Войната в Украйна 1

• 1 798 878
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 3 255
Интересно zvanche и Poppea и двете пишете Путiн , това някакъв смисъл ли има или ползвате едно устройство?

да не е само един и същи човек да е .... че да пишеш на български език, пък точно думата "путин" на украински, пък и да е съвпадение .....
Можете да проверите давността на профилите.

То па и твоят профил е един достоверен, с 93мнения и то само в тази тема, и никъде другаде, няма как да приемаме на сериозно такъв "член".
Хахаха, това е заради ботовете. Може и с точка, или интервал.

А аз пиша в този форум от доста години, с много от никовете се знаем от дпуги теми. Звънче също. Темата е гореща, събра ни тук. А троловете си личат от километър. За който иска да ги види.

# 3 256
  • София
Ох, знам, че мнението ми няма общо с темата, но политическите теми направо стават нечетими от троловете в тях.

# 3 257
Е голямото важно дали Poppea и zvanche са един потребител Laughing (което съм сигурна, че не е така). То и на мен ми се струва Мирела като да пише от поне три профила, но who cares

# 3 258
  • Варна
Руснаците оставили коридор за евакуация от Киев.
Ние търсим от Киев коридор, но не намираме контакти. Може ли да ни пратите информацията? За майка с две деца става дума.
Имало зелен коридор Киев - Вассилков.

# 3 259
Руснаците ще намерят всички виновни за изгорените живи 40 души в Одеса.
Чеченците настъпват към Киев.

https://m.dir.bg/dnes/svyat/kievchani-se-skriha-v-metroto-v-odes … e-si-blizki-video

Мирела, нали ти е ясно, че виновните (за които и дума не чух да казвате в последните 8 години) са се изнесли отдавна от Одеса. Няма да спекулирам къде са. В момента в Одеса са мирните й жители, които минират плажове и сменят табели.
Тея мирни жители доста солидна военна подготовка ще да имат.
И какви мини слагат?
Противопехотни или противотанкови?
За един приятел сапьор питам.
Каквито трябва, за да посрещнат "освободителите". Много от украинците на възраст са ходили в казарма или имат базова военна подготовка от времето на Студената война,  това за жените се отнася. Също като у нас. Те се бият за земята си. Друг там е агресорът и ти добре знаеш кой е той. Колкото и да се пънеш тук да убеждаваш в друго.

# 3 260
Как ще стане това, през задния вход ли, докато ние чакахме години, изпълнявахме какви ли не изисквания, същото сега и за Сърбия и за Северна Македония, а Украйна хоп с парашута в ЕС?
Украйна си спечели това право с кръв. И е на много хубаво стратегическо положение. Доста по-добро от това на Сърбия и Северна Македония. Освен това, ако никой не наложи вето (както ние за СМ), може да изпреварят западните ни съседки.

Каква кръв? Вие наричате театърът, който ни се разиграва в момента кръв?
Поради каква причина Украйна все още не сяда на масата на преговорите, след като и от Космоса се вижда, че няма никакъв смисъл да водят война? Защо тормозиха толкова години етническите руснаци, които живеят в Украйна, защо ги избиваха в Луганск и Донецк? Това ли им е индулгенцията да бъдат приети в ЕС?

# 3 261
  • Варна
Украинците имат и вътрешни конфликти. Надявам се , че ще разграничиш мирно население от нацисти и мародери. За гражданската война кой ще се погрижи?

# 3 262
# 3 263
Как ще стане това, през задния вход ли, докато ние чакахме години, изпълнявахме какви ли не изисквания, същото сега и за Сърбия и за Северна Македония, а Украйна хоп с парашута в ЕС?
Украйна си спечели това право с кръв. И е на много хубаво стратегическо положение. Доста по-добро от това на Сърбия и Северна Македония. Освен това, ако никой не наложи вето (както ние за СМ), може да изпреварят западните ни съседки.

Каква кръв? Вие наричате театърът, който ни се разиграва в момента кръв?
Поради каква причина Украйна все още не сяда на масата на преговорите, след като и от Космоса се вижда, че няма никакъв смисъл да водят война? Защо тормозиха толкова години етническите руснаци, които живеят в Украйна, защо ги избиваха в Луганск и Донецк? Това ли им е индулгенцията да бъдат приети в ЕС?
Украинците се бият за земята си и ще го правят, докато имат сили. Явно работодателят ти много ги е подценил. А да обвиняваш хората, че защитават страната си, а не ти се предават, е  връх на безумието и цинизма.

А.за това, че било театър,  съм просто без думи. Или имам думи, ама за тях ще получа бан.

# 3 264
  • Варна
Скрит текст:
Руснаците оставили коридор за евакуация от Киев.
Ние търсим от Киев коридор, но не намираме контакти. Може ли да ни пратите информацията? За майка с две деца става дума.
Имало зелен коридор Киев - Василков.
Не се отваря росийская газета, но там пише за коридора.

# 3 265
  • Варна
Преговорите.

# 3 266
  • софия
Е голямото важно дали Poppea и zvanche са един потребител Laughing (което съм сигурна, че не е така). То и на мен ми се струва Мирела като да пише от поне три профила, но who cares
Безплатно имаме едно и също мнение по темата. Не знам дали си получаваме заплата на едно и също място.

# 3 267
Скрит текст:
"Meta removes pro-Moscow accounts from Facebook and Instagram".. Ауууу, замина на Корни фейсбука Satisfied
Вас това Ви радва ли? Това е чудесен пример за ограничаване правото на глас и дискриминация. Утре може да решат да махат акаунти на друг принцип,защото пишат на кирилица например. И с това ли ще сте съгласни?
Радва ни защото на националните предатели мястото не е в медиите и публичното пространство. Един такъв позорен министър най-после бе изгонен ... това са те същите хора, които ще са първи приятели с окупатори ако дойдат, същите ще предадат на агресори български патриоти. Много добре го обясни проф. Чуков - тази ситуация е тест за лоялност и ще покаже "5-та колона" у нас.

Комунизмът явно се завръща!
Изказ на Политбюро 1:1 .

# 3 268
Хексе, благодаря много.

# 3 269
Така е! Никакви алтернативни мнения не бива да бъдат допускани, че да не вземе някой да се обърка! Пълна цензура и тотален контрол на медиите, за да не се допускат "путинистите" да изразят и своята гледна точка за ситуацията!
"Демократичните ценности" в целия си блясък...
Няма никаква демокрация по време на война - или си патриот или си на страната на агресора. Враговете са и вътрешни, в Украйна са се появили мародери, издадена е заповед да се застрелват на място, има и хора засечени да маркират с опознавателни знаци стратегически обекти  ... не може да има демокрация в подобна тежка ситуация, действа се твърдо и решително.
Ама нали и аз това казвам: "истината" е само една- вашата! Всичко друго се цензурира и не се позволява на човек да разсъждава кое е добро за България и кое не! Така се прави по "демократичния" начин! Такава демокрация е имало в нацистка Германия, такава е имало и по време на комунистическия режим, такава има сега и в Северна Корея и ЕС!
С тази разлика, че едните ги наричат диктатори, а другите "демократи" и "пазители на човешките ценности"!

Общи условия

Активация на акаунт