*РАЗУЗНАВАНЕ/Teşkilat/*, *Госпожа Фaзилет и нейните дъщери*, *Децата на сестрите* - тема 4

• 16 630
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • au bout du monde
И тя как го гледа ...

Намерих само една част, утре като пуснат английските субтитри повече 🤗
З: Какво има?
С: Нищо. Сега просто се страхувам...знаеш, преди не ме беше страх да умра.
З: Не разбирам.
С: Ти си причината сега да се страхувам от смъртта. Няма да позволя нищо лошо да ти се случи,  никога ❤

# 631
Някой може ли да напише какво си казват 🤔

Ами накратко, което разбрах Сердар каза на Зехра, че е запълнила празнотата в него, страхува се да остане без нея. Подари и колието и и каза, че няма да допусне да и се случи нещо. Много са сладки и на рамото му се облегна, не очаквах
Много благодаря Simple Smile
Чакам утре с нетърпение превода на целия епизод

# 632
И тя как го гледа ...

Как ме хваща яд така, не се взехте и в живота бе Чаалар и Дениз тцтц Grinning

# 633
  • au bout du monde
Сайта работи https://turkiyegenclikodulleri.com/  Влизайте да гласувате!

# 634
# 635
Не ми зарежда на мен, как са гласовете?

# 636
  • au bout du monde
Вече не се отваря Sad добре че успях да пусна 1 глас.
Другите пак много напредват.

# 637
Никой не може да влезе- и турските фенове се оплакват. Как тогава конкуренцията гласува.. тука има нещо, нагласени награди

# 638
  • au bout du monde
Пробвай сега. Аз цял ден проверявам.

# 639
Много благодаря ♥️
Не мога да спра да гледам сцената, перфектна е 😁

# 640
  • au bout du monde
Не мога да повярвам, че този път Зехра се наведе към него...ама много бързо са ги резнали.

# 641
Така ми се иска да гледам повече такива техни сцени ♥️... Чак се развълнувах, няма да мога да заспя сега 😂

# 642
Ето затова си струва чакането да. Наистина не е за вярване, толкова време, толкова думи им отделиха. А всичко ми се стори страхотно в тази сцена наистина, жестовете казаха всичко, очите. Тези двамата май наистина само в ситуации на живот и смърт си казват по нещо, а този път УАУ Зехра изрази чувства, и то с чувство. Heart

# 643
  • au bout du monde
Аз така се отнесох, че забравих какво трябваше да върша 😄

Цяла седмица, че и повече само това ще се върти😍

Май и на двамата им се искаше нещо повече, но мястото не беше подходящо. Ама то подходящо никога няма да има. Да обичаш някого, да си толкова близо и да не можеш поне да го докоснеш, погалиш.
Това май им беше най-близкият контакт. От ръцете минахме на врата 😜 Сердар с умисъл е взел този подарък 🤭

Последна редакция: нд, 20 мар 2022, 23:52 от La Libellule

# 644
Малко ни е паднал рейтинга.

А този поглед на Дениз пардон на Зехра Yum  На мен лично погледите ми бяха други в тази сцена, но в хубавия смисъл. Сякаш не бяха Зехра и Сердар, а Чаалар и Дениз.. Heart Decoration

Общи условия

Активация на акаунт