В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 084
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
vdgvdg, питам, защото имам няколко познати с тромбофилия, които са имали проблеми с плацентата или миседи, заради Ковид. Разбира се, може и всичко да си е наред. И все пак Ковида може да удари по СГ, по ТСХ (както при мен). За щастие, нямам големи поражения на ПКК. Днес бях на дерматолог, заради обрива и част от него е от гъбички, другата част чакаме МКБ. Ние пробвахме този месец, но съм далеч от мисълта, че е станало от първия път. Едно че сме на години, с първа бременност инвитро, а много искам сега да се случи естествено, ама Божа работа.
Ava-maria, честито! Пусни си ЧХГ на 48 часа.
stonefaced, с фонда много бързо стават нещата и нас веднага ни одобриха. В коя клиника си? Не се притеснявай, стимулацията поне при мен протече много леко. А така се бях притеснила. С мъжки фактор ли сте?
Минзухар 12, бременна ли си? Ако не, тогава прогестерона трябва да ти е според стойностите, които дава лабораторията.

# 616
Salsera не не съм бременна. Правим опити, този месец започнахме след проверката на тръбите при др Калчев и понеже имам една загуба, заради нисък прогестерон реших да го видя в какви стойности е, понеже пия добавки за забременяване които влияят на О. При положителен тест за Б отново ще изследвам прогестерона.

# 617
  • София
stonefaced силно стиснати палци за положителен резултат от първият опит! И до сладък и пухкав финал Simple Smile

# 618
Ava-maria честито + Лека бременност до финал!
Денни и stonefaced успех с процедурата,  чакаме да ни зарадвате! 🤞
Круела, пожелавам да си бременна още този месец!❤

# 619
Ava-maria честито и до пухкава сладък финал 💗
Ние пак вкъщи сме с някакъв вирус с отрицателни ковид тестове. От къде ги намираме не знам 🙁 Първо беше детето, после ММ и сега и аз с Ц и за капак вирус 🥴
Не знам какво да пия и дали като е по време на Ц би оказало някакво влияние на следващите опити. Както и ММ пи аналгин и разни прагчета за настинка и грип. Според вас следващия месец дали изобщо да опитваме ?

# 620
Salsera, не ме разбирай погрешно. Няма абсолютно нищо лошо да се провери дали всичко е окей. Даже много добре правите. На мен никога не ми е минавало през акъла, че може да има влияние. Нямам наблюдения на цикъл след Ковид, че единия път беше след аборт и голяма част от аномалиите са били от това. Другите 2 пъти нямах цикъл след раждането. Просто ми е странен подхода към Ковид. Но определено вече ще имам предвид, ако го изкарам пак, поне да си пусна изследвания след това 😀

# 621
Момичета, благодаря ви за пожеланията и подкрепата! Дано стане от първия път, но не живея с някакви илюзии, макар че около мен има и такива истории.

Salsera, не сме с мъжки фактор, неустановен стерилитет сме, но на практика става въпрос за некачествени яйцеклетки заради поликистоза и инсулинова резистентност. Избрахме клиника, да, всъщност си продължаваме в Щерев Simple Smile

# 622
Ava-maria честито и до пухкава сладък финал 💗
Ние пак вкъщи сме с някакъв вирус с отрицателни ковид тестове. От къде ги намираме не знам 🙁 Първо беше детето, после ММ и сега и аз с Ц и за капак вирус 🥴
Не знам какво да пия и дали като е по време на Ц би оказало някакво влияние на следващите опити. Както и ММ пи аналгин и разни прагчета за настинка и грип. Според вас следващия месец дали изобщо да опитваме ?
И аз съм в същото положение, като вас.... хремава по време на цикъл и не знам как ще се отрази на овулация, пия хомеопатични неща. Започнах и коластра заедно с клеева тинктура и витамини. За трети път съм хремава тази година и отделно тези две биохимични бременности, които направих, почвам да си мисля, че се отразяват тея вируси на качеството на яйцеклетките, които пускам...Как да го подсиля този имунитет не знам, хем тренирам и добавки пия и се храня здравословно, не знам....

# 623
Здравейте момичета! И ние сме одобрени! Така я чаках тази заповед да започнем веднага, но вчера на профилактичният преглед от фирмата ми видяха малка раничка на шийката на матката и сега ще трябва да се занимая първо с нея. Все още не знам какво ще ми я правят, но се надявам да стане бързо и да започнем да действаме за първият опит (и единствен надявам се). Успех на всички! 🍀🍀🍀

# 624
Честито, Sun29! Мислиш ли да правиш втора консултация за раничката?

# 625
  • София
Здравейте момичета! И ние сме одобрени! Така я чаках тази заповед да започнем веднага, но вчера на профилактичният преглед от фирмата ми видяха малка раничка на шийката на матката и сега ще трябва да се занимая първо с нея. Все още не знам какво ще ми я правят, но се надявам да стане бързо и да започнем да действаме за първият опит (и единствен надявам се). Успех на всички! 🍀🍀🍀

Честито. Раничка на шийката на матката не е никакъв проблем. Мини колпоскопия. Аз забременях и родих с раничка ( при мен е хормонална, появява се от време на време и изчезва, нито съм я лекувала, нито горила нито нищо. ). С две ръце препоръчвам Др Димитров, сега е в Адела. https://adellaclinic.com/adella-fertility/dr-dimitrov-se-prisaed … adella-fertility/

# 626
Rayy, със сигурност ще направя, нямам много доверие на докторите които не правят прегледите там. За щитовидната жлеза три години подред все нещо различно ми казват. Първо имах киста, после нямам, сега пък възел имам, така че и за нея ще отида на втори преглед.
Мацето, благодаря за успокоението. Вчера като ми казаха се бях шашнала отначало и то най-вече може би защото ще забави опита, но каквото такова. Явно звучи по-страшно от колкото е.

# 627
  • София
И аз имам раничка, някъде около 20 годишна бях когато я откриха - само я следя, нито съм я горила нито нищо. Проверявам я всяка година с колпоскопия само.

# 628
Здравейте, за също имах раничка и години наред само я наглеждаше моята гинеколожка и на един профилактичен преглед от работата ме уплашиха, че била предразположение за онкозаболявания и я изгорих - моята АГ ми се скара малко и ми каза, че не се прави на нераждали жени.В крайна сметка беше напълно заличена и нямам проблеми. Така че, според мен не бива нищо да правиш засега.

Честито на Ава Мария! 🤰

Стиснати палци за Sun и stonefaced! 😘😘🤞🤞💖💖

# 629
Минзухар.12, и аз в Цибалаб ги пускам и там имат референтни стойности на прогестерон по време на бременност. Браво за падането на TSH-то, много добър резултат! Heart Exl

stonefaced, честито за одобрението от ЦАР! Пожелавам ви скоро да гушкате здраво бебе! People Baby
Също ти благодаря за информацията за ИР и пролактина!
Трети път няма да го повтарям, ясно си е висок наистина.
След като пусна и останалите изследвания пак ще говоря с ендокринолога да ми назначи терапия и за това.

Sun29, честито и на теб за одобрението от ЦАР! Пожелавам ти и на теб от първия път да стане! People Baby
И при мен на прегледите ту се появява раничка, ту изчезва от само себе си, никога не съм я горила.
Спокойно само и всичко ще се нареди!

Общи условия

Активация на акаунт