Активация на акаунт