Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 689
  • 697
  •   1
Отговори
# 525
Чудя се да си взема ли Bellebox...

Най-много искам абонамент в Pick n dazzle,но за изискана и луксозна кутия надали ще имам възможност.
Освен да взема икономична.
Тук една мила дама ми беше казал,че имам достъп до всички продукти,а по телефона ми казаха да гледам в сайта каква кутия има под конкретния продукт.
За съжаление тези,които аз харесвам,са в луксозни и изискани кутии...
При най-малкия абонамент, защото аз съм с такъв, наистина имаш достъп до всички продукти, просто някои от тях са прекалено скъпи и надвишават стойността на кутията, за това имат опция доплащане. Винаги си слагам в кутията каквото ми хареса, естествено гледам да не надвишавам цената като слагам продукти 30+лв. Да, наистина под продуктите е посочена определена кутия, но това е, за да ти покажат в коя кутия слагат продукта ако е на случаен принцип.  Simple Smile

# 526
  • Бургас
mimetodi, благодаря ти!
От техните марки от кои продукти си доволна?Аз се интересувам от кремове и серуми за лице,шампоани,душ гелове, евентуално кремообразните сенки на paese със силен блясък...
И евентуално имаш ли на Miss cop някоя от палитрите,все сенки с блясък ползвам,бих се зарадвал,ако поне 2-3 цвята от палитра ми харесат и си ползвам.

Спирала и очна линия нещо не видях,червила имат,но няма нужда в момента.

# 527
Кибрит явно ще дойде до края на седмицата. Имам известие от Спиди за до 3 работни дни.

# 528
Някой има ли кутията на Прети бок за февруари?
Да, имам я.
Доволна ли си от продуктите? Спиралата как е?
Има я налична и се чудя дали да я поръчам или не си заслужава.

# 529
  • Варна
Чудя се да си взема ли Bellebox...

Най-много искам абонамент в Pick n dazzle,но за изискана и луксозна кутия надали ще имам възможност.
Освен да взема икономична.
Тук една мила дама ми беше казал,че имам достъп до всички продукти,а по телефона ми казаха да гледам в сайта каква кутия има под конкретния продукт.
За съжаление тези,които аз харесвам,са в луксозни и изискани кутии...
За мен най-хубавият абонамент в Pick N Dazzle е този за 35лв. Сама решавам какви продукти и колко ще пазарувам този месец. Утре ми пристига тяхна кутия и ще я снимам тук да видиш, че има продукти от всички категории, ограничения в покупките няма и отстъпката се запазва за всички допълнителни продукти

# 530
  • Бургас
Благодаря много,ще чакам отзиви за кутията на Pick N Dazzle,аз харесах
душ пяната и интимния гел от пролетната кутия,кремът Pamaura се разбира с моята кожа,серумче на Paese искам още едно...
Шампоани имат интересни, грим продукти не много,но...

# 531
# 532
Доволна ли си от продуктите? Спиралата как е?
Има я налична и се чудя дали да я поръчам или не си заслужава.
[/quote]
Спиралата е  прилична, макар и китайска. Тоалетната вода е доста трайна, нищо, че не е моят аромат. Кремът за тяло не ми харесва, няма нито аромат, нито срок на годност. Тайландският балсам за устни не съм отваряла, ще го подаря на приятелка. Уредът за извиване на мигли изглежда по- добре отколкото на снимката, но също търся на кого да го подаря.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 21:03 от vanians

# 533
  • Бургас
Благодаря,хареса ми и дамата и се абонирах за канала.
Иначе изглеждат добре продуктите.
И Антоанета Попова и Златена Енчева имат видеа,но на тях не вярвам много...

# 534
  • София
Мерси, момичета.

Да не е спам - подновявам си 3 месечния абонамент за Good Box и с априлската кутия чакам и тази с Naobay Simple Smile

# 535
Момичета, видяхте ли тази кутия на Прити бокс? Някой чувал ли е за тези витамини😳 Не, че бих дала 200лв за кутия, но ми стана любопитно🤷🏻♀ А на Spa Ceylon ми се иска да пробвам нещо.
https://prettybox.bg/products/6-sugarbearhair-x-spa-ceylon-%D1%8 … D1%82%D0%B8%D1%8F

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 22:42 от OliaMirchovska

# 536
Не ми се отваря линка

# 537
Чувала съм ги, но не съм пробвала, надценени ми изглеждат. Преди около година попаднах на тях. Определено е забавна концепцията.

# 538
А някой получи ли Gym bix? Нямам търпение да видя съдържанието.

# 539
Здравейте момичета, някоя от Вас дали е получила вече специалното издание на Ladybox и дали може да качи снимки. Сега като влязох и видях, че два от вариантите са изчерпани. А знаете, ли от кога попринцип трябва да ги изпращат?

Общи условия

Активация на акаунт