Мъжете и бракът

• 49 226
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 840
  • Далечният изток
Тя църквата хубаво го разваля, ама бракът е сключен пред Бога, не пред църквата.

# 841
  • Great Britain
Сетих се майката на немъжа ми като се разплака от радост, че се е запознала с приятелката на сина си. Ми не съм приятелката на сина му, ама от мен да мине, да не плаче от мъка - замълчах си.
😂
Точно приятелка си му и нищо повече.
Хехе, а някои "приятелки" са всичко за мъжете си.
М,да .Сега ще дойде приятелката да ни набие канчетата.

# 842
Не помня, беше преди двайсет и кусур години. Тогава бях толкова развълнувана, че  нямах никаква идея за времето.

Явно е била първата венчавка, на която си присъствала.
Аз пък си спомням колко силно бях изненадана от първата съкратена такава, докато почне и запяха "многая лета".

# 843
Много ми е мъчно за жени, които говорят за гаджетата си, като "мъжът ми", а той навсякъде я представя като "приятелката". Тя си мисли, че той утре ще й предложи след 10 годишно съжителство, а той ще предложи на мухлата, която зарибява във фейсбук точно след два месеца.
Каквито и етикети да лепите ... и 10 години да сте заедно сте лесно заменими приятелки.

# 844
Тя църквата хубаво го разваля, ама бракът е сключен пред Бога, не пред църквата.
Бог няма да иска хората да са нещастни. Ако не щат да са заедно, бог едва ли би ги принудил, щото нали да са мислили. Simple Smile

Ооо, Ариел... ти се шегуваш, нали? Жените заменими, а мъжете незаменими? Joy

# 845
  • France
Оф, аз по тази логика съм лесно заменима съпруга Rolling Eyes

# 846
Joy "лесно заменими приятелки" разсмя ме с глас, а тъкмо приспах малкото Joy

# 847
  • Great Britain
Joy "лесно заменими приятелки" разсмя ме с глас, а тъкмо приспах малкото Joy
Смей се.Смехът е здраве.

# 848
Кои са лесно заменимите приятелки? Моля за резюменце.

# 849
Аз съм вярваща и За мен венчавката ни свърза завинаги, също както и детето.

Последна редакция: пн, 14 мар 2022, 05:13 от Анонимен

# 850
  • Далечният изток
Ама не, не, не може сключилите брак да не дойдат да начукат канчетата на съжителстващите и да им обяснят колко е неправилно и колко грешно живеят, не... Нямаш ли брак, нищо нямаш.... мммдааа.

# 851
  • София
Като нямаш брак нямаш и развод. Wink

# 852
  • Далечният изток
Това адвокатите да му мислят...

# 853
Каквито и етикети да лепите ... и 10 години да сте заедно сте лесно заменими приятелки.
Пффф, щото съпругите са незаменими.
Скрит текст:
Да няма объркване, съпруга съм. Два пъти.
Ама не, не, не може сключилите брак да не дойдат да начукат канчетата на съжителстващите и да им обяснят колко е неправилно и колко грешно живеят, не... Нямаш ли брак, нищо нямаш.... мммдааа.
Нали ти е ясно, че предимно неуверените в това кои са за мъжете си и какво точно имат, начукват канчета в тази посока. Другите, и женени, и неженени, просто си щастливеят.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 22:23 от Анонимен

# 854
Оф, аз по тази логика съм лесно заменима съпруга Rolling Eyes

Не, напротив - като си съпруга има много бумащина, пари, дела, мое твое и т.н.
Като си приятелка ходи доказвай, че си давала пари за нещо.
Знам, че не е правилно да се правят такива апокалиптични сценарий - но като затвориш едни пари в едно "съвместно съжителство" под формата на мебели, техника, кухненско оборудване и никога повече не ги видиш... ами май брака е по-добрата опция.

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 22:25 от Arielle

Общи условия

Активация на акаунт