Ако още отначало се подхожда в стил, че той ще я излъже да му готви супа, а тя ще го излъже да мие прозорците, хармония трудно ще се постигне. Дребните сметки и страхът да не се прецакаме не помага.
Ами те на повечето млади принцеси това им е проблема.От къде на къде ще направи обяд за семейството си..да не е слугиня......
Защо да не е за принцесите?Има и принцове,които си мислят,че някой е длъжен да им слугува,но има и такива жени,които в днешно време изобщо не са рядкост. А точно принцесите възприемат понякога нормални неща като слугуване.Аз съм мъж и изобщо не харесвам готованци било те от мъжки или женски пол,а сега са много и от двата.
П.С Самият факт на някого да му пречи,чувства се минат,че е изхвърлил боклука,направил е салата или е избърсал пода говори достатъчно за какъв егоизъм говорим.
). Ненавиждам готвенето и рядко готвя. Често готви майка ми (в същия вход е), но аз чистя и при нея и пазарувам. За празник готви мъжът ми, че той по-връткави неща прави, а аз нещо постно, супа, нещо простичко. Често сме само на салата и сирене, напр., зимата-чай, филийки, масло.