🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 638
  • 806
  •   1
Отговори
# 165
Наистина ли Мила минава за хубава?
Няма шанс.

# 166
Голяма разлика от предишния сезон, бих казал огромна… Сякаш гледам американски сезон с български участници!
Същото си мислех и аз,явно някой от екипа е гледал и то доста внимателно през тия години...

# 167
И на мен много ми хареса епизода и това, че всичко се разви много бързо. Радвам се, че Ивана отива на острова, въобще не ми хареса, а на промото за следващия епизод е направо плашеща. Футболистчето също много ме дразни.

Гласът зад кадър не ми допада също.

И се нареждам на опашката за Драго. 😜

# 168
Много ми хареса епизода. Много стартово начало, но като видях анонса за утре, взех да се притеснявам. Ако продължават така, по мои сметки за 5 седмици предаването ще свърши... И то ако се запазят 3 епизода на седмица....
Поне два месеца му давах... Anguished

Предполагам, че един от епизодите в седмицата ще е главно фокусиран върху дуелът на острова, тъй като ще имаме по мининмум двама човека там, и той ще "яде" от ефирното време.

По принцип за мен не е проблем да завърши и след 5 седмици, стига форматът да продължава по този начин, но силно се съмнявам.

# 169
Гласът зад кадър е Владо Пенев.

# 170
  • Другата България
Тъй.
Много на прима виста, защото имена още не помня.
Фаворит нямам, може би студентката по медицина и доктора - не пластичния хирург, другия. Ганка изглежда свястна също.
Йо и Бо са като Куку и Пипе. Инфантилни са ми и двете. Офталмоложката е дори плашеща.
Сашка ме уби и още не мога да асимилирам как им навря идола в лицата....вероятно ще я номинират първа, за да го изгърми. Супер тъпо, а Карин ме разочарова малко, въпреки че игра стратегически. Сестрата на Мартина чисто визуално ми е много груба и недодялана, мъжка структура, жената-мъж. Не я харесвам. Другата неприятна участничка ми е мис "ходих да пикАм", Джулиана някоя си, която за първи път чувам, и виждам но явно не съм загубила много.
Зоран ми идва в повече, а симпатиите ми към ПеЬо се изпариха след признанието, че случайно  се запознали с....Драгомир? И вече приятели? А защо Ивана и Ивайло да не са си другарчета тогава?
Мила....ох, Мила. Реве, че това да си със стратегия не е нейното, тя е чиста душа.
Тия хора не са ли гледали Сървайвър? Досега?

# 171
Като за първи сезон, който заглеждам, по едно време се улових, че си чопля повече в телефона. Дано ми стане по-интересно нататък.
Някой писа, че била много хубава Ивана, сега и на очен лекар трябва да ходя...

# 172
  • Пловдив
Не знам някой от екипа дали е гледал американските сезони, но участниците масово не са...
Може ли след толкова голям брой сезони от всевъзможни държави да си мислиш, че:
1. Идолът е групов?!
2. Трябва да кажеш на останалите за идола?!
3. Най-естественото нещо е кокос в скала?!
4. Не е честно да има коалиции?!
Нещо не съм във възторг от началото.

# 173
Аз помислих, че си тръгна вкъщи Ивана? А тя е на острова на изгнаника ли?

И на мен ми хареса Драго.
И един Илиян, но не го даваха почти.

# 174
Очаквах да сте изписали десетки страници, явно интересът няма да е като на Ергенът Grinning
Защо се правят, че кастингите не съществуват? Очевидно и Пейо и Драгомир, както и Ивана и Ивайло са се запознали там (ако не са си двойка отпреди).
В другото племе участничката с имунитета ще я наиграят много яко.

# 175
  • София
От ФБ. "вратарчето да хване букварчето"🤣🤣🤣

# 176
ИФУГАО

БОНТОК

# 177
# 178
  • Другата България
Как се казваше студентката по медицина?

# 179
Мери Ан, Пейо и Драго са се познавали отпреди. Няколко седмици , май казаха, преди да заминат за риалитито са се видели и са разбрали , че ще участват (аз така разбрах)

Студентката по медицина е Борислава (по-скоро е специализант)

Много сладко това Йо и Бо. 😀

Общи условия

Активация на акаунт