Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 19

• 45 852
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Никакви. Тя ще ви назначи изследвания на място и ще са готови до 30 Мин и после влизате пак при нея с готовите изследвания и ви казва какво да правите. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 436
Ако имате някакви други скорошни кръвни изследвания - пкк, фибриноген, д димер и тн също може да и ги покажете, но няма нужда да ги правите предварително. Тя ги назначава, праща ви в лабораторията, плащате, след час се връщате и влизате пак при нея за коментар

# 437
Супер, благодаря ви за отговора Heart

# 438
Каква е цената на онлайн консултацията? Разбира ли от следене на бременни?
Д-р Кондева прави онлайн консултации.

# 439
Здравейте,
аз съм хетерозиготен носител 20210G/a при протромбин. Има ли и други с тази мутация?
Препоръчан ми е фраксипарин при бременност след 2 неуспешни в ранна седмица (7-8г.с.)
На своя глава си пуснах и витамините и хормони на щитовидната жлеза. Виждам, че може да подобря малко количеството на вит. Д, а фолиевата киселина може би малко трябва да я спра, тъй като я пия от приблизително година.
Изследванията са направени без да приемам витамини за 10 дни.
Имате ли препоръки какво да изследвам и да предприема предвид мутацията, която имам и резултатите от витамини/хормони?
Лекарят ми не смята, че трябва да изследвам нищо повече, но все пак искам препоръка от вас относно резултатите ми, тъй като научих доста от групата.
Благодаря!
Скрит текст:

Скрит текст:

# 440
Други бременни с тромбофилия ми я препоръчаха. За онлайн консултацията се тегли едно приложение, цената за консултация е 30 лева. Пишете в интернет името и ще Ви излезе и приложението.

# 441
Здравейте ни всички и се извинявам ако въпросът ми се повтаря.
Бременна съм в 18та гестацонна седмица.
 Преди три седмици се заразих с ковид. Последните 2 седмици приемам аспирин от 75 по препоръка на АГ.
 Кои показатели е добре да пусна във връзка с кръвосъсирването?

Също така още от началото на бременността исках да се изследвам за тромбофилия просто за всеки случай. След преболедувания ковид имам още едно основание да го направя.
Видях, че в лаборатории Кандиларов цената е около 150лв като в момента има възможност за ваучер, който дава минимално намаление.
 Същевременно погледнах сайта на синево и виждам, че там се изследват повече неща в рамките на пакет тромбофилия като цената е 198лвв
 За мен не е проблем да пусна и по-скъпото изследване. Може и в съвсем друга лаборатория да отида, но просто не мога да си ориентирам къде да е.
 Ще съм благодарна да ме насочите Simple Smile

# 442
Аз пусках в Цибалаб, сега гледам че за 165 лв вече даже е разширен пакетът.

# 443
  • Sofia
Други бременни с тромбофилия ми я препоръчаха. За онлайн консултацията се тегли едно приложение, цената за консултация е 30 лева. Пишете в интернет името и ще Ви излезе и приложението.
Консултирала съм се с др. Кондева чрез Healee. Намерих я в Superdoc и оттам избрах онлайн консултация. Но беше във връзка с Ковид + тромбофилия. Останах доволна.
За бременност + тромбофилия не мога да дам отзиви.

# 444
Дали Паскалева я има в Healee Simple Smile)

# 445
mexicana__ сега видях пакета в цибалаб и е 1:1 с кандиларов, само, че в кандилалов с намалението излиза 134лв
 Ако сред вас има пациентки на др.вецев той давал ли ви е препоръка къде да направите изследването?

# 446
Аз съм с две ръце за геника. Има няколко пакета и получаваш забележки към резултатите. Единствения минус е че по-скъпо.

# 447
  • Sofia
Дали Паскалева я има в Healee Simple Smile)
Не.

# 448
Момичета, здравейте! Имам нужда от съвет- това са ми резултатите за тромбофилии- какво следва ? Към кого да се обърна за адекватно разчитане? Някой има ли такива мутации и предприел ли е терапия?Изобщо има ли нужда нещо да се прави? Извинявам се за многото въпроси , но съм много объркана.Благодаря!

# 449
Аз съм хетерозигот на протромбин. Консултирах се с 4 гинеколога, един хематолог, един ангиолог, и един имунолог.
Само имунолога - Доц. Конова е на мнение че се изисква терапия с НМХ, останалите са на мнение че трябва да се следят кръвните на 3-4седмици и ако има раздвижване да се почне веднага НМХ, до тогава аспирин/натаспин. Аз съм много притеснена защо има такива разлики в мнението на лекарите и това много ме обърква, лутам се и всеки ден се тормозя, чета и т.н.
Вие обаче имате и хетерозигот VEGF и 2 ранни загуби, така че вероятно ще е по-добре да започнете терапия от положителен тест.
Относно другите резултати, на мен ми изглеждат добре, със сигурност може да добавите вит Д.

Здравейте,
аз съм хетерозиготен носител 20210G/a при протромбин. Има ли и други с тази мутация?
Препоръчан ми е фраксипарин при бременност след 2 неуспешни в ранна седмица (7-8г.с.)
На своя глава си пуснах и витамините и хормони на щитовидната жлеза. Виждам, че може да подобря малко количеството на вит. Д, а фолиевата киселина може би малко трябва да я спра, тъй като я пия от приблизително година.
Изследванията са направени без да приемам витамини за 10 дни.
Имате ли препоръки какво да изследвам и да предприема предвид мутацията, която имам и резултатите от витамини/хормони?
Лекарят ми не смята, че трябва да изследвам нищо повече, но все пак искам препоръка от вас относно резултатите ми, тъй като научих доста от групата.
Благодаря!
Скрит текст:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт