Проблем с килограмите

• 4 965
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Като човек бил 20 години с почти 50 кила излишно тегло едно съм установила.
Смешно е да искаш и да си мислиш, че може за седмица да се свалят 20 кила, да се задържат, но след това да се продължи угощението.
Необходима е доживотна промяна на начина на хранене, мислене, търпение и четене.
Човек е това, което яде. Ни повече, ни по-малко.
Не може един пушач да иска чисти бели дробове, че и на 50 ако му открият рак да се ококори и да мрънка.
Не може един алкохолик да се налива и като му открият цироза и купища други неща - да се вайка и да пита, ама що така, аз като пиех на 20 нищо ми нямаше.
И не може човек ядящ всичко де що види, само защото е вкусно и го продават да измрънка след 20 години - ама що имам лош холестерол, ама що станах диабетик, ама що инсулина ми не бачка, ама що имам кисти на яйчниците, ама що имам подагра и т.н.
Преди бях дебела и гладна, сега съм сита и слаба. Сбъднала съм си мечата да ям, да съм спокойна и слаба.
На нввмх съм.

# 46
Елора ти си истинско вдъхновение 💐🙏 Наистина поздравления за това, което си постигнала и всичката воля, която си вложила 🙏 Мнооого се надявам и аз да успея един ден. Старая се да правя крачки в правилната посока, но уви определено не мога да кажа, че не залитам все още. Надявам се, че лека-полека ще свикна с един по- здравословен начин на живот и ще си върна тялото. ☺

# 47
Здравейте момичета, имам сериозен проблем с теглото и  макар че, смятах че, няма проблем да се справя бързо, определено не е така.
До миналата година бях 54 кг. и бях доволна, висока около 163 см. Миналата година освен пандемията имах и доста лични проблеми, баща ми почина и т.н и се отпуснах и качих драстично кг. В момента тежа около 60 кг. Дайте съвети, как да ги сваля. Няколко дни спазвам диета, намалявам калориите и свалям около половин кг до един. Но, после отново се отпускам, особено ако ми стане напрегнато и започна да хапвам и отново - 60 кг.

А правиш ли някакви упражнения ? 🤗 Аз не съм най- добрият съветник - темата е моя, имам още мнооооого килограми за борене 🤣🤣 И аз съм непостоянна и прегрешавам 😃 Ако не можеш да избягаш от прегрешенията, поне се старай да се поддържаш заета и да похапваш по- мъничко.  Аз в момента стигнах и до чайове - определено не отслабваш от тях 😃😃 но при мен помагат за подтискане на апетита, съответно хапвам по малко без проблем и успях да сваля 2 кг за две седмици, без диети и ограничения.
Движа се , ходя пеша всеки ден около 3-4 спирки на автобус, около 2-3 км.
От днес ще намаля калориите по драстично. Освен това съм забелязала, че когато закусвам в продължение на около седмица-две, особено калорични неща, задължително качвам кг. Но, ако направо обядвам и вечерята е по -лека, нямам проблем с кг и дори свалям. Пия вода - около 1-1.5 кг, пия и зелен чай, матча, около 2 чаши дневно, понякога и вода с лимон, сутрин.

# 48
  • Пловдив
Момичета, има си тема за споделяне - Дневникът - така че ще ви помоля да се преместите там и да си говорите, няма смисъл от няколко подобни теми. Има и теми за различните режими, диети, тренировки, на ваше разположение са.
Успех с отслабването!

Общи условия

Активация на акаунт