🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 1 (20.02 - 27.02) 🌴

• 40 578
  • 806
  •   1
Отговори
# 585

Хубав разговор на трите момичета от Бонток, добър и почти идеален разбор на ситуацията в Ифугао направиха, гледайки само отстрани. Добра игра правят, беше ми удоволствие да го гледам този разговор.
Да, червеното племе е много добре откъм жени. Хем са силни, хем са умни. Но мъжете им куцат за мен. След изгонването на Пейо обаче, лесно спечелиха битката днес. Но и с него ме съмнява, Кари е доста силна и надъхана, много добра във всичко почти. Тази третата (не която ходи на срещата) е май лидера там се очертава. Много добре преценява нещата и плете следващия ход. Направо ги разкости зелените, сякаш там е била в племето, че и гласовете им преброи. Другите обаче са в сянка и ще почнат да се усещат и настроят срещу тричките. Мъжете там са ...ми отвеяни. Боксьорката обаче ще ги обедини си мисля, тя също дебне и се чувства отхвърлена.
Зелените са просто...трагедия отвсякъде. Ивайло чак стратегия плете за след обединението. Иначе добре се бори на топките, ама... този направо троянски кон там.

# 586
  • София
La Vikinga, според мен с въпроса за храната се опита да вземе още едно, понеже те са с двама повече, но пък Ганка естествено не поддаде.

# 587
  • София
La Vikinga, според мен с въпроса за храната се опита да вземе още едно, понеже те са с двама повече, но пък Ганка естествено не поддаде.
Изобщо не се замислих, че имат повече участници, защото в моята глава няма друг начин освен по равно. Satisfied Не съм сигурна и Ганка дали осъзна идеята на въпроса.

# 588
  • София
Пейо си тръгва за съжаление.  И, трите го мразят! Жалко!

# 589
Още един нов момент. Свидетели на елиминацията, което означава, че двете племена винаги ще знаят кой още е в играта. Което от своя страна също може да води до промяна на стратегията на играта им.

# 590
  • София
Забавната музика ме убива. Trollface

Вместо да помисли, той мърмори. Не може да се помогне на този, който не иска помощ.

# 591
  • София
Абе аз ли нещо не съм в ред? Кога са избирали свидетелите?!?

# 592
Леле! Този е много зле.

# 593
Оффф егати примиренческото мислене има този Пейо, айде чао.

# 594
Пейо, Пейооо. Лъв ли бе да го опишеш.

# 595
Оффф егати примиренческото мислене има този Пейо, айде чао.
Той като пораженец слезе от лодката на острова...

# 596
  • София
Как може така да се даде без бой!

# 597
Уфффф нищо не може, нищо не прави, само бълва срещи другите..а за голям мъж се има.. Persevere

# 598
Кога и как и защо пък ги избраха тези свидетели?Женска игра,очаквано Пейо се отказа,пъзелите не са му сила и реши явно да не се излага.

# 599
Кехайов трябваше да патентова "успех в живота". Вече си е любима реплика в предаването.

Общи условия

Активация на акаунт