Алтернативни продукти за дамска хигиена 9

• 48 622
  • 520
  •   1
Отговори
# 510
Мелуна имах С размер с пръстенче, това преди години. Но сякаш ми се свличаше (не се отпускаше вакуума, просто след известно време носене и при ходене по голяма нужда я усещах по-ниско следователно трябваше да я вадя и слагам пак).
Мелуна имат и софт вид, но доколкото чета е по-трудно се борави с нея откъм сгъване и разгъване, а е при по-чувствителни жени. Та не знам. Сега ще видя и органик къп.
Накрайника ми изглежда дълъг? Пише 2 мм, но на снимка ми е голям. Не знам как да се ориентирам, водя се по това, че съм имала среща с мелуна вече и ми е малко по-спокойно. Макар, че когато я вкарвах и изкарвах на моменти имах чувството, че се раздирам отдолу (ползвах лубрикант).

# 511
  • На изток от Ада
Мацки в лидл има менструално бельо 3 броя в кутия за 25.99
Има 4 вида

# 512
Видях го и аз, но не успях да стигна да пиша. Нямам идея обаче какво е като качество. Аз имам Wuka и съм много доволна и не посмях да взема от това. Между другото точно днес по неволя тествах бельото малко по-сериозно. Имах нееднократно протичане, усещам, че се случва, но нито ми мокри нито нищо, като отидох до тоалетната даже не си личеше. Все пак не вярвам, че при моя обилен цикъл бих изкарала само с бельо кой знае колко дълго, но наистина съм доста приятно изненадана от усещането и попивността.

# 513
  • На изток от Ада
Изглеждат добре доста плътни .
Имам други определено тези са дебели. И по -добра изработка

# 514
  • София
Да споделя, че в момента има много добри намаления на менструални продукти в сайта
https://greenrevolucia.com/ . Имам чашки Organicup от тях, два размера А и В, препоръчвам, на мен са ми много удобни.

# 515
  • София
Аз като прочетох тук за менструалното бельо в Лидъл се завтекох, но бяха останали само размер Л и си тръгнах безславно.

Имам едни от грийн революцията, които са М и са ми леко широки, а аз по принцип М нося . Може да си поръчам и С от тях. Ще сравня.

# 516
Ориентирах се към мелуна М размер класик твърдост, с накрайник топче.
Дали е правилно?
Аз съм на 27, родих секцио преди почти три месеца и съм 1,56 (видях, че се гледа там и ръста).
По принцип се считам за горе долу тонизирана с изключение на възстановителния ми период от бременността, но не съм била активно спортуваща. Какво мислите? Да поръчвам ли?
Мисля, че S или M ще ти е добре. Аз съм съм няколко см по-висока и също  със секцио и след него минах на M основно заради по-големия капацитет.

# 517
Ох, първия цикъл след раждането беше брутален, никога не съм имала толкова обилен. Мисля да изчакам още малко да видя дали ще се нормализира и тогава да преценя каква.
Аз бях с памперси 😏

# 518
  • На изток от Ада
Харесах менструалното бельо от лидл. Взех висока талия.  Дебело е.
Другите видове има различни дебелини .

# 519
  • София
Вчера имах проблем с чашката. Цял ден си бях с нея, както и два дни преди това. Без проблем. Но вчера вечерта след като се изкъпах и я изпразних, при поставянето се свлече надолу за минути. Помислих, че не е направила вакуум, извадих, поставих и след минути пак се свлече. Така няколко пъти, а вакуум правеше със сигурност - усещах го щом влезе . Накрая реших да опитам с по-малката и тя си застана нормално. Но голямата си я ползвах и миналия месец, когато реално за пръв път ползвах чашка и нямаше свличане.
Голямата е Белла, размер М
Малката е Мелуна , също размер М, но въпреки това е по-малка от Белла и една идея по-мека. Нея снощи я опитах за пръв път .

# 520
Да не ти е прекалено мека и да се сгъва?

Аз съм с Мелуна М от години и нямам проблем. После си взех и една Л, разликата е минимална, също е ок.

Общи условия

Активация на акаунт