излизат ли мъжете ви с жени приятелки

• 20 730
  • 528
  •   1
Отговори
Колежка на мъжа ми да го сваля пред мен на мой празник и той не я отблъсна. От тогава отношенията ни вървят надолу. Помолих го да ограничи контакт, реакцията му беше в нейна защита. Започнаха обвинения, че го деля от приятелите му, че са само приятели и няма как да избира между тях и мен, нито да ограничи контакт, защото са в обща компания. Иска да излиза с компанията си ( плюс жени) без мен, беше планувал дори почивка с тях, на която аз не бях канена.  В последвстие призна, че преди е харесвал въпросната колежка, но вече не. Той остава на неговата позиция, че жената била част от компанията му и ако той се отдръпне или не я покани на рождения си ден, приятелите му мъже ще го оставят малко по малко...Бг мами моля ви кажете вашите мъже излизат ли с техни приятелки по барове без вас, аз ли съм съм старомодна или това е нормално, понеже не го чувствам така?

# 1
  • София
Едно е приятелка, едно е приятелка, която го сваля. Аз приятелите си мъже не свалям, пред приятелките им пък ептен. Според мен си имала право да реагираш, но решението не е той да не се вижда с приятелки от женски пол. Ако те уважаваше, поставяше граници и се съобразяваше с теб, изобщо нямаше да се стигне до тази ситуация. Той видно не го прави, от там следват и заключения колко те цени. Със запрещения не става, прави си сметката дали те устройва да те третират като навлек.

# 2
Не е нормално. Ако е служебна сбирка, ясно е, че не се влачи ремарке. Но да държи да излезе сам с приятели, че даже и почивки, за мен не е ок. По мъжки ако е, да ходи.

# 3
  • Terra incognita
Е тук имаме един конретен проблем с конкретна жена и няма никакво значение мъжете ни с кого и къде излизат. Очевидно има нещо там. Мъжът ти те пренебрегва най- очевидно и не те бръсне за нищо.

# 4
Леле леле - да си излиза с тях,че и почивки без теб.Да се свалят и ти виновна после?!
Не,не си старомодна.Не ,не е нормално.Пренебрегва и те унижава.Просто се опитваш да си затвориш очите,но защо? ти си знаеш

# 5
Съжалявам, но според мен той не е преодолял чувствата си към тази жена. Не може собствената му съпруга да е на второ място. Аз лично не бих направила компромис с това, пък ако трябва и ултиматум ще му дам.

# 6
В случая ти си права. Не е нормално да движи в компания без теб, а ти да знаеш, че там има някаква..евентуална заплаха и даже да му се радваш...Ма тия мъже, как си представят такива отношения?  Съвсем си повярваха.

# 7
  • Най-красивата страна
Да,случвало се е мъжът ми да пие кафе с клиентка .Не ми пречи,нормално е.
Но никога за 20 години брак не се е случвало жена да го сваля пред мен и той да не се отдръпне,нито да ходи без мен на почивка.
Ходил е на фирмено парти без мен,но това е било веднъж в годината,а през това време и аз съм била с приятелки на заведение.
На повечето мероприятия сме били заедно,както и неговите приятели са били всеки с жена си.

Просто му покажи,че няма да търпиш такова нещо.
И следващия път,когато той излезе с въпросната компания,ти също кажи,че излизаш.Облечи си новата рокля,обуй си токчетата,изключи си телефона и излез.
Не е важно къде-може и на гости на приятелка да отидеш.

На сила не можеш да вържеш човека до себе си.
Но както той има право да излиза,така и ти имаш.

# 8
Реакцията му, и решенията, които взима, не предполагат, че те уважава и държи на теб. Първо, изобщо нямаше да позволи друга жена да го сваля, и то пред очите ти, второ, после нямаше да се прави на луд, че такова нещо не се е случвало и проблема е само в твоята глава - това се нарича газлайтинг, може да почетеш по темата. И то особено щом сам си е признал, че е харесвал тази жена. В смисъл... тъпа ли си в неговите очи?

Трето, ходения по излизанки и почивки (!), без твоето присъствие да е желано там, е меко казано абсурдно и изключително обидно.

Аз не бих живяла с илюзията, че това е връзка, която ще ме направи щастлива, и в която си заслужава да влагам каквото и да е.

# 9
1 към 1 със ситуация, която имах с бившия ми. Няколко седмици по-късно ми писа, че се разделяме и по-късно се оказа, че е заради момичето, към което нищо нямаше.
Мъжът ми излиза с много приятелки, няма само 1. Излиза с мен и с тях, с тях без мен, аз си пиша с някои от тях. Като цяло няма проблем, но нито една не го сваля!

# 10
  • Berlin
Остави баровете и нашите мъже. Твоят мъж очевидно не те обича, чудя ти се защо си още с него?

# 11
Проблемът ти не е дали ходи по почивки с приятелки, а че очевидно е имал или още има симпатии към една от тях, която го сваля пред теб.

Мъжът ми има много жени приятелки, с повечето дори са израснали заедно. Аз ги познавам, излизаме заедно всички, но понякога излизат само те, ходят по почивки, екскурзии и прочее. На мен не ми е проблем.

# 12
...
Аз не бих живяла с илюзията, че това е връзка, която ще ме направи щастлива, и в която си заслужава да влагам каквото и да е.
Ето това ми е мнението, 1:1.
Ти можеш да направиш скандал, можеш да поставяш един чувал ултиматуми, но ще си сигурна, че не прави нищо зад гърба ти само, ако го оковеш за радиатора в хола.

ММ са го сваляли, в това число пред мен, в това число мои приятелки (?!?), но не зависи от тях, от мъжа зависи.

# 13
  • Най-красивата страна
Авторке,ами ти ако му кажеш,че отиваш с приятели на почивка без него,той как ще реагира?

# 14
  • Terra incognita
Авторке,ами ти ако му кажеш,че отиваш с приятели на почивка без него,той как ще реагира?
Това са детски игрички, които в случая са напълно излишни и безполезни.

Общи условия

Активация на акаунт