В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 020
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Ние използваме Conceive Plus, защото е доста по-лесен за употреба в горещите моменти. В тубичка е и го цвръцкаме като обикновен лубрикант. Ползвахме 2 месеца Преферт, но изисква подготовка с тези дозички. Иначе едно гелче го използвахме точно за 2 пъти както каза АА. Oчевидно при нас не е дало резултат.

# 676
Шанталче, аз те помня от сватбения,ние сме една реколта булки, таа уелкъм ту дъ клъб, и аз след 3 седмици ставам на 37. Има още живот и яйчица при нас Simple Smile

britishcat не си спомням сега, ама тази поликстоза как я контролираш? ИР, хормони как са?
Ами аз спрях противозачатъчните Септември месец, първите два месеца всичко беше окей, но на третия имах извънменструално кървене по време на овулацията, започнах Дуфастон изписан от лекар и Декември пуснах хормони, на които се видя задържан фоликул. От края на Януари пия Еутирокс 25, предписан ми е от ендокринолог и също така от началото на тази година тренирам и се храня кето, като от време на време малко я нарушавам, но не е нещо сериозно. Започнах да овулирам нормално началото на тази година. Ето хормоните от Декември месец:

И изследванията от онзи ден, направени на трети ден от менструацията:

Не знам дали има някакво подобрение.....

# 677
  • София
Определено имаш подобрение, направо са влезнали в час хормоните.

# 678
  • София
Събирам прашец всякакъв! Нямам претенции и предпочитания!

Мацето, освен да си пожелаем взаимно заедно да се преместим отново в някоя отчетна тема Wink

# 679
Ех дано! Виждам, че пролактинът и тестостерон май съм ги смъкнала в сравнение с преди, искрено се надявам малко да влезе в релси тази поликистоза, че само проблеми ми прави. Последният път при спиране на хапчетата, направих една дермоидна киста в десен яйчник и фоликулярна в ляв и ми правиха лапароскопия през 2017. Просто явно си трябва нисковъглехидратна и тренировки, за да се случат нещата. Въпреки, че махането на въглехидратите пък ме направи доста по- болнава от преди...

# 680
Jasmin, пожелавам ти след 2 дена да се похвалиш с положителен тест! Nature Star2

shantall, 37 години не е късно, нормално е да изпадаш понякога в такива емоции, важното е да не се отказваш и да вярваш, че ще ви се случи чудото скоро! Не се обвинявай за чакането, направила си това, което си смятала, че е най-добре за семейството ти за момента. Heart

britishcat, не се притеснявай за пътуването, тъкмо като сте на почивка ще имате повече настроение за опити, пожелавам ви успех! Flowers Four Leaf Clover

filme, честито розово! Gift Heart Отъркалвам се цялата под прашеца, че ще ми трябва след седмица.

# 681
Jasmin, пожелавам ти след 2 дена да се похвалиш с положителен тест! Nature Star2

shantall, 37 години не е късно, нормално е да изпадаш понякога в такива емоции, важното е да не се отказваш и да вярваш, че ще ви се случи чудото скоро! Не се обвинявай за чакането, направила си това, което си смятала, че е най-добре за семейството ти за момента. Heart

britishcat, не се притеснявай за пътуването, тъкмо като сте на почивка ще имате повече настроение за опити, пожелавам ви успех! Flowers Four Leaf Clover

filme, честито розово! Gift Heart Отъркалвам се цялата под прашеца, че ще ми трябва след седмица.
Ако беше така, щеше да е супер, ама то на екскурзията би трябвало да дойде лелката хахах

# 682
Може пък да се върнете с нещо повече от магнитче за хладиника Heart

# 683
Може пък да се върнете с нещо повече от магнитче за хладиника Heart
Дано! Пожелавам на всички този месец да е успешен!

# 684
filme - много готино! Страхотни новини! Heart

Момичета - чета ви, на 37 изобщо не ви е минало времето - направо сте си в разцвета на силите според мен! Heart Успех!

