Махнах вече космонавта, за момента е с яке и едни ботушки от агнешка кожа, но съвсем скоро ще стане топло за тях.
Не знам какво да му взема. 🤷🏻♀
Харесах няколко модела в H&M, но май не трябва да са с твърда подметка. 🤔
Аз бих заложила на буйки или терлички, или изобщо нещо, което може да се задържи на малко, меко, гъвкаво краче. Защо бързаш да се отказваш от космонавта??? Има чудесни плюшени за пролетта и се обличат супер лесно, и бързо. Буйки на Найк съм ползвала на тази възраст, но само ги търсих после откъдето съм минала.
Каката проходи на 10 месеца, беше февруари-март, но й замръзваха краката, ако е на земята. Затова си ходеше само, вкъщи докато не се постопли добре. Естествено купих обувки, първо на Викинг, по-високи и стегнати, после едни меки ботички на Primigi за прохождане. И двете ѝ ставаха за по две седмици. Не си струва, ако няма да ходи с тях, а и самото обуване е мъка. Явно още ти е кротичък, но после нищо не оставят на краката си. Често можеш да видиш някое бебе да си ги хвърля от количката(винаги докато майката гледа в друга посока 😂).
Иначе за обувка Primigi. За сандали в момента в YOOX има намалени на Biomechanics за момче по 24 евро. H&M и Zara, изобщо такива неспециализирани, правещи И детски обувки, не ти препоръчвам освен за буйки.