Пишещи фурии във вихъра на НЕМСКАТА тема (228)

• 19 107
  • 778
  •   1
Отговори
# 630
Аз голяма глупост свърших в деня когато започна войната. Отидох и сключих договор за телефон, помня, че казах какво искам, няколко пъти. Накрая само подписах и на другия ден като видях какво съм подписала лошо ми стана. Такова нещо не ми се беше случвало. Но и продавача е виновен, че ми е дал друго без да ми каже цялата истина, а половин инфо само с което бях съгласна. Ходих да се разправям, уж обеща да оправи нещата. Мъжът ми казва, че тоз руснака и мен засегнал. Аз не знам с какъв акъл отидох да правя договор при положение, че всичко ми беше мъгла.
Инаме аз само новини гледам и много ме натоварва, но не мога да не гледам.

# 631
https://youtu.be/u9Dg-g7t2l4
Поздрав за всички, които не спят. Посланието на тази песен е различно, макар и не изместено от действителността, но гневът в гласа на Дейвид е точно това, което изпитвам в момента.
Дано всичко приключи скоро и бързо, не ми се говори

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 23:35 от GlowFlow

# 632
Аз голяма глупост свърших в деня когато започна войната. Отидох и сключих договор за телефон, помня, че казах какво искам, няколко пъти. Накрая само подписах и на другия ден като видях какво съм подписала лошо ми стана. Такова нещо не ми се беше случвало. Но и продавача е виновен, че ми е дал друго без да ми каже цялата истина, а половин инфо само с което бях съгласна. Ходих да се разправям, уж обеща да оправи нещата. Мъжът ми казва, че тоз руснака и мен засегнал. Аз не знам с какъв акъл отидох да правя договор при положение, че всичко ми беше мъгла.
Инаме аз само новини гледам и много ме натоварва, но не мога да не гледам.
До колкото знам, всеки договор има право на отказване 14 дни.

# 633
Когато свърши, по какъвто и да е начин, разправиите за пари обаче представени етнически няма да престанат и не са само в тук. В цял свят е в момента и е много негативно.  Смятате ли че децата го чувстват , разбират и че им се отразява? В един момент започват да виждат неща и извън сандкастена.

# 634
Путин versetz die Nuklearstreitkräfte des Landes in Alarmbereitschaft.
Плача и майчиното ми сърце плаче...

# 635
Урод долен. Аз съм оптимист обаче. Ще намери каквото търси.

# 636
Сега казаха, ще преговарят на границата с Беларус.

# 637
И на мен от няколко дни ми се е свило сърцето. Избягвам да гледам новини, но пък от друга страна искам да съм информирана. Ужасно е всичко това...

# 638
Не мога да повярвам, че през 2022 се налага да станем очевидци на една безгранична лудост и наглост. Не мога да си поема въздух....

# 639
Всъщност изстрелването не става точно като по филмите. Ракети с ядрени бойни глави има на кораби, самолети и подводници, не само наземни установки. Русия има по много от всичко. Да не се стига до там!

# 640
Те достатъчно далече стигнаха. Дано се спрат.. .. за до следващия път, когато се надявам да е след поне век!
Ясно е, че проблемът е тлеещ.. от столетия..
не е от времето нито на Майдана , нито е от/заради НАТО...

Когато свърши, по какъвто и да е начин, разправиите за пари обаче представени етнически няма да престанат и не са само в тук.
Скрит текст:
В цял свят е в момента и е много негативно.  Смятате ли че децата го чувстват , разбират и че им се отразява? В един момент започват да виждат неща и извън сандкастена.
много точно...

казано е от велики умове.... още преди да ние се родим.

# 641
За мен нещата са ясни, за огромната част от света очевидно също. Путин е долен агресор и всякакви доводи за тлеещи конфликти, етноси и прочие са неотносими. Добрата новина е, че Русия очевидно не е велика, включително и във военно отношение. И че има много свестни руснаци. Но са страхливи.

Няма лошо децата да знаят, че животът не е винаги розов, само че никое дете не трябва да го узнава по начина, по който това се случва с украинските деца.

# 642
Soft Click, едното не отменя другото. Има си тлеещи проблеми, а в момента са налице и действия, които са достатъчно агресивни...

# 643
...
Няма лошо децата да знаят, че животът не е винаги розов, само че никое дете не трябва да го узнава по начина, по който това се случва с украинските деца.
афганистанските, сирийските, иракските, либийските, косовските както и много други също ...
ако човек погледне който и да е конфликт, например да вземе Африка, има държави в които един етнос е малцинство и е репресиран, но в съседната държава е мнозинство и репресира друг етнос. Докато не спре религия и етнос да се инструментализира за конфликти все ще има нещастни деца.

Последна редакция: нд, 27 фев 2022, 20:07 от bella-ciao

# 644
За съжаление, дискриминацията на каквато и да било основа никога няма да спре да бъде причина за конфликти. В един утопичен свят - може би, но едва ли

Общи условия

Активация на акаунт