При мен - нищо ново, днес ми е 13 ден след О, не съм правила тест и мисля да чакам.. Гърдите ме болят леко (от вчера), още поддържам Т..ама не знам реално колко ми е дълга последната фаза.. И общо взето ходя до тоалетна и се надявам да не видя червено зацапване Grinning

# 685
Jasmin, с тази късна овулация и такава продължителност на цикъла излиза, че ЛФ е 10-11 дни. Доколкото знам не е много ОК да е под 12 дни, защото тогава лигавицата на матката няма достатъчно време да се развие. Често причината е нисък прогестерон, СПКЯ или ендометриоза. А ти изследвала ли си прогестерона?

Britishcat , според мен направи едно следене с фоликулометрия . Там вече ще си сигурна на 100% кога е била О и на 7- ми ден да пуснеш прогестерон .
Аз действам по този план , и попринцим съм с късна О ( 18/19 ден ) при цикъл 28–30 дни . След последният А , се изненадах с О на 13-ти ден от цикъла и я бах изпуснала . 😃.
Аз работих в авиацията и от личен опит казвам , че няма проблем за имплантацията.

# 686
  • София
Ех дано! Виждам, че пролактинът и тестостерон май съм ги смъкнала в сравнение с преди, искрено се надявам малко да влезе в релси тази поликистоза, че само проблеми ми прави. Последният път при спиране на хапчетата, направих една дермоидна киста в десен яйчник и фоликулярна в ляв и ми правиха лапароскопия през 2017. Просто явно си трябва нисковъглехидратна и тренировки, за да се случат нещата. Въпреки, че махането на въглехидратите пък ме направи доста по- болнава от преди...

Напоследък има нова мода за ПКЯ, а то е махане на глутена и млечните + прием на инозитол и без силови ( кардио) тренировки. Определено след махане на глутена аз чувствам по-малко подуване, виж млечните не мога да махна.

# 687

Напоследък има нова мода за ПКЯ, а то е махане на глутена и млечните + прием на инозитол и без силови ( кардио) тренировки. Определено след махане на глутена аз чувствам по-малко подуване, виж млечните не мога да махна.
Глутена съм го махнала, но покрай това кето си хапвам млечни- заквасена сметана, сирена и кисело мляко(без прясно). Не прекалявам, но си има млечни. Трудно би ми било да махна млечните, може би има голяма полза, ако се махнат, но си ги обичам. Махнала съм глутен, захар и прости въглехидрати. За тренировките започвам винаги на пътека с голям баир и бавно ходене и после си вдигам тежести, като много наблягам на долна част, за да смъкна инсулина. Не знам дали е правилно, но пък с тея моди, които се сменят постоянно....Уж четох, че за СПКЯ е хубаво да се правят бавни упражнения с тежести. Иначе един доктор ми спомена, че е хубаво преди овулация да се набляга на колелото, защото така се пукали фоликули, вместо да се задържат....

# 688
Ние използваме Conceive Plus, защото е доста по-лесен за употреба в горещите моменти. В тубичка е и го цвръцкаме като обикновен лубрикант. Ползвахме 2 месеца Преферт, но изисква подготовка с тези дозички. Иначе едно гелче го използвахме точно за 2 пъти както каза АА. Oчевидно при нас не е дало резултат.
От къде го поръчвате? Намерих го в един гръцки сайт, 35 евро гел+ 20 теста за овулация + теста за бременност. Доставката също приемлива - 7-8 евро.

# 689
  • Замък сред облаците
От каквото съм чела като цяло и за други състояния уж добре ферментиралите млечни са ок  - кисело мляко, зрели сирена и кашкавали, а се намаля/премахва приемът на пресни млека и пресни сирена, защото там лактозата не е преработена и създава възпаления в организма.

Общи условия

Активация на акаунт