Връзка от 1500км 10месеца и вече спряхме

• 5 516
  • 75
  •   1
Отговори
# 45
Доста иронично благодаря.
Написах го подробно за да вникнете в историята, но както и да е.
Тя пожела така, написа ми че е премахнала всичко с мен и няма смисъл  казах и окей и точка. Не съм се обеснявал или нещо повече.

Знам че жени  много, но като те се влюбиш по друг начин гледаш на нещата..
може би сте прави 20г е малка, но годините не ги гледах.. явно не ни е било писано.
Тя наистина живее затворен живот нито приятели там нито излиза..  Само с техните..  Е да лъжат я като и купуват разни неща от време на време.. Да не споменавам че техните любомото и е да пазаруват от социални магазини(вт. Употреба и пр.)

Никога нищо не ми било  проблем но майка и която е главната виновница за всичко се биеше в гърдите че там има по хубав живот а в Бг е едва ли не Мизерия.
Живеят в общинско жилище изплащат 2 кредита и единствената им цел е да си напълнят стомасите мама и тати

Говориха ми за какви ли не простотии а реално живеат от заплата на заплата.

С мен има повече спомени излизания и прежививания, но кой да го оцени.

Видях в нея нещо добро и въпреки че има нещо вътрешно което е основано на техните(баща и от малка постоянно я е разплаквал) аз си я обичам.. Жалко че всичко приключи.

# 46
Социални магазини им казват в Куба, в Германия са част от еко движение. Същото и със социалния живот, малко е трудно там да си бизнесмен или ученик и да въртиш по кръчмите едновременно.
 Все пак всичко е добре, когато завършва добре.

# 47
Напомняш ми на един човек, който някога приемах за близък. Той се влюби в едно такова момиче с емоционални и психични проблеми. Хубаво, умно и образовани момиче, обаче го малтретираше. Той никога нищо не ми разказа, но често имаше следи от скандалите им. Нямам идея какво се е случвало, но знам, че тези връзки са ужасно токсични. А мъжете клякат като котенца. Какво толкова им обичате на нестабилните жени? Явно има хора, които винаги ще си обичат драмата и без нея не могат. Иначе сладникава любовна история 🙃

P.S. Това за студените хора в чужбина вярно е голяма простотия. От 2 години живот в чужбина, осъзнах, че хората тук, освен, че са доста интелигентни са и много способни на емпатия. Просто я демонстрират по различен начин. Не ти тикат ,,добротата” си в носа, когато не ти трябва. Но се забелязва, когато наистина се нуждаеш.

# 48
  • Sofia
Само дето аз съм на мнение, че всички имаме "емоционални и психични проблеми", просто ги манифестираме по различен начин.

# 49
Млад беге бизнесмен обикаля света, хваща се с 20годишна неуравновесена щерка на прошляци-гастарбайтери и се държи с нея като грижовна баба.
Имам само един въпрос - защо??

Искрено благодаря за резюмето. .
Макар да си мисля, че си правиш малко самореклама тука. На здрави нерви, щото излиза, че си прочела по-голямата част от това ...

# 50
Black Cat, абсолютно съм съгласна съм с теб. Нали знаете.. ,,Покажи ми човекът без ментално заболяване, за да го излекувам.”

В крайна сметка, няма особено значение човек какъв е. Важното е да има кой да го обича и приема с всичките му недостатъци. Хем се чудя на такива хора, хем зная, че любовта не пита.

# 51
Не вярвам, че любовта не питала. Просто на някои хора комфортната зона е да им е некомфортно.

# 52
Няма нищо чудно. Съжалението към някое слабо същество - горката, тормозена (от родителите си, ах!), припада, не излиза... той ще я спаси и ще се грижи за нея! Чувства се белият рицар. Grinning
Аз пак да кажа - смятам, че хората я обгрижват така, защото девойката не е добре, затова демонстрират някаква свръх протекция. Те си знаят.
Ама не излизала. Това не е, щото родителите й са невероятно строги и консервативни, а защото знаят какво може да й се случи без придружител вероятно.
Ама кой да разсъждава за това. Готина мацка, външно изглежда ок, какъв е проблема да си я вземе за жена и да я спаси от злите родители.

# 53
Загрижеността не предполага злоба. Не е невъзможна комбинация, но не предполага.

# 54
Ама как ще е злоба. Това е толкова елементарно обяснение, като става дума за родители - искат на детето да му е гадно. Я пак? Авторът си обяснява поведението им неправилно.
Хората смятат, че момата не е за женене, защото не може да поеме отговорностите на възрастен индивид. Ако си я вземе, някой ден ще установи точно защо.

# 55
Ама как ще е злоба. Това е толкова елементарно обяснение, като става дума за родители - искат на детето да му е гадно. Я пак? Авторът си обяснява поведението им неправилно.
Хората смятат, че момата не е за женене, защото не може да поеме отговорностите на възрастен индивид. Ако си я вземе, някой ден ще установи точно защо.

Чувала ли си за синдром на Мюнхаузен?
Това е психическо разстройство, в което родителят вреди на детето си, като го прави болно.

# 56
И двамата (бащата и майката)?

# 57
И двамата (бащата и майката)?
Бащата не го брой, той е зает да върти манджи. В тая къща кокошка кукурига.

# 58
Е, да я спасява тогава, да я взема, но да не се чуди, ако и дечицата му имат леки проблеми. Тия неща обикновено са наследствени.

# 59
Злоба към лирическия герой.
Към детето може би не. Според мен са глупави и не се усещат, че вредят. Като повечето хора.
ЛГ гледа отношението към себе си и то е лошо. Какво го предизвиква не е от голямо значение.

Общи условия

Активация на акаунт