Войната в Украйна 1

• 1 799 119
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 1 920
Какъв респект за Пасито(( Ма наистина ще се хвърля от терасата вече. Какво искате тук да стане, барутен погреб или какво. Достатъчно ни е боклука, където си чистят и ни имат за сметище, вижте ни политиците, то..дали и такива имаме. На какво разчитате обикновените българи, като мен де дето сте.
Пехо пък изля легена направо. Хора, другите ще се оправят, ако не сами ще им се помогне. Нас вече никой не брои и дори не ни иска. Години трябва да минат да ви приемат в която и страна да отидете европейска , за Канада вече е друго или САЩ. Това ли искате за децата си не разбирам. Как пък веднъж тук не поставихте нашият интерес и бъдеще на първо място. Не ви разбирам.

# 1 921
В Туитър пише от няколко източника, че при акция в Хостомел е убит някакъв важен чеченски лидер и дясна ръка на Кадиров - Магомед Тушаев. И те са смъртни, дори и да си казват молитвата преди бой.
В тази връзка този постинг в страницата на един украински патриот: https://www.facebook.com/igor.chalenko/posts/5538828962828163

/Джохар Додаев е генерал от Втората световна война от чеченски произход/

Ами ако и една малка част от тези думи са вярни, то и мен би ме било страх от украинското отмъщение.

# 1 922
  • Beyond the Frontiers
Този профил Mirela е доста интересен. Създаден в края на януари. С доста добре подготвени постове...Което ярко контрастира с емоционалните, човешки мнения около него.
Сори. Хибридната война тече в пълна сила.

# 1 923
Права си. Боде очи направо.

# 1 924
И за капак, как е възможно министър-председател на държава, която има 2 танка и единия е на Динко, да нарича Русия "бензиностанция с ракети"...
Ами ако има НАТО зад гърба си, може. Нали това обясняваха назад, чл 5 от договора. Заради това и Кремълският не можа да преживее Украйна в НАТО, че.и България и Румъния не може да прежали. Но ти сигурно го знаеш, де, все пак са те инструктирали в Олгино.
Този профил Mirella е доста интересен. Създаден в края на януари. С доста добре подготвени постове...Което ярко контрастира с емоционалните, човешки мнения около него.
Сори. Хибридната война тече в пълна сила.
+1

# 1 925
  • софия
Е неадекватни популярни личности, които се изказват във връзка с войната в Украйна има и от двете страни. Нешка Робева не съм я чула, ама Паси и Плевнелиев са по-голям срам, особено първия, той втория толкова си може.
Защо ? Аз Паси го слушах, брилянтен беше. Той ни вкара в НАТО. Респект !
Ако не беше Костов, Паси нямаше да има какво да подпише. Все пак.

# 1 926
Нападение на страна членка на Алианса се счита за нападение на целият Алианс,задейства се клауза 5 и се преценява какво и колко да се прати според мащаба на конфликта.
OTАN си има сайт и всеки може да прочете .
Това са два различни члена. 4ти е за страни, които се чувстват застрашени и води до консултации. 5ти е при нападение над страна член. В момента има реакции по чл 4, само че.аз чета противоречива.информация дали.БГ е поискала или.не, за останалите всички са единодушни.

Натовското пространство/ граници се следи постоянно и, ако бъде забелязано струпване на войски,които не са част от Алианса, ще бъдат пратени части на място незабавно( затова и НАТО укрепи границата с Украйна, защото видяха струпване на руските части).Отедлно те знаят, че гнома няма да посмее да удари членка на Алианса, особено пък в близост до една от най- голямата им ядрена сила- Турция.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 22:40 от Folklore

# 1 927
  • пустинята Гоби
Тук има по-адекватни изказвания от това на Паси.

Дано не разбираме колко ни е зад гърба НАТО. А Кирчо, ако претендира за някаква икономическа грамотност да спре да дрънка как Русия била немощна и нямала нищо, че да го видя след месец какво ще чини.

Последна редакция: сб, 26 фев 2022, 22:52 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 1 928
  • Варна
Позната бесарабска българка от районите, завладяни вчера от руснаците. Аз я жаля, а тя ми казва - "Сега се успокоих. Страшното ще стане ако дойдат пак украинците."
Шах с пешка..... Споделям го, за да се знае и за тази гледна точка над събитията.
На същото мнение са и българите в Одеса.

Затова ли пристигат у нас? Два автобуса вече дойдоха, утре чакаме още.
Аз имам и роднини там. Повечето отказват да се евакуират. Не оспорвам желанията им. Те живеят там и имат по-ясна представа от форум за мами.

# 1 929
Направо викаш да печем питката и да посрещаме освободителите....за пореден път. Фани, не ни искат и не ни уважават, защото сме държавата "да". Ами аз не искам да ръкопляскам на Русия, че мачка и убива в Украйна. Та не ми давай акъл за калашника, помисли малко, че има и други мнения освен твоето за Третата световна дето започвала ей сега и вечния рефрен "другите ще се оправят ама ние не".

# 1 930
Чакайте НАТО... и член, който и да е.. не забравяйте, че Европа нямаше да позволи война в Украйна. Да, обаче никой не е искал разрешение, нали? Държава, която не може да защити собствените си граници, няма право на мнение.

# 1 931
Русия ще отвърне със санкции срещу Запада
Абсалютна ! Ще спре износа на резервни части за Москвич, Уаз, Ваз, Краз и Волга.
Ха, да ги видим сега американците, немците, французите и италианците къде ще им се обслужват на сервиз колите !
Ну заяц, ну пагади !
Любимо детское филмче... И... санкциите...

# 1 932
Чакайте НАТО... и член, който и да е.. не забравяйте, че Европа нямаше да позволи война в Украйна. Да, обаче никой не е искал разрешение, нали? Държава, която не може да защити собствените си граници, няма право на мнение.
Всеки чака нещо. Някои - поредната рубла от Олгино Wink
Вече и  руските тролове почнаха да определят кой има и кой няма право на нещо си. Учат се от работодателя си, явно.

# 1 933
  • Варна

# 1 934
Русия може да наложи още по-тежки санкции към Запада. Сещам се примерно да спрат да снимат филми. Край с филмовата индустрия на Холивуд, край с Оскарите. А, ако Любе спрат да правят нови парчета, каква музика ще слушаме ? Замисляли ли сте се ? Ще трябва да слушаме Рияна, Бионсе, егаси !

Общи условия

Активация на акаунт