🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 484
  • 806
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Излезе първият уеб епизод на Ваня Джаферович, ''Зад кадър''
Ще излиза по един епизод всеки ден от четвъртък до неделя. Ще се дават любопитни кадри от Филипините, зад кулисите, ексклузивни интервюта, любопитни неща и т.н.
Същинския епизод ще е утре, петък както вече писах.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 22:14 от Diavolo

# 736
Това е само практически пет минутно промо на поредицата.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 23:37 от Bengun

# 737
  • София
Е, не точно. Да, така е, утре ще е същинския епизод, вече писах, ама все пак дават как пътува през Филипините, обяснява какво се изисква от власите за да се стигне до там и т.н. Има някои готини кадри. Simple Smile Но всеки ден ще има по нещо, така каза и той и Жени. От четвъртък до неделя.

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 21:31 от Diavolo

# 738
  • Великобритания
изобщо не съм фен на Джаферович , ама това ще го следя и гледам само заради гледките .. Уникална красота , чак завидях

# 739
Бе каква е тая бизнес психоложка дето нищо не разбира от психология щом я изгониха на острова първа?

Аз ако имах нужда от бизнес психолог никога не бих я викнала за консултация. Тя дори не се усеща как играта в Сървайвър удря по професионалното ѝ реноме.

# 740
На сайта на БТВ ли ще го дават това "Зад кадър", нещо не мога да се ориентирам, а предполагам,че ще ми е интересно.

# 741
  • София
На официалния сайт на предаването. Simple Smile
Виж малко по-нагоре, дал съм директен линк. Кликаш и гледаш.

# 742
  • София
Дяволо, благодаря. Аз за предишните сезони питах.

# 743
  • София
Бе каква е тая бизнес психоложка дето нищо не разбира от психология щом я изгониха на острова първа?
Аз ако имах нужда от бизнес психолог никога не бих я викнала за консултация. Тя дори не се усеща как играта в Сървайвър удря по професионалното ѝ реноме.
На острова тя не влиза в конфликти с никого, не се напъва в състезания. Не разбрах колко време ще си стои там, но ще се върне в обединеното племе, без да се е пънала грам и без да си е създала врагове. Та не е толкова зле, ако е стратегия. А я изгониха на чисто физически основания и защото трябваше да е някой.
Според мен сценаристите ще я пробутват и в бъдеще, с подходящи игри, в зависимост от опонента й, въпреки лозунгите как нямало нищо нагласено във формАта.

А за реномето - много хора отиват при някой "известен". После ще започнат да я канят по какви ли не предавания като "щатно" лице на бтв или като екип за избор на участници за други сеирджийски предавания.
Ей го, сем. Джаферович кой ги познаваше извън професионалните им кръгове преди Сървайвър?

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 12:34 от Cuckoo

# 744
  • София
Мен ме мързи,но ако на някой му се занимава,може да сравни кадрите от интрото и двете игри,в които е участвала психоложката.Така на прима виста ми се струва,че ще продължи Sad

# 745
  • София
Пейо в 'Преди обед'
Доста глупости наговори...

Survivor зад кадър: Епизод 2:
''Пейо е първият отпаднал участник''

При Ваня е Пейо
добре се е получило

Ивайло отговаря на въпроси:
прощава за тежките обиди на Пейо от Сървайвър и от предаването ‘Преди обед’
любим отбор: Барселона
гледал е американските сървайвъри и е направил ‘blind side’ на Пейо
зодия Рак
любим Бг сезон: този с Ники Мартинов

# 746
Играта беше пъзел, не съм чувала жените да имат предимство на пъзели пред мъжете. Най-стандартната игра когато противниците са от различни полове.
Каква е тая пламенна защита на този селски тарикат от някои пишещи недоумявам?!

# 747
Пейо в 'Преди обед'
Доста глупости наговори...

Водещата много нахъсана. Този тип водене ми супер противно.

# 748
  • София
Това с психологията ме изненада...преди много години една моя позната работеше при Ивана в малък фризьорски салон в кв.Кривата река (срещу ВМА и до 19 СУ)...тогава тя каква го играеше - фризьор ли беше там или нещо друго не си спомням изобщо. Но тогава не изглеждаше по този начин определено😁 - тунингът го нямаше още!

Кари я харесвах преди да влезе в Сървайвър - гледала съм нейни интервюта и ми допадна като излъчване. Вероятно сега ще си променя мнението за нея, само времето ще покаже.

Много харесах Мила...чувствителна и чиста душа изглежда, не е груба в изказа си, раздава се като малък терминатор в игрите. Надявам се да я гледам още дълго в предаването.

За Островът на изгнаника си спомням как Ники Мартинов изкара там почти цялото предаване, а Силвия Радулова, много бойна мацка, се топлеше под дъжда, правейки лицеви опори...сегашните пасти да ядат в сравнение с тогава или с условията в оригиналния Сървайвър (въпреки ако не ме лъже паметта имаше една услужливо "самоубила" се антилопка във формата, който Слави и Ко.реализираха, която им дойде дюшеш на примрелите от глад сървайвъри🤣)

Последна редакция: пт, 25 фев 2022, 17:15 от Velina25

# 749
Лещичка, и аз помня, че Карин каза нещо такова. Но всеки (или почти всеки е отишъл там за победа) и ако може, защо да не си избере по - слаби противници? А се вижда, че в момента Йо и Бо дори са от полза, защото разсъждават за играта. В Сървайвър не всичко е физическа сила.

За Денис това е най - добрата стратегия за момента. Малко тип Ваня Джаферович, който не харесвах, за разлика от него.

Да редактирам, че има коментар към предишен мой пост.
Клише е и, че форматът се гледа от деца и че създава модели на подражание. Децата не живеят в изолирана среда, но пък можем да обясним, че това е игра, в която всеки постъпва според своя мироглед, възпитание, характер.

Денис не е малко тип Джаферович а се припокрива изцяло с него.

Общи условия

Активация на акаунт