🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 489
  • 806
  •   1
Отговори
# 750
  • София
В Американските, които аз съм гледала, също си им дават храна и се сещам за поне два сезона, в които намериха уж случайно кокошки с петел. Grinning

То така или иначе в Сървайвър си е заложено да получават храна, не е като в ИВ, където уж на реката нищо не ядели. Екипът ще го е страх и въобще не мисля, че ще им изпитат предела, след смъртта на Нончо, защото някой може и да си отиде от такъв експеримент.

Това, което най-много ги смазва е, ако вали непрекъснато няколко дни, при малко храна и дъжд, нямат сухи дрехи, на третия ден вече са много жалка гледка без желание за живот. На мен това би ми било интересно да видя кой как ще реагира.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:51 от Niya-

# 751
  • София
Изобщо не може да се сравнява климата във Филипините с нашето умерено черноморие. А и те там нямат резиденция или стопанство.

# 752
  • Другата България
Пейо в 'Преди обед'
Доста глупости наговори...

Survivor зад кадър: Епизод 2:
''Пейо е първият отпаднал участник''

При Ваня е Пейо
добре се е получило

Ивайло отговаря на въпроси:
прощава за тежките обиди на Пейо от Сървайвър и от предаването ‘Преди обед’
любим отбор: Барселона
гледал е американските сървайвъри и е направил ‘blind side’ на Пейо
зодия Рак
любим Бг сезон: този с Ники Мартинов

Пак ще го кажа, защото е по темата.
Според мен Пейо беше отишъл на Филипини с нереално висока оценка за себе си, неподготвен за идеята на Сървайвър, и с нагласата да разчита на тарикатлък.
Освен това използва -  сам си го каза - /"дойдох" /предаването за безплатен месечен престой ол инклузив на това прекрасно място.
Ако това е била целта - постигната е.
Все пак целите на човек са според самия човек.

# 753
  • София
Кога е снимано предаването?

# 754
  • София
Юли и Август 2021 г.

# 755
"Като нехаресваща постъпката й, ще кажа, че играта може да се играе по различни начини. Аз нямаше да имам нищо против, че сподели с другите две момичета, ако сама не беше предложила на Александра да скрие за идола. И играта принципно трябва да се играе така, че възможно най-много хора да гласуват за теб на финала, което е много малко вероятно да се случи, ако си лъгал и мазал безогледно.
Пейо се оказа просто един смешник. Веднага му повярвах, че е намерил идола, също както и че знаеше как да нареди пъзела. Единствено нежеланието да остане в играта го спря. Joy
Мери, аз може и да не разбирам, но за мен да надхитриш не е точно равнозначно на да излъжеш"

Точно в тоя формат да надхитриш е равнозначно на - да излъжеш. Американците почват да лъжат и мажат още преди да са стъпили на пясъка. Ако пък има познати участници вътре , съюзите ги правят още преди игрите.

# 756
  • Другата България
Да, това се опитах и аз да обясня.

# 757
Оле една Сандра да имаше нашите граматиката щяха да си глътнат.Така лъжеше и манипулираше не е истина.Че и два пъти спечели,опасна беше 😂

# 758
...
Точно в тоя формат да надхитриш е равнозначно на - да излъжеш. Американците почват да лъжат и мажат още преди да са стъпили на пясъка. Ако пък има познати участници вътре , съюзите ги правят още преди игрите.

