🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 565
  • 806
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Е, чак пък шамари. Не ми се гледат такива неща. Надявам се да е нещо друго.

# 511
  • Варна
Е, чак пък шамари. Не ми се гледат такива неща. Надявам се да е нещо друго.

Ами щом има изгонване, знам ли, може това да е причината. Карамазов звучи ядосано.

# 512
Какви шамари, какво изгонване... сигурно има игра за награда между избрани от племената играчи (маргарита, режисьора и нз си кой..) и миксират тези кадри с кадрите от предстоящата битка между Пейо и Ивана...

# 513
  • София
Мани ще си остане вечен критерий и мерило... 😄

Джуджи мечтаела за Сървайвър

# 514
  • Козлодуй
Ами имаше и някакво наказание - защо хвърлиха кремъка в огъня - май някой е сгафил и го гонят - дано не е така, дано да си спазват правилата и да се насладим на хубава игра Simple Smile
Аз съм за Пейо може да е селяндур ама е искрен а в този формат малко са откровените хора, ама много ме подразни и той че обижда непозната жена затова заслужено е на острова на изгнаника Simple Smile

# 515
Кремъка? Това не беше ли медальон или както се казва това, което всеки участник носи на врата си?

# 516
  • София
Приятелката на ВИП фитнес инструктора Сами Хосни, който нашумя след участието си във "Фермата" е намерила място в избраните 20 участника на новия "Сървайвър". Още преди месеци се заговори, че половинката му Мила Савова се цани за място в риалититата, като тогава се пробваше във "Фермата", но уви безуспешно. Затова пък късмета й се усмихнал на кастингите на "Сървайвър", който стартира на 21 февруари от 21.00 часа по Би Ти Ви. Във визитката на шоуто тя е представена като шампион по джиу джитцу.

# 517
Това защо го цитираш?

# 518
Скрит текст:
Липсва инфо нещо.... Не можах да схвана какво стана...
Предполагам Пейо си беше сам виновен заради идеята да гони слабо момиче, в случая Ганка. Логични му бяха подбудите, но не прецени, че реакцията на Ганка ще е като на настъпена змия - ще хапе в самозащита.
Трябваше да предложи някой мъж /онзи единакът/ и най-вероятно другите щяха да го подкрепят.
Реално Ганка и Джулиана не са съюзнички, поне аз не съм усетил подобна тенденция. Анелия Мила и Ганка просто удариха по дуото Пейо-Драго, ползвайки Ивайло. А за Ивайло беше добре дошло да се реваншира за Ивана на Пейо.

Ивайло хубаво се реваншира, ама да беше вкарал малко мисъл.За неговата дружка Ивана, щеше да е далеч по-добре да прати слаба жена за противник, вместо Пейо.

Така е.
И аз това мисля.
И да си допълня мисълта за Ивайло.
Ако беше толкова загрижен за Ивана щеше да опита да и осигури много по-лек съперник в дуела за елиминация ( миската е по-лесен съперник от Пейо ). Поне аз на негово място, ако бях загрижен за съдбата на отшелника така бих постъпил. Което за мен означава, че на Ивайло грам не му пука за Ивана.

Написах го преди да прочета допълнението.После ми се изясни.

# 519
  • София
Заради играта, показана в промото, смятам, че ще победи Ивана. По принцип и двамата не ги харесвам, но Пейо е по-шумният, постоянната логорея на мен ми пречи и предпочитам да го няма в предаването.

В разрез с повечето от вас, на мен Владо Карамазов не ми се нрави. Да, хубаво води, но често се усеща едно надменно и подигравателно отношение към участниците - това и в другите сезони ме е дразнило.
Аз усещам точно обратното от Владо Карамазов, дори преди да направя сравнение с Ралица и Димо от "Игри на волята", които открито си позволяват да обиждат и наставялват участниците. Според мен Владо всячески се опитва да е сериозен и неутрален и дори му е трудно, защото зад кадър може би третира участниците като приятели, те дори фамилиарничат с него (например, когато на втория ден решиха да проверяват дали не е взел нещо от наградата след битка). Дори ми е правило впечатление, когато Владо излиза от ролята на водещ, един от моментите, когато това се случи, беше в онази игра със семейство Агонцеви и другата двойка, когато Агонцев не беше взел едното въже и съответно не успяваше да определи координатите за копане. Предполагало се е, че играта ще продължи не повече от час, но продължи повече от 3 часа и започва да се забелязва раздразнение в гласа на Владо Карамазов, сякаш не можеше да повярва. Беше ми забавно, защото той винаги звучи толкова сериозно и професионално.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 18:00 от La Vikinga

# 520
  • София
А, Ивана е една мълчалива... И изобщо не е подстрекател

# 521
  • София
От излъченото досега, Пейо е 70% от епизодите, поне от първия, разликата между броя на кадрите с него и тези с Ивана е голяма.

Последна редакция: ср, 23 фев 2022, 18:04 от La Vikinga

# 522
  • София
От излъченото досега, Пейо е 70% от епизодите, поне от първия, разликата между кадрите с него и тези с Ивана е голяма.
Да де, все забравям, че да си вършиш работата рядко е достатъчно.

# 523
  • Пловдив
Мила умишлено ли прилича на тази:
Скрит текст:
Получило се е като версията й от Алиекспрес.

# 524
  • Варна
Мила умишлено ли прилича на тази:
Аз прилика не виждам. Косата на Мила е патешкожълта.
На снимки ми се струваше ужасно грозна приятелката на Сами.
Обаче в движение и като я наблюдавам, започна да ми харесва. Има много красиви сини очи.

Общи условия

Активация на акаунт