Връзка от 1500км 10месеца и вече спряхме

• 5 517
  • 75
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Eдна нормална, истинска жена никога няма да припадне по средата на скандал, никога Sunglasses
Не знам, съвсем удобна победа ми се струва Joy

# 31
Още не е задобряла, едва на 20 е. Има време, към-то 30 вече ще припада пред децата в края на скандала със свекървата, а майка й ще ги кълне по вайбър от Германия. Тъй ги виждам аз.

# 32
Ега ти хепиенда, дето му очертавате. Няма да се ожени никога човекът.

# 33
Eдна нормална, истинска жена никога няма да припадне по средата на скандал, никога Sunglasses
Не знам, съвсем удобна победа ми се струва Joy

Мда, това е за слабачки и аматьорки. Ниска топка.

# 34
Някакъв кеф ли ти прави да изопачаваш?
Извинявай, може би съм пристрастна. Писнало ми е надценяване на лайфстайла с бири и танци.

# 35
  • София
Хайде сега, това като клетва звучи Joy

# 36
  • СИ

Тъй де. Не е от най-нормалните. Нали автора това казва?           Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.С.

Кой хлопа в този късен час?
Дъската ти! Отвърна глас...!

# 37
Нали знаеш, всеки си заслужава щастието. Кой го кара да се бута тоя в кючека ? Свършиха се булките на пазара в Нова Загора ли ?

# 38
Убихте детското в мен.
То сякаш са на самотен остров и други няма.

# 39
Някакъв кеф ли ти прави да изопачаваш?
Извинявай, може би съм пристрастна. Писнало ми е надценяване на лайфстайла с бири и танци.
И на мен, но в случая е другата крайност. Честно казано, и полюсът на пияндетата, и полюсът на саможивите ме притесняват еднакво силно.

# 40
Може ли някой да сбие историята, че стигнах до черния живот в Германия с техните, да не взема да пропусна нещо😂

На 20 е момичето, само от тоя факт трябва да светят всички червени лампи. Тя ако сега не живее - кога?
Не вярвам да иска да се прави на домакиня пък нека техните да са лошите.
На тяхно място и аз не бих била щастлива от връзка между вас двамата, съжалявам, ако съм прекалено груба.

# 41

Тъй де. Не е от най-нормалните. Нали автора това казва?           Stuck Out Tongue Closed Eyes

П.С.

Кой хлопа в този късен час?
Дъската ти! Отвърна глас...!

Моята е възпитана. Хлопа тихичко Mr. Green

# 42
Вие всички ли го прочетохте това, ама цялото? За медал сте!

# 43
Аз не успях. Четох донякъде, после финала, после малко по средата и се изморих Joy

# 44
Може би 2/3 го прочетох, но всъщност и това е много. Доста излишни клюкарско-злобни детайли има, може и без тях.

Общи условия

Активация на акаунт