Не мога да си спомня кой беше участникът или сезонът, но в един от епизодите след финала стана въпрос, че когато правиш blindside, не можеш да си позволиш да бъдеш почтен и да предупредиш човека, че ще бъде изгонен, защото тогава човекът ще се опита да направи всичко възможно, за да обърне хода на събитията - ще лъже, ще маже, ще създава интриги... Понякога един-единствен глас е достатъчен.
Скрит текст:
Като например изгонването на Тайсън в деветнадесети сезон. Гласовете бяха 6:3. Тайсън беше в голямата коалиция, Ръсел и Парвати бяха в малката. Ръсел имаше идол, а коалицията реши да раздели гласовете три за Ръсел, три за Парвати. Така вотът щеше да е 3:3:3, Ръсел играе идола и се спасява, при повторното гласуване коалицията гласува за Парвати и я праща вкъщи.
Ръсел обаче отиде при Тайсън и много искрено и примирено му съобщи, че знае, че е на пангара и затова за да се спаси, ще гласува за Парвати. Тайсън му повярва и на съвета пусна глас за Парвати, вместо за Ръсел, както предварително се бяха разбрали. Така гласовете станаха 4 за Парвати, 3 за Тайсън и 2 за Ръсел, който с идола си спаси Парвати, а на Тайсън му угасна факлата, защото той събра най-много гласове и нямаше прегласуване.
Ако Ръсел не беше излъгал, щеше да си замине скоропостижно и нямаше и да помирише финала.

лещичка, усмихна ме, въпреки че на Сандра тактиката ("който и да е, само да не съм аз") винаги ми е била много скучна за гледане. И на нея и намериха цаката в 40-ти сезон, и то много зрелищно.
Аз все давам някой пример с Ръсел, но тоя вече щеше да ги ошашави безподобно. Винаги ми е бил противен, но имаше брилянтни ходове.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 18:32 от Дидичка

# 759
Сървайвър не е Бързи-Смели-Сръчни. Никога не е бил.
Без умения да четеш хората и да лъжеш/заблуждаваш почти нямаш шанс за победа.

Много ми харесва,че през този сезон има достатъчно много хора в каста, които разбират това. Разбира се, има и пълнеж.

# 760
  • София
Не мога да повярвам, че Карин е набедена за лицемер в "Сървайвър" и хората сравянват представянето ѝ с това в  кулинарно предаване. Satisfied Подминавам това, но ме учудват и защитниците на Пейо. Той е Джулиана в мъжки дрехи: и двамата са еднакво вулгарни и с нищо не блеснаха за престоя си. Явно подобно поведение може да бъде извинено, ако си мъж.

В уеб предаването на Ваня Джаферович използват оригиналната музика на "Сървайвър". Sob

Edit: Чак жал ми стана като гледах интервюто на Пейо с Джаферович, тъжно. Не само няма реална преценка за себе, но и за заобикалящата го реалност. Поне е разбрал за коалицията между Мила, Анелия и Ганка.

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 20:34 от La Vikinga

# 761
  • София
Изгледах първите три епизода на запис и ще ми трябва време да ви изчета. Simple Smile

Рано ми е за обобщения, все още, но не мога да не споделя колко приятно впечатление оставя у мен Мила. Силна, нахъсана, емпатична и чувствителна. Съчетава по интересен начин привидно взаимоизключващи се качества. Само да не бяха тези железа по носа й, ама ще им свикна. Simple Smile

Маргарита е очевидна сестра на сестра си. Надменността, която излъчва заради физическото й преимущество пред много от останалите играчи, начинът, по който се очертава да "мачка" - силно ми напомнят за Мартина, която никак не харесвах във Фермата.

# 762
  • София
За мен Кари изигра стратегически глупаво полезния ход, който имаше.
Информацията в Сървайвър е едно от най- ценните неща и трябва да се мисли, как да извлечеш най- добра изгода  от нея.
А Кари веднага я сподели на Йо и Бо, които не смятам, че са и коалиция.

За момента Кари мисли, че е недосегаема заради физическата си сила, но в Сървайвър доверието има по- голяма стойност.

# 763
Карин е силна физически, но менталната  страна куца.

# 764
Четох резюме за гостуването на Пейо при Деси Стоянова. Ами добре, че напусна Сървайвър. В първия епизод ми беше интересен, в третия се разочаровах, беше ме яд, че отпадна. Може би защото Ивана ми е по-неприятна (не знам защо, нямам обяснение).

Общи условия

Активация на акаунт